• Ultimele știri

  marți, 18 aprilie 2017

  VIATA FARA CASH, O LOZINCA PENTRU TREPANET

  Ieri o banca prizata copios de internauti a avut probleme cu sistemul informatic.Ce sa vezi? Pe cale de consecinta cardurile nu au putut fi folosite multe ore. Dezastru, panica, nenorocire! S-a umplut net-ul de mesaje gen: “am stat in restaurant opt ore ca nu aveam cu ce plati”, “n-am putut achita benzina”…etc.


  Este incredibil cati oameni nu mai au niciun pic de instinct de conservare. Au insa un intreg set de lozinci la care reactioneaza ca televizorul la telecomanda. Dictaturile zilelor noastre nu mai sunt bazate pe forta ci pe lozinci. Oamenii sunt entuziasmati in a prelua enunturi simple, inepte, de cele mai multe ori nocive, doar pentru ca sunt ca fast food-ul: prezente, succinte, imediate.
  Cei care vor controlul total au reusit genial: au inventat feisbucul, pokemonul, cardul, monitorizarea cautarilor in scop utilitar, desigur. Da-ne voie se te ajutam, iti facem viata mai simpla, te distram, te deservim, te ajutam.

  Stim exact unde esti, ce faci, ce cumperi, ce-ti place, ce nu-ti place, ce gandesti, ce vorbesti, dar toata astea pentru ca te iubim si vrem sa te ajutam. Dormi linistit, noi lucram pentru tine
  P.S. Totusi, cum dracului sa fii atat de prost incat sa nu ai niste bani la tine si sa te bazezi exclusiv pe card?!

  Autor: Mircea Badea

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!