• Ultimele știri

  sâmbătă, 1 aprilie 2017

  Un nou LIDER se ridică în Europa: ”UE e cel mai rău lucru din istorie, sper să procedăm ca Marea Britanie”

  Liderul extremei dreapta din Olanda, Geert Wilders, susţine că Uniunea Europeană este cel mai rău lucru din toate timpurile şi laudă Brexitul. Wilders a continuat atacurile la adresa Islamului şi şi-a exprimat sustinerea faţă de Donald Trump.  Într-un interviu acordat pentru postul britanic Sky, Geert Wilders şi-a prezentat poziţia fermă împotriva Uniunii Europene şi a declarat că spera ca şi Olanda să procedeze precum Marea Britanie pe viitor. În acest sens, el a şi lăudat-o pe Theresa May pentru eforturile depuse. ”Uniunea Europeană? Cel mai rău lucru din toate timpurile, la fel ca vechiul imperiu comunist. Brexit? Ceva extraordinar, sper să procedăm la fel. Theresa May? Ei bine, scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană, deci o felicit pentru asta”, a declarat Wilders.

  Şeful Partidului pentru Libertate nu a ratat ocazia de a ataca Islamul, scriu televiziunile de ştiri. ”Nu am nimic împotriva musulmanilor, am o problemă cu Islamul. Coranul? Este o carte plină de ură şi violenţă, în care e mai mult antisemitism decât în Mein Kampf”, a spus Wilders.

  Partidul condus de Wilders este cotat cu şanse reale la câştigarea alegerilor parlamentare din Olanda, cu mai puţin de 10 zile înainte de desfăşurarea scrutinului.

  Sursa: gandul.info

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!