• Ultimele știri

  marți, 11 aprilie 2017

  ȘOCANT! DISTRIBUIȚI ADEVĂRUL! Teroriștii injectează copii cu substanțe chimice, susținând apoi că aceștia au fost uciși de guvernul sirian

  Un raport marca SIRIANUL face dezvăluiri șocante despre ce se întâmplă de fapt în Siria. La o săptămână de la atacul chimic din orasul Khan Shaykun, situat in sudul provinciei siriene Idlib, noi detalii, care dovedesc fabricarea acestuia, continuă sa iasă la iveală. Intr-o inregistrare publicată pe internet, de catre agentia pro-islamista Qasiun, realizata la locul presupusului atac,   se observa clar cum paramedicii si voluntarii White Helmets(Castile Albe), o organizație umanitara fondată de catre un fost ofiter britanic, a carei legatura cu Al Qaeda este cunoscută, injecteaza mai mulți copilași cu substanțe chimice pentru a afirma apoi ca acestia au fost ucisi de catre armele chimice cu care aviația siriana ar fi bombardat, dupa spusele lor, orasul Khan Shaykhun. Mai mult, in alte materiale realizate la fața locului au fost observate mai multe persoane care fuseseră observate anterior si in timpul altor atacuri de care au fost acuzate fortele pro-guvernamentale siriene. 

  Spre exemplu, un bătrân care apărea ca fiind ranit in timpul bombardamentelor asupra orasului Idlib, in perioada ofensivei finale pentru eliberarea orasului Alep, atunci cand mass-media a lansat o campanie agresiva pentru discreditarea regimului sirian, apare rănit si in timpul atacului chimic de la Khan Shaykun. De asemenea, un copil confirmat ca fiind ucis in urma aceluiași atac, apare intr-o alta poză in viață, iar exemplele continuă. Pe baza atacului chimic care a lovit fortareata gruparii Jabhat al Nusra (Al Qaeda) Khan Shaykun, Statrele Unite au lansat, la ordinul presedintelui Donald Trump, un atac fără precedent asupra Siriei, bombardand aerobaza Al Shayrat din provincia Homs cu 59 de rachete Tomahawk, lansate din Marea Mediterana, asta in ciuda faptului ca administrația Trump, care anterior anunțase ca nu mai urmăreste eliminarea presedintelui sirian Bashar Al Assad, nu a prezentat absolut nici o dovada concretă care sa ateste faptul ca regimul sirian ar fi fost responsabil de carnagiul de la Khan Shaykun, respingand de asemenea varianta Rusiei, cum ca aviația siriana ar fi distrus un depozit al teroristilor in care acestia depozitasera substante chimice, in ciuda faptului ca imaginile din satelit au dovedit intr-un mod evident ca depozitul respectiv a fost distrus.Este binecunoscut faptul ca 250 de civili au fost rapiti din localitatile Majdal si Khattab, situate in nordul provinciei Hama, cu o saptamana inainte de presupusul atac chimic, in urma ofensivei teroristilor islamisti si jihadisti din gruparile afiliate Opozitiei Siriene, acestia fiind transportati in orasul Khan Shaykhun. Surse locale afirmau, la scurt timp dupa atac, ca majoritatea victimelor ucise, inclusiv copii,ar fi defapt civili rapiti din cele 2 localitati mentionate mai sus, intrucat acestia aveau deja semne de lovituri si rani care nu puteau fi provocate in urma unui atac chimic.

  Tot atunci, comandamentul armatei siriene nega utilizarea armelor chimice la Khan Shaykhun, afirmand ca „Gruparile teroriste acuza de fiecare data ca armata siriana foloseste arme chimice impotriva lor si civililor atunci cand ofensivele lor esueaza sau nu reusesc sa isi atinga obiectivele si scopurile stabilite. Aceasta incercare disperata se face pentru a-si justifica esecul in fata finatatorilor lor, in scopul de a pastra sprijinul acestora”. Principalele motive pentru care teroriștii au apelat la o astfel de înscenare se datorează infeangerilor tot mai dese inregistrate pe teren de catre acestia, printre care pierderea unor orase ca Alep,Damasc,Homs, dar si a unor zone strategice importante precum era Wadi Barada ( Valea Barada ) care adapostea principala sursa de apa potabila a orasului Damasc, de o importanță vitală pentru guvernul sirian, precum si dorineti de a perturba negocierile de pace care ar fi trebuit sa înceapă saptamana aceasta si din care erau constienti ca nu mai pot obtine ceva concret.

  Asociatia pentru interzicerea armelor chimice (OPCW), care a efectuat mai multe investigatii pe teren la solicitarea presedintelui sirian Bashar Al Assad, a confirmat, in urma mai multor rapoarte, ca armamentul chimic al Siriei a fost distrus in totalitate in urma unui acord dintre Rusia, Siria si Statele Unite in perioada 2013-2014, pe teritoriul Norvegiei, administrația Obama confirmand la randul ei acest lucru, la vremea respectiva , si ca de asemenea gazul sarin examinat la fata locului in urma mai multor atacuri purta caracteristici diferite față de cel deținut anterior de guvernul sirian, aratand clar ca acesta este cel mai probabil de provenienta straina, fiind livrat Opozitiei Siriene, care a acuzat fortele pro-guvernamentale siriene de cel putin 11 atacuri chimice comise de catre propriile forte, in decursul acestor ani, cele din Ghouta de Est (Damasc) soldat cu 1400 de morti si Khan Al-Assal (Alep) soldat cu 26, inregistrand numarul cel mai mare de victime. La vremea respectiva varul fostului lider libian, Muammar Gaddafi, al-Qahsi Gaddafi, declara ca majoritatea armelor chimice ajunse in mainile gruparilor din Siria, provin din fostele depozite ale armatei libiene, fiind vandute militantilor islamisti si jihadisti prin Turcia. Umanitatea nu trebuie sa uite ca invazia asupra Irakului care a dus la moartea a peste 1,000,000 de oameni, startul unui conflict religios, expansiunea grupărilor si ideologiei jihadiste si in final divizarea pe criterii etnice a acestei tari, a inceput tot pe baza unor presupuneri, Statele Unite susținând sus si tare ca Saddam Hussein deține arme de distrugere in masă si ca le poate folosi pentru a atacarea teritoriului american, arme care nu au fost, insa, gasite niciodata.

  Prin înscenarile dovedite de atacuri chimice si masacre realizate de-a lungul acestor sase ani de conflict, teroriștii au dorit facilitarea unei intervenții straine impotriva regimului sirian, încercând prin aceste acte sa găsească pretext unei eventuale implicari militare a tarilor NATO in Siria, pe exemplul Irak.Revenind la ultimul atac, cel de la Khan Shaykun, trebuie reamintit primul aspect important care a dus din start la suspiciunea ca acesta este o inscenare, Siria neavand motiv sa folosească arme chimice, pe care nu le mai are,, de vreme ce armata sa tocmai ii respinsese pe teroriști in nordul provinciei Hama provocand 2,300 de decese in randul acestora si fortandu-i sa isi utilizeze o mare parte din cantitatea de arme anti-tanc BGM TOW primite de la Statele Unite pe care o detin fara a face insa progrese. Se observa clar cum voluntarii sositi la fata locului, manevreaza cadavrele oamenilor ucisi fara suficient echipament de protectie, in mod particular, fara mastile si manusile pe care ar fi trebuit sa le aiba in urma unui atac cu gaz sarin.Acest aspect poate parea neinsemnat, dar intelegand felul in care actioneaza gazul sarin, lipsa echipamentului ridica mari semne de intrabare La un interval de cateva secunde de la expunerea la gazul sarin, acesta incepe sa afecteze sistemul nervos si muscular. Imediat victima isi goleste vezica si intestinele (defecand) iar senzatia de voma isi face aparitia.

  Cu toate astea, voluntarii White Helmets (Castile Albe) ating corpurile dezbracate ale oamenilor ucisi fara nici un fel de ingrijorare ca se pot contamina. Organizatia medicilor suedezi pentru drepturile omului (SWEDHR) a publicat un raport similar cu privire la incidentul din Khan Shaykhun pe baza analizarii materialelor video realizate de catre teroristi si agentiile lor de media la fata locului: „Actorul George Clooney stia ca organizatia suedeza a medicilor pentru drepturile omului (SWEDHR) a catalogat Castile Albe ca fiind criminali de copii atunci cand a produs filmul de propaganda („documentarul”) despre acestia care a castigat premiul Oscar. SWEDHR este o organizatie reala,munca lor fiind perfect profesionala si onesta iar faptul ca acestia acuza Castile Albe de uciderea copiilor in videoclipurile de propagada trebuie sa fi fost stiut de Clooney si Netflix.Acestia insa au continuat realizarea filmului propagandist! De ce? Google este implicat la randul sau,cenzurand acesta organizatie in cautarile de pe motoarele sale de cautare. informatia de acum probabil va fi noua pentru majoritatea americanilor. Luati in considerare ca niciodata Casa Alba sau media vestica nu a vrut sa divulge controversa legata de Castile Albe ,organizatie pe care noi o acuzam ca face parte din propaganda Al Qaeda. Si nici nu au luat in considerare vreodata atacurile cu gaz dovedite ca fiind facute de grupari teroriste ca FSA (Armata LiberaSiriana), , Statul Islamic (ISIS) sau Jabhat Al Nusra (Al QaedA), atacuri ce prin miracol au fost date uitarii. Castile Albe,o organizatie presupusa independenta,primeste 100 milioane de dolari sponsorizare de la CIA si ministerul de afaceri externe al Mari Britanii. Uciderea copiilor este defapt menirea acestei organizatii si noi vom dovedi asta. Impartind birourile cu serviciile turce de spionaj (MIT) in Gaziantrep (Turcia),aceasta organziatie este mai mult o organizatie a mortii decat o organizatie de protectie a civililor. Oranizatia medicilor suedezi pentru drepturile omului (SWEDHR) a analizat videoclipuri care prezeinta o operatiune de”salvare”in urma unui presupus atac al guvernului sirian. Doctorii organizatiei au concluzionat insa ca aceste videoclipuri sunt false,indicatii de regie in araba fiind chiar auzite iar presupusa salvare este defapt o crima! In prima faza ,totul arata ca si cum ”medicii”care lucreza cu copilul presupun ca acesta este deja mort. La o analiza mai atenta,echipa noastra de medici observa ca defapt copilul este inconstient,probabil de la o supradoza de produse pe baza de opium (droguri). Videoclipul arata cum copilului este injectat apoi in piept,probabil in inima,fiind ucis atfel de o clar falsa injectie cu adrenalina. Aceasta este o crima! Medicii au concluzionat in analiza lor: Acest videoclip ar trebui sa arate proceduri medicale de salvare a unui copil in urma unui atac cu clor gazos(acum chiar se vrea a de induce ideea ca era sarin ceea ce e imposibil) ,inclusiv injectarea in inima cu adrenalina printr-o seringa.In nici un caz in urma unui atac chimic acesta este un tratament corect! Modul in care este manipulat,miscat copilul in timpul aplicarii „tratamentului” ‘este neglijent,brutal,periculos si mai mult ca sigur a produs serioase daune Insa cea mai evidenta dovada ca acest videoclip este unul fals este modul in care se injecteaza in mod repetat,presupsa adrenalina,in inima copilului.Personalul medical,desi le putem spune actori la momentul acesta,nu reuseste sa impinga pistonul seringii in mod corespunzator. Asa cum se vede in videoclip,continutul seringii nici macar nu a fost complet injecat datorita acestei erori. Diagnostricul pus de o echipa de medici,la vederea materialului video a fost ca acest copil suferea de o supradoza de droguri,injectate si din pacate murea in urma acesteia. Medical,nu exista nici o indicatie ca un agent chimic sau de oricare fel a fost implicat in atacul de la Khan Shaykhun. Nici un copil din videoclip nu prezinta semnele specifice unei expuneri la vreun atac chimic. Este foarte clar ca falsa injectie cu acul lung administrata in piept este cauza mortii copilului din video. aceata filmare este in mod intentionat o crima prezentata ca fiind un act medical Traducerea indicatiilor din videoclip este falsa,in araba defapt indicatiile care se aud sunt defapt indicatii despre cum sa fie pozitionat copilul pentru a fi realizata o filmare cat mai concludenta,deci regie,in nici un caz nu sunt indicatii medicale. Videoclipul a fost postat pe pagina speciala a Castilor albe din Idlib. Videoclipurile au fost realizate de catre Castile albe alaturi de gruparea Jabhat Al Nusra – Al Qaeda (steagul negru cu logo specific al acestora) fiind de asemenea observat la o analiza mai atenta. Presedintele organizatiei SWEDHR ,Prof. Marcello fer rada de Noli a publicat la inceputul lunii martie 2017 un prim articol in care analiza cazul:”videoclipul Castilor albe,manipulare macabra a copiilor morti si atacuri chimice regizate pentru a justifica un no fly zone (zona in care zborul este interzis) in Siria” acest articol a fost urmat de alte descoperiri macabre in alte materiale video publicate de catre Castile Albe, care nu au fost incluse in filmul ”Castile albe -,dovezi actualizate” prezentat de medicii suedezi, care confirma ca falsele proceduri de salvare a vietilor ranesc copiii” dovezile colective descoperite de medicii suedezi (SWEDHR) cu privire la propaganda si falsitatea teroristilor Al Qaeda (Al Nusra) sunt in concordanta cu descoperirile cercetatorilor germani de la”German and International Scientists for Syria War”. Ferrada de Noli este fondatorul si presedintele organizatiei ”medici suedezi pentru drepturile omului”(SWEDHR),o organizatie non guvernamentala formata din profesori si medici care profeseaza in diferite domenii din sanatate,care vizeaza cercetarea si raportarea efectelor atrocitatilor razboiului in zonele civile ,tortura prizionerilor si incalcarea drepturilor omului. in acelasi timp ne opunem incalcarea drepturilor omului de catre guverne atunci cand guvernele abuzeaza indivizii care expun crimele de razboi sau extreme abuzuri.Spre deosebire de alte organizatii suedeze,SWEDHR nu este in nici un fel sponsorizat(nici macar partial)de catre institutii guvernamentale. SWEDHR este format dintr-un numar de profesori,medici generalisti,pediatrii,profesori universitari,cercetatori din domeniul medical iar participarea acestora este strict voluntara si privata! parerile si descoperirile SWEDHR reprezinta strict parerile membrilor acestei organizatii si nu a tuturor medicilor suedezi sau ale altor institutii cu care medicii din organizatia SWEDHR mai coopereaza. SWEDHR respecta atat declaratia pentru drepturile omului a Natiunilor Unite cat si normele etice ale declaratiei de la Helsinki(ale asociatiei medicale mondiale ). Diferenta dintre noi si alte organizatii de acest gen in Suedia 1:Noi nu administram nici un fond sau cont bancar 2:Nu primim nici un fel de sponsorizare sau finantare de la nici un guvern,corporatie sau institutie privata. 3: SWEDHR Nu colecteaza taxe sau cadouri de la sustinatorii sai. 4: Nu face campanie pe subiecte economice asociate cu descoperirile noastre.In acelasi timp noi credem ca abtinerea de la faptele mentionate mai sus,de a primi finantare externa este una dintre modalitatile de a mentine o absoluta independenta si credibilitate in legatura cu obiectivitatea rapoartelor noastre. orice medic care doreste sa-si aduca aportul altruist la unele cercetari asemanatoare celui prezentat mai sus poate completa formularul pentru apartenenta la organizatia noastra.pentru comentarii,intrebari si dorinta de a contribui online la publicatiile noastre,contacteaza [email protected]”.

  Mai multe detalii pe Sirianul.com

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!