• Ultimele știri

  marți, 18 aprilie 2017

  Primarul MINUNE din România: caută oameni să repopuleze orașul! Ce le oferă celor care vor să se mute în orașul pe care-l conduce

  Multe orașe din România sunt puternic depopulate, fapt relevat de datele oficiale prezentate de către Guvernul României. Orașul Reșița ocupă locul doi în acest top (după un important oraș turistic, Brașovul, cu o scădere dramatică a populației, de peste 30 de mii de locuitori).  Ioan Popa, primarul ales în acest an de către reșițeni, vrea să repopuleze municipiul de pe valea Bârzavei.

  Edilul încearcă să aducă tineri din alte regiuni ale țării cu scopul de a se stabili în oraș. Primarul Ioan Popa afirmă că există o preocupare a investitorilor prezenți în Reșița, dar și a celor care intenționează să mai vină, pentru a avea resurse umane disponibile. Edilul consideră că administrația pe care o conduce are ce să le ofere tinerilor, informează adevarul.ro.

  Pune în mișcare chiar și o campanie de marketing prin care să-i convingă că Reșița este locul potrivit unde să se stabilească.

  „Am identificat zonele frumoase cu care ne individualizăm și am inițiat discuții cu o agenție de marketing din Timișoara. Avem un bazin olimpic, cum nu e nici în Timișoara, Sala Polivalentă, Grădina Zoo, care este a treia din țară. Cu aceste valori și cu altele, pe care nu le mai numesc acum, construim o campanie și le mediatizăm mai mult, pentru a le arăta tinerilor din zonele limitrofe nouă ca și județ, din arcul subcarpatic, Gorj, Olt, Vâlcea. Încercăm să aducem tineri de acolo”, spune Popa.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!