• Ultimele știri

  duminică, 2 aprilie 2017

  PERICOLUL REȚELELOR WI-FI. Fost militar al Marinei Britanice face DEZVĂLUIRI INCENDIARE

  Comoditatea și lipsa de informație îi face pe tot mai mulți să instaleze în propriile case sau la birou sisteme WI-FI pentru conexiunea la internet. Lumea a mai auzit că radiațiile produse de ruterele Wireless nu sunt tocmai sănătoase dar, atâta vreme cât toți au, mai nimeni nu își pune probleme suplimentare.
  Barrie Trower, un fizician englez, fost militar specializat în dezamorsări de bombe al Royal Navy, un om care a cercetat profund domeniul microundelor, publicând o serie de articole științifice în care avertizează despre pericolul uriaș al rețelelor WI-FI, face dezvăluiri incendiare despre consecințele radiațiile acestor dispozitive, dar și despre modul criminal în care autoritățile ignoră niște realități dovedite scrie Cunoastelumea.ro

  Pericolul acestor radiații pentru sănătatea copiilor, mai ales, este atât de mare încât Barrie Trower spune fără menajamente că un director de școală care introduce o rețea WI-FI în instituția de învățământ ar trebui condamnat la închisoare pe viață. Chiar dacă „sentința” lui pare exagerată la prima vedere, vizionând acest material video de 10 minute cu fizicianul englez, vă asigur că veți fi puși pe gânduri foarte serios!

  Vizionare cu folos!  Vă lăsăm de asemenea și un citat mai jos:


  Barrie Trower: ”Oricine pune WI-FI în școli ar trebui închis pentru tot restul vieții...ei nu sunt potriviți să meargă pe suprafața acestei planete.”

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!