• Ultimele știri

  luni, 3 aprilie 2017

  Occidentul se TREZEȘTE din hipnoza neomarxistă? Italia, tot mai aproape de ieșirea din UE

  Inevitabilul se produce: abuzurile neomarxiste promovate de progresiștii fanatici din UE, în frunte cu Angele Merkel, trezesc lumea din hipnoza globalistă. Europa pe care o visa Soros, Merkel și toată șleahta de islamizatori se prăbușește. Și acesta e doar începutul…  Odată cu venirea lui Donald Trump la conducerea SUA, așa-zisa politică corectă, care însemna un pumn în gura libertății de exprimare, va fi aruncată în aer și o să putem să ne exprimăm din nou liberi. Mai mult decât atât, după modelul lui Trump, protejarea intereselor statelor națiune nu o să să mai fie o crimă naționalistă, ci un act firesc de patriotism. Tot după modelul lui Trump, Europa își va închide granițele, în sfârșit, oprind distrugerea culturii bătrânului continent.

  În acest context, Italia este aproape de a ieși la rândul ei din UE. Iată statisticile care le dau fiori birocraților de la Bruxelles. conform Flux24.ro:

  <
  Potrivit raportului Italia 2017, 48,8% dintre respondenți se opun ieșirii din UE, în timp ce 29,5% susțin organizarea unui referendum după modelul celui pentru Brexit.

  Aceeași anchetă arată că majoritatea italienilor acuză Uniunea Europeană pentru faptul că i-a lăsat singuri în fața crizei migranților (71,5%) și pentru că a impus țării lor sacrificii economice nedrepte (70,2%).

  În același context, 48,5% au răspuns că puterea lor de cumpărare s-a erodat în ultimul an, 77,2% că au cunoștințe cărora nu le ajung banii de la un salariu la altul, iar 24,2% au declarat că se consideră săraci.>>

  Ce va face Italia în continuare vom vedea. Este cert însă că acest an 2017 este unul care poate schimba radical politica în UE. De ce?Pentru că atât în Franța, cât și în Germania, este de așteptat ca forțele patriotice, naționaliste (numite extremiste de presa neomarxistă) să câștige alegerile și să schimbe politica întregului continent.

  Autor: Adrian Albu pentru CunoasteLumea.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!