• Ultimele știri

  duminică, 2 aprilie 2017

  Mădălin Voicu, urmărit penal pentru trafic de influență, fals, spălare de bani și alte infracțiuni este secretar de stat la Ministerul Culturii

  Fostul deputat Madalin Voicu a fost numit de catre premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.  Madalin Voicu este urmarit penal in dosarul "Frauda la Partida Rromilor".

  El este acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

  In acelasi dosar mai este acuzat si fostul deputat Nicolae Paun, pentru ca fondurile europene din doua programe privind integrarea rromilor ar fi fost folosite in alte scopuri decat cele declarate, inclusiv in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012.

  Dosarul a fost trimis in judecata de catre procurori insa instanta suprema a decis, pe 26 noiembrie 2016, sa retrimita dosarul la DNA, pentru refacerea urmaririi penale.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!