• Ultimele știri

  miercuri, 5 aprilie 2017

  INCREDIBIL! Bruxelles-ul IMPUNE Guvernului O NOUĂ CENZURĂ. Iată ce vrea să mușamalizeze

  Politistii de frontiera prind tot mai multi „refugiati” ilegali la granitele tarii, dar in urma „prelucrarilor” informative venite de la Bruxelles, autoritatile romanesti ezita tot mai mult sa faca publice noile „capturi”, fiind tinute „la secret”, scrie Catalin Tache intr-un articol publicat in National.  Mai mult, din informatiile intrate in posesia ziarului, la Gheorgheni ar fi avut loc un nou episod sangeros din razboiul care se poarta in inima Transilvaniei intre minoritarii maghiari si „hoardele” tiganesti din zona.

  „Din nou s-a recurs insa la o musamalizare de urgenta, tocmai pentru ca mai-marii Comisiei Europene sa nu „urecheze” din nou autoritatile de la Bucuresti ca ar crea „isterie”. Si cu toate ca, desi explicita, politica Bruxelles-ului in acest sens este greu de descifrat, si mai de neinteles insa este pozitia guvernantilor romani, care se supun cu ochii plecati „omertei” impuse de niste comisari europeni care, probabil, inca mai viseaza la crearea „Eurabiei”…”, continua Tache.

  „Sa nu se afle, este principiul calauzitor al celor care impun „noua cenzura” de la Bruxelles si pe care autoritatile noastre il respecta fara sa cracneasca”, concluzioneaza jurnalistul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!