• Ultimele știri

  joi, 6 aprilie 2017

  Gigi Becali a avut prilejul să facă afaceri cu Donald Trump dar L-A REFUZAT. Iată motivul incredibil

  Cu ani în urmă, Donald Trump dorea să ridice două clădiri de birouri pe un teren deținut de omul de afaceri Gigi Becali.  „Au venit oamenii lui aici, la Palat, şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu vin cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump”, spune Becali în urmă cu nouă ani scrie bugetul.ro

  Totuși, afacerea nu s-a concretizat. Miercuri, în direct la Antena 3, latifundiarul din Pipera a explicat de ce nu a bătut palma cu actualul președinte al Statelor Unite ale Americii.

  „Îmi pare rău (n.r. – că nu am făcut afacerea cu Trump), dar asta este. Așa a vrut Dumnezeu! Dar știi de ce nu am făcut-o (n.r. – i s-a adresat lui Radu Tudor)? Pentru că ei au spus că se va numi Tower Trump-Becali și eu am spus: Nu mă interesează. Se numește Becali-Trump. În România e Becali numărul 1 și după aia Trump”, a dezvăluit, în premieră, Gigi Becali.

  Investiţia pe care Donald Trump a vrut să o facă în România s-ar fi ridicat la aproximativ 2 miliarde de dolari.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!