• Ultimele știri

  joi, 20 aprilie 2017

  Colegiul Medicilor din România RECUNOAȘTE că vaccinurile pot cauza AUTISM! Atunci cum poate deveni VACCINAREA OBLIGATORIE?

  Iata ce putem citi in Dictionarul Medical Ilustrat de la A la Z („Proiect apreciat de Colegiul Medicilor din România”), editia a 2-a, editura Litera, la pagina 7:  “Este posibil ca autismul sa apara ca urmare a expunerii la o sare de mercur, thimerosal, continuta in vaccinuri, mai ales in urma efectuarii unor vaccinari multiple. […] Astazi nou-nascutii si copiii sunt inca expusi la doze reduse de mercur atat prin dieta, cat si prin alte forme de poluare a mediului sau prin vaccinuri, in care thimerosalul este utilizat drept conservant si injectat in mai multe reprize direct in sange.” ne informează Rapcea.ro (vezi textul în original, în fotografia de mai jos)

  Cu alte cuvinte, Colegiul Medicilor din România,prin faptul că girează această lucrare, admite că vaccinurile pot cauza autism! În aceast context, planul de introducere a obligativității vaccinării se arată nu doar nedemocratic, adică totalitar, ci și criminal!
  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!