• Ultimele știri

  luni, 10 aprilie 2017

  Becali: Clopotul Catedralei Neamului trebuie să coste cinci milioane și să răsune în tot Bucureştiul, ca să ştim că se apropie sfârşitul!

  Biserica Ortodoxă Română e în centrul unui nou scandal, după ce s-a aflat că pe principalul clopot al Catedralei Mântuirii Neamului, construcție uriașă, extrem de costisitoare și pe care mulți o văd inutilă, apare chipul Patriarhului Daniel.  În schimb, Gigi Becali nu pare a avea o problemă nici cu faptul că Preafericitul apare pe imensul obiect, nici cu suma cheltuită numai pe acesta.

  "Clopotul a costat 500.000 de euro, nu cinci milioane! Dar asta e o nimica toată. Trebuie să coste cinci milioane. Clopotul trebuie să răsune în tot Bucureştiul, să-l auzim cu toţii şi să ne aducă aminte de judecata de apoi. Să ştim că se apropie sfârşitul, să ne pregătim de rai şi iad. Clopotul trebuie să răsune şi să ne facă să venim cu toţii la biserică, să ne spălăm de păcate. Şi încă un lucru. Nu este trufie din partea Patriarhului Daniel că are chipul turnat pe clopot. Este un lucru normal, lumea trebuie să ştie că această catedrală s-a construit sub domnia sa", a spus Gigi Becali, pentru cancan.ro.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!