• Ultimele știri

  luni, 3 aprilie 2017

  Băsescu s-a DEZLĂNȚUIT: Liviu Dragnea este o PANARAMĂ

  Fostul președinte Traian Băsescu susține că Liviu Dragnea a făcut un joc pervers în ceea ce privește raportul ministrului Justiției. Băsescu susține că supărarea lui Dragnea arată că acesta este o ”panaramă” și ”un laș”, pentru că inițial l-a susținut pe Tudorel Toader, iar după ce a venit ambasadorul SUA la Ministerul Justiției, Dragnea nu l-a mai susținut.  ”V-am spus eu că Liviu Dragnea este o panaramă! Înainte de vizita ambasadorului SUA, spunea că susține acțiunea ministrului Justiției. După vizita ambasadorului, că și aici este o simbolistică, domnul Dragnea s-a răzgândit și s-a supărat pe ministrul Justiției.

  E ridicol acest domn Dragnea! Poate e mai priceput la creșterea de porci de la TelDrum, la afaceri prin Brazilia, dar nu se pricepe deloc să conducă un partid de 46%.

  După mine, Dragnea a făcut un joc putred, exact în stilul lui. A spus: ministrul să spună ce vrea. Ministrul a spus ce a vrut și s-a supărat domnul Dragnea. Dragnea a fost un laș! Acum domnul Dragnea, sigur, nefiind el cel care oficial e responsabil a relativizat constituția. Când aud câte un avocat de ăsta care spune că e foarte bine că nu i-a revocat că nu era oportun. Când este oportun să respectăm constituția și când nu?”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!