• Ultimele știri

  sâmbătă, 8 aprilie 2017

  "Aveţi ocazia de a deveni unul dintre burtoşii, inculţii, ceafa lată, boschetari cu radar" Mesajul unui polițist pentru cei ce vor să urmeze această meserie

  Mesaj dur adresat de un fost lider de sindicat al poliţiştilor tinerilor care acum se orientează spre această instituţie. În contextul angajărilor anunțate de Ministerul Afacerilor Interne, Vasile Bucuci le-a transmis celor care vor să se orienteze către această meserie că „acum aveţi ocazia să deveniţi unul dintre burtoşii, inculţii, proştii, ceafă lată, boschetarii cu radar”  DRAGI TINERI AI JUDETULUI HUNEDOARA !!
  Acum aveti ocazia de a deveni unul dintre burtosii, incultii, prostii,ceafa lata, boschetari cu radar, cei care mananca banii statului degeaba, cei carora le platiti dvs salariul, ş.a.m.d.
  Sunt doar cateva dintre cele mai "calde si de bun simt vorbe de duh" cu care suntem tratati noi, politistii romani.
  Am toooot auzit ca suntem facuti la apelul bocancilor, la diverse ocazii care nu au nimic in comun cu munca de politie, la, la, la, bla, bla, bla....
  Acum ne puteti demonstra voi, cei veniti de afara, cam cu ce se mananca munca de politie, cat de adevarati sunteti, cata scoala aveti, universitati, mastere, doctorate...
  Sunt curios, de ce atata dorinta arzatoare doar ca sa faci parte dintr-o categorie pe care, pana ieri, ai dispretuit-o, ai jignit-o, ai blamat-o si ai umilit-o...
  Abia astept sa vad reactiile celor care vor promova probele de examen cand, mandrii de uniforma ce o purtati, o sa dati nas in nas cu cei care vor pica aceste probe si va vor arunca verde-n fata vorbele de duh cu care am inceput aceasta pledoarie pentru a va convinge sa ne fiti colegi si apoi urmasi ai demnitatii si dreptatii !
  Ar mai fi multe de spus, dar nu vreau sa intru in breasla scriitorilor, ca n-am veleitati de genul.
  Imi place sa fiu politist, sa dovedesc ca prin munca de zi cu zi si prin sacrificiile facute de-a lungul anilor merit respectul colegilor, prietenilor, cetatenilor si nu in ultimul rand al celor care incalca legea.
  Poate unii dintre voi o sa râdă, dar sa stiti ca sunt infractori care au respect fata de politisti...si nu sunt putini cei care ne respecta.
  Cum am mai scris intr-o postare :
  VA ASTEPTAM CU DRAG !!!


  Vasile Bucuci a lucrat în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara până în 2016 şi a fost lider de sindicat.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!