• Ultimele știri

  sâmbătă, 18 martie 2017

  Vladimir Putin aruncă BOMBA: Țările occidentale manipulează structuri anticorupție din Europa de Est pentru a influența politicieni

  Vladimir Putin a avut marți o declarație care lovește exact în eforturile anticorupție din țări din Estul Europei, precum România. Președintele Rusiei a susținut că aceste acțiuni sunt făcute de țările occidentale întocmai pentru a manipula clasa politică din aceste țări.  ”Contrar anumitor țări occidentale, Rusia nu-și va permite niciodată să creeze comitete anticorupție în scopul de a manipula sfera politică”, a precizat Vladimir Putin în timpul unei reuniuni a colegiului procurorilor Parchetului General al Rusiei.

  Vladimir Putin nu a oferit însă detalii suplimentare despre ce "comitate" vorbește și prin aceste structuri se referă și la Direcția Națională Anticorupție din România.

  ”Oare aveți la cunoștință că anumite țări care aspiră la leadership-ul internațional sau, ca să fiu mai precis, pretind supremația globală, au început să introducă practica creării așa ziselor comitete anti-corupție-organe de putere paralele?", a afirmat Vladimir Putin, marți, conform "Național" .

  ”Bineînțeles, în Rusia nu va fi creat așa ceva, dar în anumite țări din estul Europei aceste structuri au fost deja înființate. Dar, pentru a garanta interesele cetățenilor trebuie să fii: a-extrem de cinstit, b-eficace în domeniul luptei anticorupție și în lupta contra violării legilor, în sensul cel mai larg al acestui termen”, a completat președintele Rusiei.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!