• Ultimele știri

  joi, 9 martie 2017

  Victor Ponta îşi depune demisia în alb din PSD. “Nu pot să mai tac”. Reacţia lui Dragnea

  Deputatul Victor Ponta a anunţat miercuri la Parlament că-şi depune demisia în alb din PSD. Fostul premier spune că nu mai există o relaţie de prietenie şi de colaborare cu liderul formaţiunii, Liviu Dragnea.
  ACTUALIZARE: Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că dacă Victor Ponta îi va trimite demisia în alb, el nu o va activa, spunând că speră ca acestuia să îi treacă supărarea. El susţine că nu ştie de ce este supărat Victor Ponta: "Noi am mai vorbit în ultima perioadă. Am comunicat, ne-am şi întâlnit. Sper să îi treacă supărarea, încerc să înţeleg de ce este supărat. Nu ştiu, încerc să aflu" scrie rfi.ro

  Victor Ponta precizează că-i va trimite demisia în alb preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

  Fostul prim-ministru spune că nu mai există o relaţie de prietenie şi de colaborare cu liderul partidului: “Nu, hai să fim serioşi! Domnul Dragnea este politician, trebuie să zică «da». Eu nu mai sunt în politică, aşa că pot să vă spun «nu»”.

  Întrebat dacă a mai discutat personal cu Liviu Dragnea în ultima vreme, Victor Ponta a răspuns: “Da, anul trecut”.

  “Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, pe care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, declară fostul premier.

  Victor Ponta a criticat modul în care este condus PSD, fapt ce l-a făcut pe Liviu Dragnea să spună că orice critică a fostului prim-ministru este “sănătate curată”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!