• Ultimele știri

  miercuri, 15 martie 2017

  TRUMP A DEPĂȘIT TOATE AȘTEPTĂRILE! Sub conducerea sa, America crește spectaculos

  Deși agenții de influență ai establishmentului american pariau pe eșecul total al politicilor noului președinte al USA, realitatea este că până și prognozele optimiste ale propriei sale echipe au fost depășite simțitor.  Ceea ce a promis în campania electorală se petrece cu precizie sau chiar peste așteptări…

  Conform Evz.ro,

  Economia americană a creat 235.000 de locuri de muncă nete, potrivit cifrelor date publicității vineri de Departamentul Muncii, în vreme ce analiștii se așteptau la doar 188.000. Mai mult, a fost revizuită în sus și cifra locurilor de muncă nou-create pe luna ianuarie, aceasta ajungând la 238.000, un maxim al ultimelor patru luni.

  În plus, nivelul șomajului a pierdut o zecime de procent, ajungând la 4,7%.

  Aceste evoluții excelente ar putea determina Rezerva Federală (Fed), care are o reuniune monetară marți și miercuri, să crească nivelul dobânzilor.

  Fapt notabil, sectorul producției de bunuri a creat el singur 95.000 de locuri de muncă noi, un maxim al ultimilor 17 ani. Dar și sectorul manufacturier, atât de drag președintelui Trump, a înregistrat o creștere a locurilor de muncă de 28.000, un maxim pentru ultimii patru ani, informează Reuters și AFP.

  Un alt semn al accelerării economiei este faptul că salariul mediu pe oră a crescut cu 6 cenți, ajungând la 29, 09 dolari, după ce și în ianuarie crescuse cu 5 cenți.

  Nivelul de participare la muncă, în care sunt incluși cei care muncesc dar și cei care își caută intens un loc de muncă, a ajuns la 63%, de asemenea un maxim din martie 2014 încoace, ceea ce constituie un semnal de încredere în economie, ne mai informează Evz.ro

  În concluzie, războiul lui Trump cu susținătorii globalismului neomarxist are succes. Să sperăm că acest lucru va schimba și în Europa lucruile, aici unde globalizarea nivelatoare, neomarxismul cultural și imigrația musulmană riscă să distrugă cultura și civilizația bătrânului continent.

  Autor: Adrian Albu pentru cunoastelumea.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!