• Ultimele știri

  marți, 21 martie 2017

  Textul ales de un piteştean pentru a-şi vinde maşina face furori pe reţetele de socializare. Dacă te porţi frumos cu mine pot să beau şi doar 5 litri la sută. Dacă mi-am făcut plinul pot să merg şi peste 1000 de km

  Românii sunt cunoscuţi pentru inventivitatea de care dau dovadă atunci când vine vorba despre vândut obiecte. Printre cei cu imaginaţie se numără şi un piteştean care a devenit cunoscut pe reţelele de socializare tocmai datorită unui anunţ amuzant  “Nemţoaică sănătoasă şi frumoasă, caut să-mi refac viaţa alături de tine. M-am născut în 2007 în Germania, dar la sfârşitul anului 2014 am călătorit în România, mi-a plăcut şi am rămas aici. Încă de la început am avut o relaţie deosebită fiind fidelă unicului meu stăpân, un domn cochet care, deși mă iubeşte, zice că nu poate cu două deodată. A ales-o pe ailaltă … treaba lui! Și câte am făcut pentru el … vara sau iarna, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fără să mă plâng de nimic. Cât timp am fost cu el nu i-am cerut decât să mă ducă regulat la inspecţie la cei care mi-au dat viaţa. Nimic altceva!

  Să știi că nici la mâncare nu sunt pretenţioasă. Dacă te porţi frumos cu mine pot să beau şi doar 5 litri la sută. Dacă mi-am făcut plinul pot să merg şi peste 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG în talie. Deşi lumea zice că nu mai sunt chiar tinerica, să ştii că mă ţin foarte bine, nu mă dor articulaţiile, n-am nici liftinguri şi nici botox şi nici nu mă fardez. Am carnet de sănătate la zi şi am ieşit foarte bine la toate verificările. Am analizele şi vaccinurile la zi. Doctorii mei spun că mai am mulţi ani înainte. Dacă ai îndoieli facem un test la medicul tău.

  Port haine din stofa, de care am avut grijă şi sunt ca noi! O să-ți placă vara că nu sunt prea încinsă când te lipeşti de mine şi o să-ți placă și iarna că nu sunt respingător de rece. În plus, oricând ai nevoie te încălzesc la spate și chiar la fund. O să te răsfăţ ceva ce n-ai văzut … am CD/mp3 şi pot să-ți cânt orice melodie. O să am eu grijă să aprind farurile când se face noapte. O să am tot eu grijă să pornesc ştergătoarele când plouă. Practic, tu doar trebuie să te bucuri de plăcerea condusului, deşi de menţinerea vitezei mă pot ocupa tot eu…Am toate filtrele, uleiul, distribuţia, cauciucuri iarna şi volanta noi-nouţe, astfel că după ce începem relaţia noastră sunt gata să mergem oriunde împreună fără să îţi mai cer nimic în schimb. Vreau doar să te fac fericit(ă)!".

  Tu ai cumpăra o astfel de maşină?

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!