• Ultimele știri

  joi, 9 martie 2017

  Tânără de 17 ani din Hunedoara, lovită mortal lângă o trecere. Mesajul tatălui: "Iartă-mă că nu te-am apărat de nenorociți"


  O fata de 17 ani din Hunedoara, eleva eminenta care visa sa studieze psihologia, a fost lovita mortal de o masina in apropierea unei treceri de pietoni. Soferul, cu un an mai mare ca ea, sustine ca nu a vazut-o din cauza intunericului. Dar martorii il acuza ca ar fi condus cu viteza mare. 
  La fata locului nu exista urme de franare, iar impactul a fost atat de puternic incat a aruncat-o pe adolescenta cativa metri in aer."Iarta-ma, tata, ca n-am putut sa te apar de niste nenorociti care omoara copii... Iarta-ma!"

  Lacrimile si strigatele de durere ale rudelor adolescentei sunt coplesitoare. Orice ar face, nu-si mai pot aduce inapoi copila de 17 ani, eleva eminenta, in clasa a XI-a, la liceul de informatica din Hunedoara.

  Ioana fusese plecata in oras si, la cateva blocuri departare de casa, a traversat strada la o distanta de doi metri si jumatate de trecerea de pietoni. A fost lovita in plin de o masina si aruncata cativa metri in aer. Martorii sustin ca soferul conducea cu viteza prea mare.

  "Baiatul a spus nu am vazut-o. Pe strada asta, va spun sincer, se circula cu viteza foarte mare: zi, noapte... Am trecut de "n" ori pe trecerea de pietoni, trebuie sa fug", spune un martor.

  "Nu se vad urme de frana. Abia a reusit sa opresca el mai incolo", spune o femeie martora la tragedie.

  La scurt timp, la locul tragediei au venit colegii Ioanei si i-au aprins lumanari. Astazi, la scoala, au transformat banca in care statea fata
  intr-un altar. Luna trecuta, Ioana postase pe pagina ei de facebook un mesaj care pare acum o sumbra premonitie.

  "Ce-ti doresti de la viata, intr-o viata, e inca o viata."

  Ioana visa sa devina studenta la psihologie.

  "A terminat clasa a X-a prima din clasa ei, era o fata cuminte care invata bine, nu a avut niciodata probleme nici cu colegii nici cu profesorii", spune Dorina Tanase, director Colegiul National "Traian Lalescu", Hunedoara.

  Apropiatii au postat sute de mesaje pe pagina ei de facebook.

  "Odihneste-te in pace! Vei ramane mereu in gandurile noastre, prietena noastra draga. Ocroteste-ti familia de acolo de sus si da-i putere in momentele astea cumplite."

  "De ce tot timpul persoanele nevinovate trebuie sa plece de langa noi?"

  "Imi erai ca o sora! Te iubesc, Ioana!"

  "Pentru noi, tu esti inca aici! Ne vom aduce mereu aminte de tine cu mult drag."

  Anchetatorii il cerceteaza pe sofer pentru ucidere din culpa.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!