• Ultimele știri

  duminică, 12 martie 2017

  SIE angajează! Iată care sunt condițiile și job-urile disponibile

  V-ați dorit vreodată să fiți James Bond? Ei bine, pentru asta trebuie să urmați mai întâi ceva cursuri de actorie, însă dacă vă doriți o carieră de ofițer operativ în cadrul unui serviciu de informații, acum aveți o șansă foarte bună să vă încercați norocul.  Serviciul de Informaţii Externe organizează, începând cu 2 aprilie, un proces de selecţie pentru ocuparea a 40 de posturi de ofiţeri operativi, 15 posturi de ofiţeri specialişti limbi străine şi 30 posturi de ofiţeri specialişti IT, conform unui anunţ postat pe site-ul Serviciului, citat și de zf.ro.

  Dosarele se vor putea depune electronic, în intervalul 2 aprilie – 30 aprilie a.c., pe site-ul SIE.
  Candidaţii eligibili vor participa, în Bucureşti, la interviuri şi diferite etape de evaluare (psihologică, profesională/ aptitudinală, medicală), de testare a cunoştinţelor de cultură generală şi a limbii străine cunoscute.

  Având în vedere specificul instituţiei, pentru candidaţii declaraţi admişi, încadrarea este condiţionată de obţinerea avizului pentru acces la informaţii clasificate.

  Pentru domeniul operativ, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată sau de ciclul II Bologna, cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00;
  să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim B1 superior;să aibă vârsta de maxim 35 ani.

  Pentru posturile de specialişti în limbi străine, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenţă au obligaţia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00; să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională la nivel minim C1 şi una la nivel minim B2 superior- constituie un avantaj cunoaşterea limbilor rare, să aibă vârsta de maxim 35 de ani.

  Pentru posturile de specialişti IT candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de profil minim ciclul I Bologna (cei care au absolvit doar studii de licenţă au obligaţia de a parcurge ulterior un program de master), cu mediile anilor de studii şi a examenelor de licenţă/ disertaţie de minim 7,00- constituie un avantaj certificările recunoscute în plan internaţional şi stagiile de practică desfăşurate în companiile de profil, să aibă vârsta de maxim 35 de ani.

  Detaliile ofertelor, cerinţelor pentru recrutare şi conţinutului dosarelor de candidatură sunt postate pe site-ul SIE.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!