• Ultimele știri

  duminică, 19 martie 2017

  Senatori Republicani au cerut INVESTIGAREA finanțării din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa

  Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump, Rex Tillerson, sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.  O atenție deosebită se cere pentru Macedonia, unde o inițiativă cetățeneasca numită “Stop Operației Soros” acuză că bani americani au fost folosiți pentru organizarea unor proteste violente de stradă cu scopul răsturnării puterii și pentru publicarea ediției locale a cartii extremistului de stânga Saul Alinsky, “Reguli pentru Radicali”. Saul Alinsky a fost unul dintre teoreticienii Școlii de la Frankfurt, gruparea care a destructurat societatea occidentală și a distrus valorile civilizației vestice înlocuindu-le cu cele ale marxismului cultural.

  Putem și noi da o mână de ajutor la investigatie cu câteva nume și titulaturi din România. Îi știți: 'reprezentanții societății civile', 'formatori de opinie' și profesori de marxism-leninism în haină nouă pe la universitățile patriei.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!