• Ultimele știri

  sâmbătă, 25 martie 2017

  PROFEȚIILE BULVERSANTE ale generalului Chelaru: „Europa și-a terminat ciclul, se autopedepsește. URMĂTOAREA ȚINTĂ VA FI...”

  Fostul şef al Marelui Stat-Major al Armatei, strategul vizionar Mircea Chelaru a avut dreptate, în urmă cu două săptămâni, când, în exclusivitate pentru ziarulring.ro, spunea că următoarea ţintă a încleştărilor majore va fi Europa. Dar viziunea lui merge mai departe...  Veţi vedea, în cele ce urmează, o analiză tulburătoare, într-o cheie aproape ezoterică a celor întâmplate ieri, în centrul Londrei. Şi, aşa cum v-am obişnuit în discuţiile purtate cu generalulul de corp de armată dr. Mircea Chelaru, veţi afla şi o tulburătoare previziune în legătură cu ce se va întâmpla în viitorul apropiat... în inima Europei.

  „Nu poți concilia apa cu focul”

  „Cred că am clişeul până în 2020”, spune generalul Mircea Chelaru, când îi spunem că a avut dreptate şi îl rugăm să comenteze ce s-a întâmplat la Londra. Şi pentru că a simţit că fraza lui, demnă de un profet antic, are menirea să dea fiori, a venit imediat şi cu explicaţii, spunând: „Practic, după cum s-au manifestat acum, la atacul din Londra, avem indicii mari de decriptare. Chiar acum câteva secunde, am dat un răspuns europarlamentarului Laurenţiu Rebega, care îşi manifesta compasiunea faţă de românii loviţi pe pod, la Londra. Şi i-am explicat, spunându-i cam aşa: Forma aceasta de compasiune expectativă, discursul conciliant şi aşa mai departe nu vor duce la nimic bun. Şi asta nu pentru că eu nu sunt pentru conciliere. Dar nu poţi concilia apa cu focul şi nici vigoarea cu otrava. Şi, când spun vigoare, mă gândesc la străvechiul «vigor», care înseamnă viaţă în mişcare, «vita» fiind viaţa ca formă de existenţă, iar «vigor» viaţa în mişcare, acesta fiind sensul din limba veche latino-pelasgă, dacă ar fi să ne luăm după concepţiile noastre referitoare la origini. Ei, bine, vigoarea europeană, din punct de vedere biologic, este la pământ”.

  „Vorbim de «iepurizarea Europei», de spaima europeanului până şi de umbra lui”

  Ni s-a părut grav tonul analizei generalului Chelaru şi am cerut câteva detalii. Iar acesta ne-a explicat: „Nişte nenorociţi vor să rezolve problema biosului ca la calculator, păstrând carcasa, dar schimbând esenţele, ceea ce nu se poate. Şi, atât timp cât statele, din protective devin opresive, individul se vede dublu opresat. Adică prima opresiune a unui individ este din propria nesiguranţă. Că el se naşte fără apărare. Şi reflexul de apărare datorită nesiguranţei existenţiale se găseşte în instinct. El este localizat în cerebel, în creierul limbic. Probabil că ştiţi treaba asta. Şi, atunci, ce se introduce în rândul întregii mase de oameni? Spaima permanentă!... «Se sperie şi de umbra lui», apropo de expresia românească. Adică vorbim de «iepurizarea Europei». Adică spaima europeanului până şi de umbra lui. Şi, atunci, ce rămâne? Vom sta numai în cutiuţe".

  „Va fi o purgă numai prin foc. România nu e pregatită (...) Până şi câinilor a început să le fie milă de oameni”

  „Dar umanitatea în cutiuţe este tocmai reversul fenomenului. Este chiar fenomenul despre care vă spuneam eu, vorbindu-vă despre dezumanizarea umanului. Că până şi câinilor a început să le fie milă de oameni, după cum au ajuns. Şi nu este doar o metaforă. Cam aşa i-am dat replica domnului europarlamentar care tot se plânge că, vezi Doamne, «e pregătită România?». Ca «Suntem în măsură să ne apărăm?»... Eu vă spun că Romania nu e pregătită!... Sensul este necruţător. Va fi o purgă, de la cuvântul purgatoriu, care înseamnă purificatorul. Şi această purgă, din păcate, va fi numai prin foc”, mai spune, pe ton de profeţie, generalul Chelaru.

  „Europa și-a terminat ciclul și s-a prăbușit în «Civilizația banului»”

  Iar analiza profetică a generalului-strateg continuă: „Domnule redactor, mi-aţi spus că am avut dreptate. Eu aş fi dorit să nu am dreptate. Dar, când am vorbit ultima dată făcând o analiză pe problema Coreei de Nord, am spus că tot Europa este ţinta. Da, ţinta este Europa! Chiar şi mitologic, dacă vreţi, chiar şi ocult, dacă vreţi, chiar şi ezoteric, Europa, care este mama tuturor moaşelor civilizaţiilor, se autopedepseşte. Şi asta pentru că Europa şi-a terminat ciclul. Da, ciclul civilizaţiilor europene este aproape de sucombare. Pentru că s-a secularizat, s-a depărtat de esenţele civilizaţiei spirituale şi s-a prăbuşit în marea civilizaţie, în aşa-zisa mare, înaltă civilizaţie mecanică şi economică. Adică în «Civilizaţia banului». Asta înseamnă că noi suntem nişte mecanisme. Şi toată Europa funcţionează numai pe baza mecanismelor, matricelor, şi nu mai răspunde legilor naturale. Şi, atunci, se întâmplă ceea ce vedeţi că s-a întâmplat ieri la Londra şi, din păcate, se va mai întâmpla”.

  „Se enclavizează nordul, se produce insularizarea etnico-biologică”

  L-am intrebat pe generalul-strateg ce crede că se va întâmpla în viitorul imediat, după acest nou atac terorist care a lovit lumea civilizată. Făra să desfacă cifrul marilor enigme geo-strategice pe care bănuim că le întrevede cu un fel de al şaselea simţ al militarului de carieră cu multă experienţă, generalul Chelaru ne dezvăluie totuşi câteva mici detalii ale viziunii ale. „Am să vă spun doar că, după cum elaborăm (sic!) situaţia acum, o să vedeţi cum se enclavizează nordul, tot nordul (n.r. - nordul Europei, dar şi nordul american). Şi îşi vor face propriile bariere”, explica generalul Chelaru. Şi continuă: „Se produce din nou insularizarea etnico-organică, o să vedeţi şi treaba aceasta: deci insularizarea, nu enclavizarea, pentru că enclavele au hotare, dar insulele au numai margini. Şi lucrurile se precipită cât se poate de repede. Iar cei care fac treaba asta, domnule redactor, ţineţi minte, sunt tocmai cei care, identificându-şi eşecul de guvernare a statelor şi a umanităţii, caută să o distrugă şi ei să scape. Asta este explicaţia”.

  „Atât vă spun: fiţi atenţi la această zonă, a împrejurimilor Parisului”  Nu puteam să nu-l iscodim şi mai mult şi să-l întrebăm tranşant care va fi următorul atac terorist aici, în Europa, unde încă de acum două săptămâni spunea că va fi ţintă. „Astăzi încă nu este previzibil, însă vă rog să fiţi atenţi, foarte atenţi până la alegeri, la Franţa. În zona limitrofă Parisului, nu în interiorul Parisului (...) Vor fi nişte lucruri foarte dubioase”, spune generalul Chelaru, de parcă ar vedea totul pe o hartă inaccesibilă muritorilor de rând. Şi explicaţiile acestei viziuni tulburătoare vin imediat: „Asta rezultă din ceea ce intuiesc eu, acum, fără a avea informaţii. Este prematur să vorbim, dar atât vă spun: fiţi atenţi la această zona, a împrejurimilor Parisului. Şi, imediat după asta, mă gandesc la o reacţie dincolo de Ocean. Acestea sunt două lucruri la care eu sunt foarte atent, sunt cu ochii pe ele cum se spune. Mi se va confirma în două săptămâni dacă lucrurile stau aşa, pentru că, deocamdată, nu am date suficiente. Dar aştept”.

  „Noi ne credem americani, ne credem ruşi, ne credem israelieni...”

  „V-am spus că, deocamdată, aştept mai multe informaţii. Iar când am datele, acestea intră într-o procesare altfel decât o fac copiii noştri şcoliţi la şcoala informaţiilor impuse. Asta nu înţeleg ei. Că marile puteri produc informaţiile ca să genereze evenimentele cum vor ei. Iar noi le înghiţim şi nu înţelegem că informaţiile pe care le avem ne supun evenimentelor şi nu le producem noi. Acesta este inversul problemei. Intelligence-ul este de a genera lumea prin inducţia informativă, iar apărarea şi protecţia pentru statele mici este să interpreteze toate acestea pentru a găsi soluţii de protecţie. Or, noi ne credem americani, ne credem ruşi, ne credem israelieni. Pentru că forţa nu este direct proporţională cu mărimea statului, ci cu puterea minţii de a produce şi cu voinţa de a pune în aplicare aspiraţiile”, a ţinut să mai precizeze marele strateg.

  „Suntem sub zeul marii ostilități”

  Analiza profetică a generalului Mircea Chelaru se închide rotund şi grav, într-o cheie profund oraculară: „În concluzie - arată generalul vizionar - putem spune că suntem sub zeul marii ostilităţi. Nimeni cu nimeni nu se mai înţelege şi fiecare se bate fără motiv cu celălalt pentru a fi la modă”. Tulburătoare concluzie. Chiar aceasta să fie noua paradigmă a sfârşitului celui de-al doilea deceniu al primului secol al mileniului trei, mileniul care, potrivit lui Malraux, „Dacă nu va fi religios, nu va mai fi... deloc”?

  Sursa: Ziarulring.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!