• Ultimele știri

  duminică, 12 martie 2017

  Prăbușirea economiei României: Milioane de locuri de muncă dispărute. Lista VINOVAȚILOR pentru dezastrul din zilele noastre

  În perioada comunismului, în ţara noastră existau o mulţime de fabrici şi uzine în care se lucra la foc continuu. Românii nu se plângeau de lipsa locurilor de muncă, iar economia era înfloritoare. «Adevărul» prezintă cum au dispărut rând pe rand câteva dintre brandurile comuniste ale României. Ce s-a ales de brandurile comuniste ale Iaşiului  Lactis, Unirea, Avicola, Zimbru sau Ţigarete sunt istorie. Doar doi coloşi industriali au supravieţuit. Procesul dur de selecţie capitalist a pus la pământ coloşi industriali cu zeci de mii de angajaţi şi cifre de afaceri ameţitoare. Există, totuşi, şi miracole economice la Iaşi. Multe branduri economice au consacrat Iaşiul în perioada comunismului, în condiţiile în care şefii regimului au stabilit strategic să maseze în Capitala Moldovei o mare parte a industriei grele. Coloşi precum Fortus, Tepro, Nicolina sau Terom au fost devalizaţi, însă, după 1990 prin privatizări defectuoase sau rău-intenţionate. În ciuda multiplelor anchete declanşate de procurori, niciuna dintre uriaşele ţepe economice trase la Iaşi nu s-a terminat cu condamnări penale, însă.

  Fabrica clujeană Ursus, unde se producea berea îndrăgită în toată ţara, se transformă în complex imobiliar

  Fabrica de bere «Ursus», unul dintre simbolurile oraşului, şi-a închis porţile în 2010, la câţiva ani după ce a fost cumpărată de un gigant mondial, SAB Miller. Compania a demolat clădirile şi a vândut terenul ginerelui lui Ioan Rus, care va construi aici locuinţe şi birouri.

  Bazele fabricii Ursus au fost puse din 1878 şi în deceniile ce au urmat la Cluj s-a aflat unul dintre cei mai importanţi producători de bere din ţară până în 2010, când proprietarul, compania SABMiller, a decis oprirea producţiei şi transferarea acesteia la Buzău şi Braşov sau Timişoara. La trei ani de la închiderea producţiei, fabrica a fost demolată şi cazanele uriaşe de bere au fost mutate.
  În 2014, terenul de circa un hectar a fost vândut unui om de afaceri local, Vasile Puşcaş, ginerele lui Ioan Rus. Pe teren a fost obţinut un certificat de urbanism. În act se arată că în zonă se poate construi unui ansamblu mixt, rezidenţial, de comerţ şi servicii. Ansamblul este împărţit în 4 imobile dintre care cel mai înalt are 10 etaje. De asemenea, se pot ridica două clădiri de 8 şi 6 etaje, plus un imobil cu subsol, demisol şi parter.

  Industria Timişoarei, de la înflorirea din imperiul Austro-Ungar, intreprinderile comuniste, la şmecheriile din democraţia originală

  În ciuda tranformărilor care au cuprins România după 1989, Timişoara a rămas unul din oraşele care s-au adaptat foarte bine noilor cerinţe. Industrializarea Timişoarei a început în perioada autro-ungară. Prima fabrică a fost înfiinţată imediat după eliberarea Banatului de sub dominaţia otomană, în 1718. Este vorba de cea mai veche fabrică de bere de pe teritoriul de azi al României. În 1728 se înfiinţează fabrica de tutun, iar apoi se deschid fabrici din toate ramurile. Toate se ridicau pe malurile canalului Bega, pentru că transportul produselor se făcea pe apă.

  Fără strategii de marketing şi cu multe slujbe sociale, aşa îşi duceau zilele fabricile bistriţene în perioada comunistă

  Unele dintre fabricile bistriţene fondate în perioada comunistă încă mai sunt în picioare, reuşind chiar să se impună pe piaţă. Potrivit economiştilor însă situaţia de atunci nu semăna deloc cu ce se întâmplă astăzi. Înainte de Revoluţie nu existau strategii de marketing, producţia era „exagerată”, iar slujbele sociale reprezentau o parte importantă din industrie.

  Produse proaste, slabe calitativ, vândute în multe cazuri mult sub costurile de producţie şi o lipsă totală de interes faţă de tot ce este legat de piaţă, aşa descrie analistul Cristian Munthiu industria bistriţeană din perioada comunistă.

  Mândreţea judeţului, „ideală pentru showroom”

  Integrata şi Fabrica de Pepsi de la Ovidiu, de vânzare. Fabrici vestite pentru producţia lor, mii de oameni angajaţi care îşi întreţineau familiile şi produse care făceau faima României la export, aşa arăta industria Constanţei în anii comunismului. Acum, multe dintre ele nu mai sunt decât o afacere imobiliară.

  Unele au fost salvate la privatizare de foştii directori, cum este cazul fabricii de pâine «Dobrogea» sau al celei de ulei «Argus». Altele au fost vândute unor magnaţi care continuă activitatea obiectivului, cum este Şantierul Naval Constanţa, cumpărat de Gheorghe Bosînceanu.

  Cum s-a prăbuşit platforma chimică Săvineşti, colosul industrial unde lucrau peste 10.000 de nemţeni

  În anii comunismului, activitatea industrial de la Săvineşti asigura traiul pentru circa o treime din populaţia municipiului Piatra Neamţ. Combinatul de fire şi fibre sintetice (CFS), Azochim şi Institutul de Cercetare erau mândria judeţului.

  Platforma chimică de la Săvineşti a fost în anii de dinainte de revoluţie, şi chiar o perioadă bună după 1990 drept unitate etalon a economiei nemţene. Aici se produceau fire şi fibre sintetice (la Fibrex), îngrăşăminte chimice (Azochim), exista un institut de cercetare de elită în domeniu (ICEFS) şi un parc industrial bine dezvoltat cu utilităţi pentru toate activităţile de pe platformă. Mai bine de 10.000 de nemţeni, mare parte locuitori din Piatra Neamţ, făceau naveta zi de zi, produsele fabricilor asigurând resurse în economia naţională şi pentru export.

  Mărirea şi declinul industriei în Hunedoara. Ce soartă au avut după 1990 cele mai mari întreprinderi din judeţ

  În urmă cu jumătate de secol, judeţul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale ţării, iar principalele oraşe hunedorene îşi bazau economia pe întreprinderile mari, din industria siderurgică şi minieră. Municipiul Hunedoara s-a apropiat înainte de 1989 de cifra de 100.000 de locuitori.

  „Aproape 50.000 de oameni lucrau în combinatul siderurgic al Hunedoarei şi în ICSH (Întreprinderea de Construcţii Siderurgice Hunedoara)”, spunea cu mândrie Viorel Răceanu, fost primar al Hunedoarei în anii 1960 – 1970.

  Colosul din Tulcea – Întreprinderea de Pescuit Oceanic: 82 de nave pe care lucrau 6.000 de navigatori

  La Tulcea, căderea comunismului a însemnat şi prăbuşirea industriei din acest colţ de ţară. Mândria zonei a fost Întreprinderea de Pescuit Oceanic din care acum nu a mai rămas nimic. Colonelul în rezervă Nicolae Zărnescu, care timp de patru ani a fost locţiitorul şefului Securităţii la Tulcea, a vorbit despre vremurile bune ale acestui oraş. Era anul 1986 şi Zărnescu lucra în contraspionajul românesc. La un moment dat, a fost chemat la Bucureşti şi i s-a spus: „Te mutăm la Tulcea!”.

  Confecţia Râmnicu Sărat şi Foresta Nehoiu, două mari fabrici ale judeţului Buzău care au dispărut în ”democraţie”

  Economia Buzăului a suferit o transformare radicală, după Revoluţie. Dacă zona industrială a municipiului Buzău a rămas funcţională, la Râmnicu Sărat, o mare fabrică de textile a fost ştearsă de pe faţa pământului, după privatizare. O soartă asemănătoare a avut-o şi cea mai importantă fabrică de prelucrare a lemnului, «Foresta Nehoiu». Aproximativ 2.000 de angajaţi ai fabricii Confecţia Râmnicu Sărat, majoritatea femei, au rămas fără locuri de muncă după anii ‘90, iar la scurt timp după preluarea de către omul de afaceri vrâncean Sorina Plăcintă, societatea a dispărut de tot.

  Simbolurile piteştene ale economiei comuniste, transformate după reţete imobiliare capitaliste

  Două dintre simbolurile piteştene ale socialismului, «Rolast» şi Fabrica de bere au fost puse la pământ, pentru ca în locul lor să fie ridicate un centru comercial şi un cartier rezidenţial. Reţeata imobiliară a fost aplicată şi fabricii de stofe «Argeşeana», şi ea renumită cândva în întrecerea socialistă. Şi nu sunt sigurele fabrici cu acest parcurs.

  Istoria «Rolast», unul dintre coloşii industriali socialişti ai Piteştiului, a început în anul 1967, odată cu înfiinţatea «Combinatului de articole tehnice din cauciuc» (CATC) a cărui activitate a demarat în 1970 cu producţia de benzi de transport (cu o capacitate de 5.300 de tone pe an). De amintit că dimensiunile fabricii au fost impresionante, CATC totalizând 22 de hectare, din care 14 hectare de clădiri.

  Ce s-a ales de coloşii industriali ai Vasluiului: mii de şomeri şi ruine
  În urmă cu 20 de ani, municipiul Vaslui avea o zonă industrială bine pusă la punct care absorbea aproape întreaga forţă de muncă a municipiului. Erau de notorietate societăţile «Mecanica» (piese pentru maşini şi utilaje), «Moldosin» (fire şi fibre sintetice), «Hitrom» (azbest şi materiale de izolaţie), «AMC» (aparate de măsură şi control), «Movas» (mobilă), la fel ca şi cele din domeniul industriei uşoare, «Confecţii», «Textila», «Varotex», «Vascovin» ș.a.

  Giganţii industriali care asigurau locurile de muncă ale celor mai mulţi dintre vasluieni au căzut unul după altul după anul ‘90, din industria Vasluiului nu a mai rămas decât niște clădiri în ruine şi mii de mare de şomeri care a situat an de an judeţul pe primele locuri în ţară.
  Un brand în derivă. Cum a dispărut FEPA’74 de pe firmamentul economiei româneşti

  Una din cele mai mari fabrici din judeţul Vaslui din perioada pre-decembristă, ce asigura mii de locuri de muncă şi lucra la foc continuu, a decăzut constant după 1994. Fabrica mai are doar 200 de angajaţi şi se menţine cu greu pe linia de plutire.

  La mijlocul anilor ’70 a luat fiinţă la Bârlad fabrica ce urma să devină un brand de oraş şi de ţară. Fabrica de Elemente Pneumatice şi Control (FEPA) ’74 a apărut în contextul industrializării accelerate a economiei româneşti. Foştii angajaţi îşi amintesc cu regret emulaţia acelor vremuri, când depuneau eforturi colective pentru pentru creşterea producţiei.

  Marile întreprinderi din Satu Mare, distruse de capitalism

  Din fabrica de mobilă Samobil, cotată ca a doua pe ţară, au rămas tubulaturile de fier. Starea marilor fabrici din Satu Mare de după guvernele post-decembriste reprezintă pomelnicul industriei româneşti abandonate, vândute la 1 dolar bucata sau distruse prin favorizarea importurilor şi a legendarelor investiţii străine. Două dintre cele mai elocvente cazuri sunt fabrica de mobilă Samobil sau UNIO.

  Cel mai concret exemplu este fabrica de mobilă «Samobil». Înainte de 1989, SC. Samobil SA era o fabrică de mobilă de rang înalt, atât pentru ţară, dar şi pentru străinătate. Era cea mai mare fabrică de mobilă din judeţ şi era cotată ca a doua pe ţară. După revoluţie fabrica a avut tot mai puţine vânzări intrând în faliment, iar în 2006 fabrica a intrat în lichidare. Toate utilajele au fost vândute în urma diverselor licitaţii, singurele bunuri care au mai rămas fiind tubulaturile din fier.

  Marile Uzine ale Braşovului au fost demolate

  În locul lor vor răsări malluri. «Hidromecanica» şi «Tractorul» au fost rase de pe faţa pământului. În locul lor vor răsări, mall-uri, blocuri şi locuri de distracţie. Un alt mall se va construi şi pe terenul fostei uzine «Fartec».

  Uzina «Hidromecanica» a fost ştearsă de pe harta Braşovului. Pe terenul ei, de 40.000 de metri pătraţi, care este chiar în Centrul Civic, se vor construi clădiri de birouri şi un hypermarket, «Cora». Uzina mai are acum doat o hală la periferia Braşovului. Aici mai lucrează 180 de angajaţi, faţă de 6.000 câţi erau în anii de glorie.

  Uzina a fost înfiinţată în 1880. Angajaţii lucrau în ateliere de turnătorie fontă şi prelucrări mecanice. În clădirea «Hidromecanica» s-au fabricat primul autobuz şi primul strung românesc, în anii 50.

  Falimentul industriei comuniste din AlbaCombinatul UPSOM din Ocna Mureş a fost închis, iar activele vândute pentru fier vechi


  Cele mai mari uzine din epoca de aur sunt vândute la fier vechi. Marile falimente ale judeţului Alba au produs o gaură de sute de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperaţi integral niciodată. Suma reprezintă totalul creanţelor creditorilor la marile firme care au ajuns în insolvenţă sau în faliment. Lista este mare şi cuprinde cele mai mari fabrici din judeţ: UPSOM Ocna Mureş, Montana Cîmpeni, Resial Alba Iulia, Capris Sebeş, Stratusmob Blaj.

  Cele mai importante procese de insolvenţa şi faliment aflate în derulare la Tribunalul Alba se referă al societăţile GHCL Upsom SA Ocna Mureş, Resial SA Alba Iulia, Metalurgica SA Aiud, Montana SA Câmpeni, Stratusmob SA Blaj şi Ardeleana SA Alba Iulia. Sunt firme mari la care au lucrat mii de oameni şi care în trecut reprezentau baza economiei judeţului.

  Comuniştii şi sovieticii au distrus economia Banatului Montan

  În perioada interbelică Uzinele şi Domeniile Reşiţa era cea mai mare intreprindere a ţării. Comuniştii au cedat sovieticilor mare parte din uriaşul profit acumulat în perioada interbelică.

  În perioada în care Cristofor Columb descoperea America, la Reşiţa se aprindea focul în furnalele de topit fierul. StEG, una dintre cele mai mari companii austriece şi mondiale, înfiinţa la Reşiţa primele furnale în anul 1771, punând bazele celui mai mare centru siderurgic din Sud-Estul Europei, statut pe care Reşiţa şi l-a păstrat până în perioada comunistă. Perioada interbelică, însă, a fost perioada de maximă prosperitate a Uzinelor şi Domeniile Reşiţa.

  Povestea celui mai important combinat din sud-estul Europei. Cum s-a ales praful de siderurgia din Călăraşi

  Combinatul siderurgic de pe malul Borcei, printre cele mai importante din sud-estul Europei, este astăzi o ruină. În acelaşi timp a fost înfiinţat un altul în Polonia. Şi astăzi acesta produce oţel. La Călăraşi, mastodontul a fost inaugurat în 1979, după ce a fost accesat un credit internaţional de peste 100 de milioane de dolari. Înălţat pe o suprafaţă de 650 de hectare, acesta a fost cotat, în anii 80, ca unul dintre cele mai importante din sud-estul Europei, în care se producea şină de cale ferată. Imediat după Revoluţie a fost privatizat, apoi demontat bucată cu bucată şi vândut la fier vechi. În prezent la fostul combinat siderurgic Călăraşi – Siderca funcţionează o oţelărie şi un laminor, deţinute de firma Tenaris. Are o capacitate de producţie anuală de 470.000 de tone, care include o oţelărie electrică şi linii de turnare continue, folosind ca materie primă fierul vechi.

  Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot

  A fost o vreme când Brăila excela la capitolul capacităţilor de producţie. Aici s-au produs celebrele excavatoare de la Promex, de aici au plecat la export mii de tone de fibre, celuloză şi hârtie şi tot de aici erau livrate piese de mobilier renumite în lume. Merită amintite chiar şi chibriturile care se fabricau pe malul Dunării, cu toate că nu aveau o faimă prea bună, pentru că se aprindeau foarte greu.

  Din punct de vedere economic, Brăila se numără printre oraşele care au avut cel mai mult de pierdut în tranziţia care a urmat de la comunism la capitalism. Întreprinderile care înainte de 1989 ofereau locuri de muncă pentru zeci de mii de oameni au dispărut, rând pe rând, de la jumătatea anilor ’90 până în prezent.

  S-a ales praful de Alumina, unul dintre puţinele combinate din lume care avea contracte cu Agenţia Spaţială Americană

  Privatizarea combinatului Alumina, printre puţinele combinate din lume care avea contracte cu Agenţia Spaţială Americană, a dus la vânzarea acestuia bucată cu bucată. Dintr-o industrie industrie prosperă, ce oferea mii de locuri de muncă, s-a ales praful. Au rămas doar ruinele de ceea ce odată reprezenta mândria oraşului.

  În anul 1965 se deschideau porţile fabricii Alumina, prima platformă industrială din Oradea. În doar 15 ani a ajuns să producă peste 220.000 de tone de alumină, dar, odată cu căderea regimului communist, a căzut şi întreprinderea.

  Cum a „murit” după 1990 industria Botoşaniului şi cum a îngropat-o definitiv în doar 10 ani capitalismul

  Fosta zonă industrială a Botoşaniului se întindea pe sute de hectare. În fabricile „Epocii de Aur”, lucrau zeci de mii de muncitori. După căderea regimului comunist şi privatizarea uzinelor, uriaşele fabrici au fost vândute bucată cu bucată, de cei care vroiau să se îmbogăţească pe ruinele socialismului. O parte a foştilor muncitori au fost transformaţi de eşecul capitalismului în boschetari sau alcoolici.

  Uzinele Textile Moldova din Botoşani erau un colos industrial al perioadei comuniste. Erau regina industriei uşoare româneşti. Producţia era în mare parte destinată exportului. În fiecare dimineaţă pe poarta fabricii intrau peste 10.000 de angajaţi.

  A fost odată o industrie în Vrancea de care s-a ales praful

  Deşi este unul dintre judeţele mici ale ţării, Vrancea a fost un judeţ destul de bine industrializat până la începutul anilor ’90. Acest proces a început în anii 1960, cu implicaţii directe în procesul de creştere economică, migrarea populaţiei către mediul urban.

  În perioada 1965-1989, în industria judeţului Vrancea s-au produs mutaţii importante, fiind reprezentată de 25 de întreprinderi, din care 17 republicane şi 8 ale cooperaţiei meşteşugăreşti.

  Unicul rafinator de aur din Europa sau filatura Maratex, piloni ai economiei naţionale în vremea comunismului Nicolae Ceaușescu în vizită de lucru la Întreprinderea Maratex din Baia Mare


  Cu oferte de muncă ce depăşeau cererea, perioada post comunistă a adus cu sine o nouă faţă Băii Mari. Mineritul, metalurgia, filatura şi chiar Institutul de Cercetări şi Proiectări Miniere din Baia Mare au mai rămas doar în amintirea celor ce au trăit acele vremuri şi, poate, în imaginaţia celor ce au ascultat poveştile părinţilor sau ale bunicilor despre Baia Mare, un oraş industrial, un oraş în plină dezvoltare.

  Mult plâns de unii şi dorit a fi uitat de alţii, fără doar şi poate, comunismul şi-a pus amprenta asupra întregii ţări. Trecerea de la era ceauşistă la democraţie a adus cu sine, pe lângă libertăţile de care ar trebui să beneficieze fiecare persoană şi o democraţie poate nu cel mai bine gestionată. Fabricile şi uzinele care odată ne-au făcut o putere economică greu de trecut cu vederea s-au închis, locul lor fiind acum ocupat doar de ruinele unor foste măreţe clădiri.

  Uzinele etalon din perioada comunistă, în pragul dezastrului

  În epoca de glorie la Electroputere Craiova şi Fabrica de Avioane lucrau peste 16.000 de oameni. Întreprinderile de dinainte de 1989 sunt în pragul dezastrului. Electroputere Craiova şi Fabrica de Avioane s-au transformat după Revoluţie din uzinele etalon în fabrici aproape inexistente cu datorii uriaşe către stat.

  Electroputere Craiova a fost una dintre cele mai mari fabrici din Oltenia şi a devenit cunoscută peste hotare pentru locomotivele şi echipamentele electrice realizate de angajaţi. În Epoca de Aur la uzina din Bănie munceau peste 12.000 de oameni, însă imediat după 1989 peste 10.000 de olteni şi-au pierdut locul de muncă.

  Cum a dispărut economia Aradului. S-au pierdut zeci de mii de locuri de muncă

  Ofereau zeci de mii de locuri de muncă şi făceau economia ţării mai înfloritoare. Este vorba despre fabricile judeţul Arad care şi-au închis porţile la câţiva ani de la Revoluţie. Acum, în unele locuri se află doar o imagine şocantă. Este cazul fabricii UTA, a cărei dezmembrare masivă a început în 2004. A urmat apoi IMAR-ul, compania care a furnizat mobilă Curţii Imperiale Austro-Ungare şi a Curţii Regale Române, iar în perioada 1985-1990 a fost principalul furnizor pentru Casa Republicii.

  Declinul industriei din Teleorman

  În urmă cu 20 de ani, în Teleorman existau fabrici care produceau de la zahăr, ulei şi conserve, până la panglici, rulmenţi sau vagoane. Zeci de mii de teleormăneni din Zimnicea, Roşiorii de Vede sau Turnu Măgurele lucrau, în schimburi, în fabricile din judeţ. Treptat, majoritatea unităţilor de stat şi-au închis porţile, iar locaţiile au ajuns în paragină. În judeţ, nu a mai rămas mai nimic din industria de altă dată.

  În urmă cu două decenii, Teleormanul putea fi considerat un judeţ în care industria funcţiona. Zeci de fabrici erau deschise în oraşele din judeţ şi zeci de mii de teleormăneni aveau un loc de muncă în liniile de producţie.

  Mărirea, decăderea şi renaşterea economiei la Slatina

  Pentru că fostul preşedinte al ţării de dinainte de 1989 era originar din Scorniceşti, aflat la doar câţiva kilometri de capitala Slatina, urbea de pe Olt a devenit rapid unul din punctele strategice ale economiei naţionale în acea perioadă. Industria slătineană „duduia” şi avea fabrici-etalon, fabrici din care, în prezent, mai rezistă doar câteva. Restul uzinelor au dispărut, economic vorbind, căci fizic încă mai există rămăşiţe ale acestora.

  Cea mai mare fabrică înainte de 1989 a fost Uzina de Aluminiu, botezată, după 1991, în SC Alro SA. Indiferent de nume însă, fabrica a rămas aceeaşi: unul dintre cei mai importanţi producători de aluminiu din lume, în prezent aceasta aflându-se în curtea unui imperiu rusesc şi fiind o subsidiară a grupului olandez Vimetco N.V. (fostă Marco Group), companie globală de aluminiu primar şi procesat controlată de acţionari ruşi.

  Rămăşiţele giganţilor economici din Mehedinţi

  Marile unităţi economice ale judeţului Mehedinţi şi-au închis porţile rând pe rând după 1990 încoace, iar micii agenţi economici au absorbit doar o mică parte din forţa de muncă disponibilă. O parte din mehedinţeni au luat drumul Occidentului în căutarea unui job, alţii s-au retras la ţară, acolo unde în gospodăriile proprii produc cele necesare traiului de zi cu zi.

  Odinioară, judeţul Mehedinţi, dar în mod deosebit Drobeta Turnu Severin era un puternic centru economic. Dezvoltarea judeţului şi prosperitatea locuitorilor oraşului Turnu Severin s-a datorat înfiinţării portului (1851) şi atelierului de reparat vapoare (1858), primul din ţara noastră, nucleul viitorului Şantier Naval, care va ajunge în 1914 cel mai însemnat din România şi unul dintre cele mai importante şantiere de pe Dunăre.

  În comunism profitabile, în capitalism au ajuns falimentare

  Zeci de mii de gorjeni au rămas pe drumuri după ce numeroase unităţi economice din municipiul Târgu Jiu au fost puse pe butuci, și, evident, anumite persoane s-au ales cu conturile pline. Altele s-au închis din cauza managemenetului defectuos. Cert este zeci de mii de angajaţi au rămas pe drumuri.

  Combinatul de Prelucrare a Lemnului (CPL) ROSTRAMO producea mai mult pentru export. Fabrica se confrunta cu unele probleme financiare, după Revoluţie, dar reuşea să se menţină la limita de plutire. Reuşea să aducă în ţară sume considerabile de valută, în urma contractelor cu parteneri externi. Înainte de decembrie 1989, în jurul de 3.000 de lucrau la fabrica de mobilă, iar unitatea avea un patrimoniu de peste 10 milioane de euro.

  1.256 de motive…

  În primăvara lui 1989, se anunţa că România şi-a încheiat plata datoriei. În 2011 România ajungea la o datorie de peste 150 de miliarde de euro.
  Iată ce s-a distrus, jefuit, vândut în 20 de ani, 1.256 de motive pentru care întreaga clasă politică din România poate fi condamnată pentru subminarea economiei naționale:

  1. Intreprinderea electrocentrale Curtea de Arges – Arges
  2. Intreprinderea electrocentrale Borzesti – Bacau
  3. Intreprinderea electrocentrale Oradea – Bihor
  4. Intreprinderea electrocentrale Braila – Braila
  5. Intreprinderea electrocentrale Cluj – Cluj
  6. Intreprinderea electrocentrale Constanta – Constanta
  7. Intreprinderea electrocentrale Craiova – Dolj
  8. Intreprinderea electrocentrale Galati – Galati
  9. Intreprinderea electrocentrale Rovinari – Gorj
  10. Intreprinderea electrocentrale Turceni – Gorj
  11. Intreprinderea electrocentrale Deva – Hunedoara
  12. Intreprinderea electrocentrale Portile de Fier – Mehedinti
  13. Intreprinderea electrocentrale Mures – Mures
  14. Intreprinderea electrocentrale Bistrita – Neamt
  15. Intreprinderea electrocentrale Ploiesti – Prahova
  16. Intreprinderea electrocentrale Ramnicu-Valcea – Valcea
  17. Intreprinderea electrocentrale – M. Bucuresti
  18. Intreprinderea energoreparatii – M. Bucuresti
  19. Centrala industriala de retele electrice Bucuresti – M. Bucuresti
  20. Intreprinderea de retele electrice Pitesti – Arges
  21. Intreprinderea de retele electrice Bacau – Bacau
  22. Intreprinderea de retele electrice Brasov – Brasov
  23. Intreprinderea de retele electrice Cluj – Cluj
  24. Intreprinderea de retele electrice Constanta – Constanta
  25. Intreprinderea de retele electrice Craiova – Dolj
  26. Intreprinderea de retele electrice Galati – Galati
  27. Intreprinderea de retele electrice Deva – Hunedoara
  28. Intreprinderea de retele electrice Iasi – Iasi
  29. Intreprinderea de retele electrice Bucuresti M. Bucuresti
  30. Intreprinderea de retele electrice Baia Mare – Maramures
  31. Intreprinderea de retele electrice Targu-Mures – Mures
  32. Intreprinderea de retele electrice Ploiesti – Prahova
  33. Intreprinderea de retele electrice Sibiu – Sibiu
  34. Intreprinderea de retele electrice Suceava – Suceava
  35. Intreprinderea de retele electrice Timisoara – Timis
  36. Intreprinderea de distributie a energiei electrice Bucuresti – M. Bucuresti
  37. Intreprinderea de Constructii metalice si prefabricate – M. Bucuresti
  38. Dispecerul energetic national – M. Bucuresti
  39. Institutul de cercetari si modernizari energetice – M. Bucuresti
  40. Centrala miniera Valea Jiului – activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Deva – Hunedoara
  41. Intreprinderea miniera Anina – Caras-Severin
  42. Intreprinderea miniera Lonea – Hunedoara
  43. Intreprinderea miniera Petrila – Hunedoara
  44. Intreprinderea miniera Aninoasa – Hunedoara
  45. Intreprinderea miniera Dalja – Hunedoara
  46. Intreprinderea miniera Vulcan – Hunedoara
  47. Intreprinderea miniera Livezeni – Hunedoara
  48. Intreprinderea miniera Paroseni – Hunedoara
  49. Intreprinderea miniera Lupeni – Hunedoara
  50. Intreprinderea miniera Uricani – Hunedoara
  51. Intreprinderea miniera Barbateni – Hunedoara
  52. Intreprinderea de preparare a carbunelui Valea Jiului – Hunedoara
  53. Intreprinderea de reparatii utilaj minier Petrosani – Hunedoara
  54. Intreprinderea miniera Anina – Hunedoara
  55. Combinatul minier Oltenia – activitatea proprie a combinatului si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica – Gorj
  56. Intreprinderea miniera Rovinari – Gorj
  57. Intreprinderea miniera Motru – Gorj
  58. Intreprinderea miniera Jilt – Gorj
  59. Intreprinderea de utilaj minier Rogojelu – Gorj
  60. Combinatul minier Ploiesti -Activitatea proprie a combinatului si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica – Prahova
  61. Intreprinderea miniera Cimpulung – Arges
  62. Intreprinderea miniera Voivozi – Bihor
  63. Intreprinderea miniera Capeni – Covasna
  64. Intreprinderea miniera Salaj – Salaj
  65. Centrala minereurilor si metalurgiei neferoase – Baia Mare – activitatea proprie a combinatului si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica – Maramures
  66. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Zlatna – Alba
  67. Intreprinderea miniera Baia Borsa – Maramures
  68. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Baia Mare – Maramures
  69. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Copsa Mica – Sibiu
  70. Combinatul minier Suceava – Suceava
  71. Centrala minereurilor Deva – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Hunedoara
  72. Intreprinderea miniera Baia de Aries – Alba
  73. Intreprinderea miniera Dobresti – Bihor
  74. Intreprinderea miniera Bocsa – Caras-Severin
  75. Intreprinderea miniera Moldova Noua – Caras-Severin
  76. Intreprinderea miniera Balan – Harghita
  77. Intreprinderea miniera Barza – Hunedoara
  78. Intreprinderea miniera Hunedoara – Hunedoara
  79. Centrala sarii si nemetaliferelor Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  80. Intreprinderea salina Ocna Mures – Alba
  81. Intreprinderea salina Targu-Ocna – Bacau
  82. Combinatul minier Cluj-Napoca – Cluj
  83. Intreprinderea salina Ocna Dej – Cluj
  84. Intreprinderea miniera Dobrogea – Constanta
  85. Intreprinderea miniera Harghita – Miercurea Ciuc – Harghita
  86. Intreprinderea salina Praid – Harghita
  87. Intreprinderea miniera Orsova – Mehedinti
  88. Intreprinderea miniera Slanic – Prahova
  89. Intreprinderea miniera Cacica – Suceava
  90. Intreprinderea miniera Ramnicu Valcea – Valcea
  91. Centrala gazului metan Medias – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Sibiu
  92. Intreprinderea de extractie gaz metan Medias – Sibiu
  93. Intreprinderea de exploatare conducte magistrale gaz metan Medias – Sibiu
  94. Trustul petrolului Pitesti – Arges
  95. Trustul petrolului Moinesti – Bacau
  96. Trustul petrolului Targu-Jiu – Gorj
  97. Trustul petrolului Bolintin – Ilfov
  98. Trustul petrolului Ploiesti – Prahova
  99. Intreprinderea de utilaj petrolier si reparatii Teleajen – Prahova
  100. Intreprinderea de reparat tractoare si motoare grele Poiana Campina – Prahova
  101. Intreprinderea de reparatii utilaje electrice Campina – Prahova
  102. Combinatul de oteluri speciale Targoviste – Dambovita
  103. Centrala industriala siderurgica – Hunedoara – activitatea proprie a centralei
  inclusiv combinatul siderurgic Hunedoara – Hunedoara
  104. Intreprinderea Victoria Calan – Hunedoara
  105. Intreprinderea de fier Vlahita – Harghita
  106. Centrala industriala siderurgica Resita – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Combinatul siderurgic Resita – Caras-Severin
  107. Intreprinderea «Otelul Rosu» Otelul Rosu – Caras-Severin
  108. Intreprinderea «Ciocanul» Nadrag – Timis
  109. Centrala industriala siderurgica Galati – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Galati
  110. Intreprinderea Laminorul de tabla Galati – Galati
  111. Intreprinderea de constructii metalice Tecuci – Galati
  112. Centrala industriala de prelucrari metalurgice Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  113. Intreprinderea metalurgica Aiud – Alba
  114. Intreprinderea metalurgica Beclean – Bistrita-Nasaud
  115. Intreprinderea Laminorul Braila – Braila
  116. Intreprinderea de sarma si produse din sarma Buzau – Buzau
  117. Combinatul metalurgic Campia Turzii – Cluj
  118. Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati – Galati
  119. Intreprinderea metalurgica Iasi – Iasi
  120. Intreprinderea de tevi Roman – Neamt
  121. Centrala industriala pentru produse refractare Brasov – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov
  122. Intreprinderea de produse refractare «Refractar» Alesd – Alba
  123. Intreprinderea de produse refractare Alba Iulia – Bihor
  124. Intreprinderea de produse refractare «9 Mai» Turda – Cluj
  125. Intreprinderea «Carbochim» Cluj-Napoca – Cluj
  126. Intreprinderea de produse refractare Pleasa – Prahova
  127. Centrala industriala pentru materiale neferoase si rare Slatina – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Aluminiu Slatina – Olt
  128. Intreprinderea de alumina Oradea – Bihor
  129. Intreprinderea de prelucrare a aluminiului Slatina – Olt
  130. Intreprinderea de produse carbunoase Slatina – Olt
  131. Combinatul metalurgic Tulcea – Tulcea
  132. Intreprinderea metalurgica «Neferal» Branesti – M. Bucuresti
  133. Intreprinderea metalurgica «Laromet» Bucuresti – M. Bucuresti
  134. Intreprinderea Sinterom Cluj Napoca – Cluj
  135. Intreprinderea de supape bolturi Topoloveni – Arges
  136. Intreprinderea de piese si armaturi din aluminiu si pistoane auto –Slatina – Olt
  137. Centrala industrila de autovehicule pentru transport – Brasov – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov
  138. Intreprinderea de masini agregate si subansamble auto «Sfântu Gheorghe» – Covasna
  139. Intreprinderea de radiatoare si cabluri Brasov – Brasov
  140. Intreprinderea mecanica de piase de schimb Oradea – Bihor
  141. Intreprinderea de pise auto Iasi – Iasi
  142. Intreprinderea metalurgica «Republica» Reghin – Mures
  143. Intreprinderea de piese auto Satu Mare – Satu Mare
  144. Intreprinderea mecanica Marsa – Sibiu
  145. Intreprinderea de piese auto Sibiu – Sibiu
  146. Intreprinderea «Automecanica» Medias – Sibiu
  147. Intreprinderea «Autobuzul» Bucuresti – M. Bucuresti
  148. Intreprinderea «Automecanica» Bucuresti – M. Bucuresti
  149. Centrala industriala de autovehicule Colibasi – Pitesti – activitatea proprie a centralei inclusiv
  Intreprinderea de Autoturisme Colibasi Pitesti – Arges
  150. Intreprinderea mecanica Campulung-Muscel – Arges
  151. Intreprinderea de accesoriipentru mijloace de transport Oradea – Bihor
  152. Intreprinderea de subansamble si dispozitive verificatoare auto – Costesti – Arges
  153. Centrala industriala de tractoare si masini agricole Brasov – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea «Tractorul» Brasov – Brasov
  154. Intreprinderea mecanica Oradea – Bihor
  155. Intreprinderea mecanica Toplet – Caras-Severin
  156. Intreprinderea Tehnofrig – Cluj
  157. Intreprinderea de Armaturi industriale Oradea – Bihor
  158. Intreprinderea de otel Strehaia – Mehedinti
  159. Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina – Olt
  160. Intreprinderea mecanica Codlea – Brasov
  161. Intreprinderea mecanica Brasov – Brasov
  162. Intreprinderea mecanica Oradea – Bihor
  163. Intreprinderea de garnituride frana si etansare Ramnicu-Sarat – Buzau
  164. Intreprinderea mecanica de utilaje Medgidia – Constanta
  165. Intreprinderea de tractoare si masini agricole «7 Noiembrie» Craiova – Dolj
  166. Intreprinderea mecanica Bailesti – Dolj
  167. Intreprinderea mecanica pentru echipamente hidraulice Galati – Galati
  168. Intreprinderea de tractoare Miercurea-Ciuc – Harghita
  169. Intreprinderea mecanica «Ceahlaul» Piatra Neamt – Neamt
  170. Intreprinderea mecanica fina Sinaia – Prahova
  171. Intreprinderea «Tehnometal» Timisoara – Timis
  172. Intreprinderea de masini agricole «Semanatoarea» Bucuresti – M. Bucuresti
  173. Centrala industriala de utilaj tehnologic, chimic si rafinarii- Bucuresti – activitatea proprie a centralei
  inclusivintreprinderea de utilaj chimic «Grivita Rosie» Bucuresti – M. Bucuresti
  174. Intreprinderea metalurgica Bacau – Bacau
  175. Intreprinderea de utilaj tehnologic Buzau – Buzau
  176. Intreprinderea «Armatura» Cluj-Napoca – Cluj
  177. Intreprinderea mecanicade utilaj tehnologic Moreni – Dambovita
  178. Intreprinderea de armaturi industriale din fonta si otel Zalau – Salaj
  179. Intreprinderea de constructii de masini si utilaj greu Giurgiu – Giurgiu
  180. Intreprinderea de utilaj chimic Ploiesti – Prahova
  181. Intreprinderea de utilaj chimic si forja Ramnicu-Valcea – Valcea
  182. Intreprinderea mecanica de utilaj chimic Bucuresti – M. Bucuresti
  183. Intreprinderea de pompe «Aversa» Bucuresti – M. Bucuresti
  184. Intreprinderea de Ventilatoare Bucuresti – M. Bucuresti
  185. Centrala industriala de utilaj petrolier si minier – Ploiesti – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea «1 Mai» – Ploiesti
  186. Intreprinderea de utilaj petrolier Targoviste – Dambovita
  187. Intreprinderea Mecanica Targoviste – Dambovita
  188. Intreprinderea de utilaj minier Petrosani – Hunedoara
  189. Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier Baia Mare – Maramures
  190. Intreprinderea «Unio» Satu Mare – Satu Mare
  191. Intreprinderea mecanica Campina – Prahova
  192. Intreprinderea «Neptun» Campina – Prahova
  193. Intreprinderea de piese turnate Campina – Prahova
  194. Intreprinderea de utilaj minier Filipestii de Padure – Prahova
  195. Intreprinderea de Ventilatoare si instalatii de ventilatie Vaslui – Vaslui
  196. Centrala industriala de utilaj energetic metalurgic si masini de ridicat – Bucuresti activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti – M. Bucuresti
  197. Intreprinderea mecanica «dr. Petru Groza» – Bihor
  198. Intreprinderea de utilaj de ridicat Lugoj – Timis
  199. Combinatul industrial pentru constructii de masini Bistrita – Bistrita-Nasaud
  200. Intreprinderea de constructii de masini Resita – Caras-Severin
  201. Intreprinderea de constructii de masini Caransebes – Caras-Severin
  202. Intreprinderea de constructii metalice Bocsa – Caras-Severin
  203. Intreprinderea mecanica Toplet – Caras-Severin
  204. Intreprinderea de accesorii «Valiug» Resita – Caras-Severin
  205. Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca – Cluj
  206. Intreprinderea «Tehnofrig» Cluj-Napoca – Cluj
  207. Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina – Olt
  208. Intreprinderea «Independenta» Sibiu – Sibiu
  209. Intreprinderea mecanica Timisoara – Timis
  210. Intreprinderea «Vulcan» Bucuresti – M. Bucuresti
  211. Intreprinderea «Metalica» Bucuresti – M. Bucuresti
  212. Centrala industriala de utilaj tehnologic si material rulant – Bucuresti – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea «23 August» – M. Bucuresti
  213. Intreprinderea de vagoane Arad – Arad
  214. Intreprinderea «Hidromecanica» Brasov – Brasov
  215. Intreprinderea de utilaj greu «Progresul» Braila – Braila
  216. Intreprinderea mecanica «Nicolina» Iasi – Iasi
  217. Combinatul de utilaj greu Iasi – Iasi
  218. Intreprinderea de vagoane Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  219. Intreprinderea mecanica Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  220. Intreprinderea de vagoane Caracal – Olt
  221. Intreprinderea de osii si boghiuri Bals – Olt
  222. Intreprinderea «Steaua Rosie» Bucuresti – M. Bucuresti
  223. Intreprinderea «Timpuri Noi» Bucuresti – M. Bucuresti
  224. Centrala industriala de rulmenti si organe de asamblare – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea «Rulmentul» Brasov – Brasov
  225. Intreprinderea de rulmenti Barlad – Vaslui
  226. Intreprinderea de rulmenti Alexandria – Teleorman
  227. Intreprinderea de rulmenti Ploiesti – Prahova
  228. Intreprinderea de suruburi Bacau – Bacau
  229. Intreprinderea de suruburi Botosani – Botosani
  230. Intreprinderea de suruburi Brasov – Brasov
  231. Intreprinderea de suruburi Targu-Secuiesc – Covasna
  232. Intreprinderea de suruburi Sighetul Marmatiei – Maramures
  233. Intreprinderea de suruburi Medias – Sibiu
  234. Centrala industriala navala Galati – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Santierul Naval Galati – Galati
  235. Santierul Naval Braila – Braila
  236. Santierul Naval Constanta – Constanta
  237. Intreprinderea de constructii de nave si piese turnate Oltenita – Giurgiu
  238. Santierul naval Giurgiu – Giurgiu
  239. Santierul Naval Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  240. Intreprinderea Mecanica Navala Constanta – Constanta
  241. Intreprinderea Mecanica Navala Galati – Galati
  242. Santierul Naval Tulcea – Tulcea
  243. Intreprinderea Navala de elice, piese turnate din metale neferoase, piese turnate si
  forjate din otel Galati – Galati
  244. Centrala Industriala de Masini-Unelte, Mecanica-Fina si Scule- Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  245. Intreprinderea de accesorii pentru masini unelte Blaj – Alba
  246. Intreprinderea de strunguri Arad – Arad
  247. Intreprinderea de masini unelte Bacau – Bacau
  248. Intreprinderea «Infratirea» Oradea – Bihor
  249. Intreprinderea de scule Rasnov – Brasov
  250. Intreprinderea de unelte si scule Brasov – Brasov
  251. Intreprinderea de utilaj greu Craiova – Dolj
  252. Intreprinderea de strunguri Targoviste – Dambovita
  253. Intreprinderea mecanica Gheorghieni – Harghita
  254. Intreprinderea de masini agregate si masini unelte Iasi – Iasi
  255. Intreprinderea mecanica Roman – Neamt
  256. Intreprinderea Turnatoria de piese din fonta pentru masini-unelte Ramnicul Sarat – Buzau
  257. Intreprinderea de masini unelte pentru presare si forjare Targu Jiu – Gorj
  258. Intreprinderea de masini unelte, accesorii si scule Baia-Mare – Maramures
  259. Intreprinderea mecanica Sibiu – Sibiu
  260. Intreprinderea «Balanta» Sibiu – Sibiu
  261. Intreprinderea mecanica Suceava – Suceava
  262. Intreprinderea de dispozitive, stante, matrite si scule aschietoare Focsani – Vrancea
  263. Intreprinderea de aparate si utilaje pentru cercetari Bucuresti – M. Bucuresti
  264. Intreprinderea «Steaua Rosie» Bucuresti – M. Bucuresti
  265. Centrala industriala de motoare si materiale electrotehnice – Bucuresti – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea de cabluri si materiale electrooizolante Bucuresti – M. Bucuresti
  266. Intreprinderea de motoare electrice Pitesti – Arges
  267. Intreprinderea «Electroprecizia» Sacele – Brasov
  268. Intreprinderea de aparataj electric auto si motoare electrice Sf. Gheorghe – Covasna
  269 Intreprinderea de frigidere Gaiesti – Dambovita
  270. Intreprinderea «Electromures» Timisoara – Timis
  271. Intreprinderea de fabricare si montaj ascensoare Bucuresti – M. Bucuresti
  272. Intreprinderea «Acumulatorul» Bucuresti – M. Bucuresti
  273. Intreprinderea de Masini Electrice Bucuresti – M. Bucuresti
  274. Intreprinderea de cabluri si materiale electroizolante Bucuresti – M. Bucuresti
  275. Centrala industriala de electronica si tehnica de calcul – activitatea proprie a centralei inclusiv
  Intreprinderea de calculatoare electronice Bucuresti – M. Bucuresti
  276. Intreprinderea de produse electronice si electrotehnice «Electroarges» Curtea de Arges – Arges
  277. Intreprinderea «Romlux» Targoviste – Dambovita
  278. Intreprinderea «Steaua Electrica» Fieni – Dambovita
  279. Intreprinderea «Tehnoton» Iasi – Iasi
  280. Intreprinderea de ferite Urziceni – Ilfov
  281. Intreprinderea «Electronica» Bucuresti – M. Bucuresti
  282. Intreprinderea de piese radio si semiconductori Baneasa – M. Bucuresti
  283. Intreprinderea de aparate electronice de masura si industriale Bucuresti – M. Bucuresti
  284. Intreprinderea de cinescoape Bucuresti – M. Bucuresti
  285. Intreprinderea pentru intretinerea si repararea utilajelor de calcul si de electronica profesionala Bucuresti – M. Bucuresti
  286. Intreprinderea «Conect» Bucuresti – M. Bucuresti
  287. Intreprinderea de echipamente periferice Bucuresti – M. Bucuresti
  288. Intreprinderea de relee Medias – Sibiu
  289. Centrala industriala de echipamente telecomunicatii si automatizari – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea «Automatica» Bucuresti – M. Bucuresti
  290. Intreprinderea de aparataj electronic de joasa tensiune «Electrocontact» Botosani – Botosani
  291. Intreprinderea de contactoare Buzau – Buzau
  292. Intreprinderea de organe de asamblare pentru industria electrotehnica Ramnicu Sarat – Buzau
  293. Intreprinderea de izolatorielectrici de joasa tensiune Targu Secuiesc – Covasna
  294. Intreprinderea «Sinterom» Cluj-Napoca – Cluj
  295. Intreprinderea de panouri si tablouri electrice Alexandria – Teleorman
  296. Intreprinderea de aparataj electric de instalatii Titu – Dambovita
  297. Intreprinderea de elemente pneumatice si aparate de masura Barlad – Vaslui
  298. Intreprinderea de aparate electrice de masurat Timisoara – Timis
  299. Intreprinderea de elemente de automatizari Bucuresti – M. Bucuresti
  300. Intreprinderea «Electroaparataj» Bucuresti – M. Bucuresti
  301. Intreprinderea «Electromagnetica» Bucuresti – M. Bucuresti
  302. Intreprinderea «Electrotehnica» Bucuresti – M. Bucuresti
  303. Centrala industriala de masini si utilaje pentru industria usoara – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Bucuresti – M. Bucuresti
  304. Intreprinderea de utilaje si piese de schimb Botosani – Botosani
  305. Intreprinderea «Metalul Rosu» Cluj-Napoca – Cluj
  306. Intreprinderea «Unirea» Cluj-Napoca – Cluj
  307. Intreprinderea «Electrometal» Cluj-Napoca – Cluj
  308. Intreprinderea «Nicovala» Sighisoara – Mures
  309. Intreprinderea «Metalotehnica» Targu-Mures – Mures
  310. Intreprinderea de masini textile «Imatex» Targu-Mures – Mures
  311. Intreprinderea de utilaje pentru industria usoara «Izlaz» Alexandria – Teleorman
  312. Intreprinderea de utilaje si piese de schimb «9 Mai» Lugoj – Timis
  313. Intreprinderea de accesorii metalice pentru industria textila «Amit» Bucuresti – M. Bucuresti
  314. Intreprinderea «Precizia» Bucuresti – M. Bucuresti
  315. Intrreprinderea de semiconductori Bucuresti – M. Bucuresti
  316. Intreprinderea Mecanica Bailesti – Dolj
  317. Intreprinderea Ceahlaul Targu-Neamt – Neamt
  318. Intreprinderea mecanica utilaje agricole Medgidia – Constanta
  319. Centrala industriala de rafinarii si petrochimie – activitatea proprie a centralei inclusiv
  Combinatul Petrochimic Brazi – Prahova
  320. Combinatul petrochimic Pitesti – Arges
  321. Combinatul Petrochimic Borzesti – Bacau
  322. Intreprinderea Rafinaria Darmanesti – Bacau
  323. Intreprinderea Rafinaria Crisana – Bihor
  324. Intreprinderea Rafinaria Brasov – Brasov
  325. Combinatul petrochimic Midia-Navodari – Constanta
  326. Combinatul petrochimic Teleajen – Prahova
  327. Intreprinderea Rafinaria Ploiesti – Prahova
  328. Intreprinderea Rafinaria «Vega» Ploiesti – Prahova
  329. Intreprinderea Rafinaria Campina – Prahova
  330. Intreprinderea chimica «Carbosin» Copsa Mica – Sibiu
  331. Combinatul petrochimic «Solventul» Timisoara – Timis
  332. Centrala industriala de ingrasaminte chimice Craiova – activitatea proprie a centralei,
  inclusiv Combinatul Chimic Craiova – Dolj
  333. Combinatul de ingrasaminte chimice Arad – Arad
  334. Combinatul de ingrasaminte chimice Bacau – Bacau
  335. Combinatul chimic Fagaras – Brasov
  336. Combinatul chimic Victoria – Brasov
  337. Combinatul de ingrasaminte chimice Navodari – Constanta
  338. Combinatul de ingrasaminte chimice Slobozia – Ialomita
  339. Combinatul de ingrasaminte chimice Targu-Mures – Mures
  340. Combinatul de ingrasaminte chimice Piatra-Neamt – Neamt
  341. Combinatul de ingrasaminte chimice Valea Calugareasca – Prahova
  342. Combinatul de ingrasaminte chimice Turnu Magurele – Teleorman
  343. Centrala industriala de medicamente, cosmetice, coloranti si lacuri – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica, direct subordonate Bucuresti – M. Bucuresti
  344. Intreprinderea chimica «Sinteza» Oradea – Bihor
  345. Intreprinderea de coloranti «Colorom» Codlea – Brasov
  346. Intreprinderea de produse cosmetice «Nivea» Brasov – Brasov
  347. Intreprinderea de medicamente «Terapia» Cluj-Napoca – Cluj
  348. Intreprinderea chimica Craiova – Dolj
  349. Intreprinderea de antibiotice Iasi – Iasi
  350. Intreprinderea de detergenti «Dero» Ploiesti – Prahova
  351. Intreprinderea «Progresul» Ploiesti – Prahova
  352. Intreprinderea de lacuri si vopsele «Azur» Timisoara – Timis
  353. Intreprinderea chimica Marasesti – Vrancea
  354. Intreprinderea de lacuri si vopsele «Policolor» M. Bucuresti
  355. Intreprinderea de medicamente si coloranti «Sintofarm» M. Bucuresti
  356. Intreprinderea de medicamente «Biofarm» M. Bucuresti
  357. Intreprinderea de produse cosmetice «Nmiraj» M. Bucuresti
  358. Intreprinderea de sapun «Stela» M. Bucuresti
  359. Intreprinderea chimica «Victoria» M. Bucuresti
  360. Centrala industriala de fire si fibre sintetice – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Combinatul de fibre sintetice Savinesti – Neamt
  361. Combinatul de fibre artificiale «Vascoza» Lupeni – Hunedoara
  362. Combinatul de fibre sintetice Iasi – Iasi
  363. Intreprinderea de fibre artificiale «Viscofil» – M. Bucuresti
  364. Centrala industriala de produse anorganice – activitatea proprie a centralei,
  inclusiv combinatul chimic Ramnicul-Valcea – Valcea
  365. Combinatul de produse sodice Ocna-Mures – Alba
  366. Intreprinderea chimica Turda – Cluj
  367. Combinatul chimic Tarnaveni – Mures
  368. Combinatul de produse sodice Govora – Valcea
  369. Centrala industriala de prelucrare cauciuc si mase plastice- activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Popesti Leordeni – M. Bucuresti
  370. Combinatul de articole tehnice din cauciuc Pitesti – Arges
  371. Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc Brasov – Brasov
  372. Intreprinderea de prelucrare mase plastice Buzau – Buzau
  373. Intreprinderea «Napochim» Cluj-Napoca – Cluj
  374. Intreprinderea «Energia» Constanta – Constanta
  375. Intreprinderea de articole tehnice din cauciuc si cauciuc regenerat Targu-Jiu – Gorj
  376. Intreprinderea chimica Orastie – Hunedoara
  377. Intreprinderea de prelucrare mase plastice Iasi – Iasi
  378. Intreprinderea «Prodcomplex» Targu Mures – Mures
  379. Intreprinderea de anvelope «Victoria» Floresti – Prahova
  380. Intreprinderea de prelucrare mase plastice Dragasani – Valcea
  381. Intreprinderea de prelucrare mase plastice Focsani – Vrancea
  382. Intreprinderea de prelucrare mase plastice Bucuresti – M. Bucuresti
  383. Combinatul de articole din cauciuc Jilava – M. Bucuresti
  384. Centrala de utilaje si piese de schimb pentru industria chimica – Bucuresti activitatea proprie a centralei si
  a unuitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  385. Intreprinderea de utilaj chimic Borzesti – Bacau
  386. Intreprinderea de utilaj chimic Fagaras – Brasov
  387. Intreprinderea de utilaj chimic Gaesti – Dambovita
  388. Intreprinderea de matrite si piese din fonta Odorheiul Secuiesc – Harghita
  389. Intreprinderea de utilaje si prelucrari cauciuc Baicoi – Prahova
  390. Intreprinderea de piese schimb si utilaje pentru industria chimica Satu Mare – Satu Mare
  391. Intreprinderea de aparate de masura si control Otopeni – M.Bucuresti
  392. Institutul central de cercetari chimice Bucuresti – M.Bucuresti
  393. Intreprinderea chimica Rasnov – Brasov
  394. Intreprinderea chimica Dudesti – M. Bucuresti
  395. Centrala de prelucrare a lemnului Bucuresti – M. Bucuresti
  396. Combinatul de prelucrare a lemnului Blaj – Alba
  397. Combinatul de prelucrare a lemnului Sebes – Alba
  398. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cimpeni – Alba
  399. Combinatul de prelucrare a lemnului Arad – Arad
  400. Combinatul de prelucrare a lemnului Pitesti – Arges
  401. Combinatul de prelucrare a lemnului Bacau – Bacau
  402. Combinatul de prelucrare a lemnului Comanesti – Bacau
  403. Combinatul de prelucrare a lemnului Oradea – Bihor
  404. Combinatul de prelucrare a lemnului Bistrita – Bistrita-Nasaud
  405. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Botosani – Botosani
  406. Combinatul de prelucrare a lemnului Brasov – Brasov
  407. Combinatul de prelucrare a lemnului Braila – Braila
  408. Combinatul de prelucrare a lemnului Caransebes – Caras-Severin
  409. Combinatul de prelucrare a lemnului Gherla – Cluj
  410. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Cluj-Napoca – Cluj
  411. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Dej – Cluj
  412. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Constanta – Constanta
  413. Combinatul de prelucrare a lemnului Sfantu Gheorghe – Covasna
  414. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Pucioasa – Dambovita
  415. Intreprinderea «Metal- lemn» Craiova – Dolj
  416. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Galati – Galati
  417. Combinatul de prelucrare a lemnului Targu-Jiu – Gorj
  418. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Gheorghieni – Harghita
  419. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Miercurea Ciuc – Harghita
  420. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Deva – Hunedoara
  421. Combinatul de prelucrare a lemnului Sighetu Marmatiei – Maramures
  422. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Iasi – Iasi
  423. Combinatul de prelucrare a lemnului Turnu-Severin – Mehedinti
  424. Intreprinderea «Ilefor» Targu-Mures – Mures
  425. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Reghin – Mures
  426. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Targu-Mures – Mures
  427. Combinatul de prelucrare a lemnului Piatra-Neamt – Neamt
  428. Intreprinderea de mobila tapisata si produse de tapiserie «Relaxa Mizil» – Prahova
  429. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Ploiesti – Prahova
  430. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Satu Mare – Satu Mare
  431. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Zalau – Salaj
  432. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Sibiu – Sibiu
  433. Combinatul de prelucrare a lemnului Suceava – Suceava
  434. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Radauti – Suceava
  435. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Timisoara – Timis
  436. Intreprinderea de prelucrare a lemnului Vaslui – Vaslui
  437. Combinatul de prelucrare a lemnului Ramnicu-Valcea – Valcea
  438. Combinatul de prelucrare a lemnului Focsani – Vrancea
  439. Intreprinderea «Arta Mobilei» – M. Bucuresti
  440. Intreprinderea «Produse lemn mobila» – M. Bucuresti
  441. Intreprinderea de casete de radio si televizoare – M. Bucuresti
  442. Centrala de exploatare a lemnului Bucuresti – activitatea proprie a centralei
  inclusiv Intreprinderea forestiera de exploatare si transport Bucuresti – M. Bucuresti
  443. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sebes – Alba
  444. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Arad – Arad
  445. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Pitesti – Arges
  446. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bacau – Bacau
  447. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Oradea – Bihor
  448. Intreprinderea de impletituri Oradea – Bihor
  449. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Bistrita – Bistrita-Nasaud
  450. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Brasov – Brasov
  451. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Nehoiu Buzau
  452. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Caransebes – Caras-Severin
  453. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Cluj-Napoca – Cluj
  454. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Constanta – Constanta
  455. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Secuiesc – Covasna
  456. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Targu Jiu – Gorj
  457. Combinatul de exploatare si prelucrare a lemnului Toplita – Harghita
  458. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Miercurea Ciuc – Harghita
  459. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Deva – Hunedoara
  460. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Iasi – Iasi
  461. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Baia Mare – Maramures
  462. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Orsova – Mehedinti
  463. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Reghin – Mures
  464. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Piatra Neamt – Neamt
  465. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ploisti – Prahova
  466. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Satu Mare – Satu Mare
  467. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Sibiu – Sibiu
  468. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Suceava – Suceava
  469. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Timisoara – Timis
  470. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Ramnicu Valcea – Valcea
  471. Intreprinderea de exploatare forestiera si transport Focsani – Vrancea
  472. Centrala industriala de celuloza si hartie Braila – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridicadirect subordonate Braila
  473. Intreprinderea de celuloza si hartie «Letea» Bacau – Bacau
  474. Intreprinderea de hartie Petresti – Alba
  475. Intreprinderea de hartie «Bistrita» Prundul Bargaului – Bistrita-Nasaud
  476. Intreprinderea de celuloza si hartie Zarnesti – Brasov
  477. Intreprinderea de hartie cretata si carton ondulat Ghimbav – Brasov
  478. Intreprinderea de celuloza si hartie Dej – Cluj
  479. Intreprinderea de cartoane si confectii «Mucart» Cluj-Napoca – Cluj
  480. Intreprinderea de celuloza si hartie «Palas» Constanta – Constanta
  481. Intreprinderea de celuloza si hartie Calarasi – Ialomita
  482. Intreprinderea de celuloza si hartie Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  483. Intreprinderea de celuloza si hartie «Reconstructia» Piatra Neamt – Neamt
  484. Intreprinderea de hartie si cartoane «Comuna din Paris» Piatra Neamt – Neamt
  485. Intreprinderea de hartie Busteni – Prahova
  486. Intreprinderea de cartoane si confectii «Prahova» Scaieni – Prahova
  487. Combinatul de celuloza si hartie Suceava – Suceava
  488. Centrala cimentului – Bucuresti activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  489. Combinatul pentru lianti Campulung – Arges
  490. Combinatul pentru lianti si azbociment Alesd – Bihor
  491. Combinatul pentru lianti Hoghiz – Brasov
  492. Combinatul pentru lianti Brasov – Brasov
  493. Combinatul pentru lianti si materiale refractare Turda – Cluj
  494. Combinatul pentru lianti si azbociment Medgidia – Constanta
  495. Combinatul pentru lianti si azbociment Fieni – Dambovita
  496. Combinatul pentru lianti si azbociment Targu Jiu – Gorj
  497. Intreprinderea pentru lianti Deva – Hunedoara
  498. Combinatul pentru lianti si azbociment Bicaz – Neamt
  499. Centrala materialelor de constructii Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  500. Intreprinderea de materiale de constructii Oradea – Bihor
  501. Intreprinderea de materiale de constructii Brasov – Brasov
  502. Intreprinderea de materiale de constructii Buzau – Buzau
  503. Intreprinderea de produse din ceramica fina pentru constructii Cluj-Napoca – Cluj
  504. Intreprinderea de materiale de constructii Turda – Cluj
  505. Intreprinderea de prefabricate din beton si materiale de constructii Constanta – Constanta
  506. Intreprinderea de prefabricate din beton celular autoclavizat Constanta – Constanta
  507. Intreprinderea de materiale de constructii Doicesti – Dambovita
  508. Intreprinderea de prefabricate din beton Craiova – Dolj
  509. Intreprinderea de prefabricate din beton Galati – Galati
  510. Intreprinderea de materiale de constructii Deva – Hunedoara
  511. Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si a pietrei de constructii Simeria – Hunedoara
  512. Intreprinderea de materiale de constructii Calarasi – Ialomita
  513. Intreprinderea de materiale de constructii Iasi – Iasi
  514. Intreprinderea de produse ceramice Sighisoara – Mures
  515. Intreprinderea de materiale de constructii Roman – Neamt
  516. Intreprinderea de materiale de constructii «1 Mai» Bucov – Prahova
  517. Intreprinderea de materiale izolatoare «Matizol» Berceni – Prahova
  518. Intreprinderea de materiale de constructii Satu Mare – Satu Mare
  519. Intreprinderea de produse ceramice Zalau – Salaj
  520. Intreprinderea de produse ceramice «Record» Sibiu – Sibiu
  521. Intreprinderea de prefabricate din beton Timisoara – Timis
  522. Intreprinderea de produse ceramice Jimbolia – Timis
  523. Intreprinderea de produse ceramice Lugoj – Timis
  524. Intreprinderea «Extraceream» Timisoara – Timis
  525. Intreprinderea de materiale izolatoare Vaslui – Vaslui
  526. Intreprinderea de materiale de constructii Odobesti – Vrancea
  527. Intreprinderea de materiale de constructii «Cesarom» – M. Bucuresti
  528. Intreprinderea de materiale izolatoare Bucuresti – M. Bucuresti
  529. Intreprinderea pentru extragerea, prelucrarea si montarea marmurei si
  a pietrei de constructii «7 Noiembrie» Bucuresti – M. Bucuresti
  530. Intreprindere de constructii prefabricate, agregate si betoane «Granitul» Bucuresti – M. Bucuresti
  531. Centrala pentru utilaje si piese de schimb Bucuresti – activitatea proprie a centralei
  si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  532. Intreprinderea de utilaje Alba Iulia – Alba
  533. Intreprinderea de articole metalice pentru mobila si binale Arad – Arad
  534. Intreprinderea de suruburi «Anghel Saligni» Cernavoda – Constanta
  535. Intreprinderea de tamplarie metalica si produse pentru constructii din materiale plastice Buzau – Buzau
  536. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Filiasi – Dolj
  537. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Gheorghieni – Harghita
  538. Intreprinderea de utilaje si piese schimb si reparatii Iasi – Iasi
  539. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Reghin – Mures
  540. Intreprinderea de produse tehnico-sanitare «Feroemail» Prahova
  541. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Sibiu – Sibiu
  542. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Suceava – Suceava
  543. Intreprinderea de utilaje si piese schimb Bucuresti – M. Bucuresti
  544. Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Targoviste -activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Dambovita
  545. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Alba Iulia – Alba
  546. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Ghioroc – Arad
  547. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Brasov – Brasov
  548. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Turda – Cluj
  549. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Roman – Neamt
  550. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Slatina – Olt
  551. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Odoreu – Satu Mare
  552. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Tulcea – Tulcea
  553. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Dragasani – Valcea
  554. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Doaga – Vrancea
  555. Intreprinderea de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii Bragadiru – M. Bucuresti
  556. Centrala de mecanizare pentru constructii industriale Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  557. Intreprinderea de reparatii Braila – Braila
  558. Intreprinderea de reparatii Ploiesti – Prahova
  559. Intreprinderea de aparataje si accesorii Alexandria – Teleorman
  560. Intrerprinderea «6 Martie» Timisoara – Timis
  561. Intreprinderea de constructii metalice si aparataje – M. Bucuresti
  562. Intreprinderea de constructii metalice si prefabricate Bucuresti – M. Bucuresti
  563. Centrala mecanica de material rulant – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  564. Intreprinderea mecanica de material rulant Brasov – Brasov
  565. Intreprinderea mecanica de material rulant «16 Februarie» Cluj-Napoca – Cluj
  566. Intreprinderea mecanica de material rulant Craiova – Dolj
  567. Intreprinderea mecanica de material rulant Simeria – Hunedoara
  568. Intreprinderea mecanica de material rulant Pascani Iasi – Iasi
  569. Intreprinderea mecanica de material rulant Rosiorii de Vede – Teleorman
  570. Centrala industriala de reparatii auto – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  571. Intreprinderea de reparatii auto Cluj-Napoca – Cluj
  572. Intreprinderea de reparatii auto Craiova – Dolj
  573. Intreprinderea de reparatii auto Tecuci – Galati
  574. Intreprinderea mecanica de reparatii auto si utilaje pentru transporturi Baia Mare – Maramures
  575. Intreprinderea de reparatii auto Targu Mures – Mures
  576. Intreprinderea de reparatii auto Campina – Prahova
  577. Intreprinderea de reparatii auto Suceava – Suceava
  578. Intreprinderea de reparatii auto Timisoara – Timis
  579. Intreprinderea de prefabricate din beton Aiud – Alba
  580. Intreprinderea de poduri metalice si prefabricate din beton Pitesti – Arges
  581. Intreprinderea de cariere si balastiere Brasov – Brasov
  582. Intreprinderea de aparate de cale Buzau – Buzau
  583. Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Harghita – Harghita
  584. Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Deva – Hunedoara
  585. Intreprinderea de poduri din beton Giurgiu – Giurgiu
  586. Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Baia Sprie – Maramures
  587. Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Otopeni – M. Bucuresti
  588. Intreprinderea de productie industriala pentru constructii cai ferate Bucuresti-Chitila – M. Bucuresti
  589. Santierul Naval Orsova – Mehedinti
  590. Intreprinderea de constructii si reparatii echipament de telecomunicatii M. Bucuresti

  591 Centrala industriei bumbacului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  592. Intreprinderea textila «UTA» Arad – Arad
  593. Intreprinderea «Textila Pitesti» – Arges
  594. Intreprinderea textila «Crisana» Oradea – Bihor
  595. Intreprinderea «Textila Nasaud» – Bistrita-Nasaud
  596. Intreprinderea textila «Moldova» Botosani – Botosani
  597. Intreprinderea «Tesatoria Codlea» – Brasov
  598. Intreprinderea «Textila» Buzau – Buzau
  599. Intreprinderea «Textila Bucegi» Pucioasa – Dambovita
  600. Intreprinderea textila «Oltul» Sf. Gheorghe – Covasna
  601. Intreprinderea «Textila» Calafat – Dolj
  602. Intreprinderea «Textila Galati» – Galati
  603. Intreprinderea de ata si filature «Odorhei» – Harghita
  604. Intreprinderea «Filatura de bumbac Slobozia» – Ialomita
  605. Intreprinderea «Tesatura» Iasi – Iasi
  606. Intreprinderea «Textila Dunareana» Giurgiu – Giurgiu
  607. Intreprinderea «Filatura de bumbac Oltenita» – Giurgiu
  608. Intreprinderea de vata Buftea – Ilfov
  609. Intreprinderea «Filatura de bumbac Baia Mare» – Maramures
  610. Intreprinderea textila «Cazanele» Orsova – Mehedinti
  611. Intreprinderea «Tesatoria de bumbac» Sighisoara – Mures
  612. Intreprinderea «Textila Slatina» – Olt
  613. Intreprinderea textila «Ardeleana» Satu Mare – Satu Mare
  614. Intreprinderea «Filatura de bumbac Carei» – Olt
  615. Intreprinderea textila «Tarnava Medias» – Sibiu
  616. Intreprinderea textila «Firul Rosu» Talmaciu – Sibiu
  617. Intreprinderea textila «11 Iunie» Cisnadie – Sibiu
  618. Intreprinderea «Filatura de bumbac» Campulung Moldovenesc – Suceava
  619. Intreprinderea «Filatura de bumbac» Gura Humorului – Suceava
  620. Intreprinderea «Textila Teleorman» Rosiorii de Vede – Teleorman
  621. Intreprinderea «Textila Timisoara» – Timis
  622. Intreprinderea «Textila Lugoj» – Timis
  623. Intreprinderea textila «Bumbacul» Timisoara – Timis
  624. Intreprinderea «Ambalajul metalic» Timisoara – Timis
  625. Intreprinderea «Textila Vaslui» – Vaslui
  626. Intreprinderea textila «Dacia» – M. Bucuresti
  627. Intreprinderea «Industria bumbacului» – M. Bucuresti
  628. Intreprinderea textila «Aurora» – M. Bucuresti
  629. Intreprinderea textila «Suveica» – M. Bucuresti
  630. Intreprinderea textila «7 Noiembrie» – M. Bucuresti
  631. Intreprinderea «Bumbacaria romaneasca Jilava» – M. Bucuresti
  632. Centrala industriei matasii, inului si canepii – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  633. Intreprinderea textila «Drum Nou» Oradea – Bihor
  634. Intreprinderea textila «Republica» Darste – Brasov
  635. Intreprinderea de matase «Romania muncitoare» Cluj-Napoca – Cluj
  636. Intreprinderea textila «Dobrogeana» Constanta – Constanta
  637. Intreprinderea textila «Trainica» Pucioasa – Dambovita
  638. Intreprinderea textila «Navodul» Galati – Galati
  639. Intreprinderea de stofe de mobila si tesaturi tehnice Gheorghieni – Harghita
  640. Intreprinderea «Filatura de in si canepa» Gheorghieni – Harghita
  641. Intreprinderea «Tesatoria de matase» Deva – Hunedoara
  642. Intreprinderea de matase «Victoria» Iasi – Iasi
  643. Intreprinderea integrata de tesaturi subtiri tip in Pascani – Iasi
  644. Intreprinderea de in si canepa «Textila» Iasi – Iasi
  645. Intreprinderea Filatura si finisajul Balotesti – Ilfov
  646. Intreprinderea textila «Intex» Paulesti – Prahova
  647. Intreprinderea «Tesatoria de matase» Sighisoara – Mures
  648. Intreprinderea de in si canepa Negresti – Satu Mare
  649. Intreprinderea textila «Solidaritatea» Satu Mare – Satu Mare
  650. Intreprinderea textila «Matasea Rosie» Cisnadie – Sibiu
  651. Intreprinderea «Filatura de in si canepa» Falticeni – Suceava
  652. Intreprinderea textila «Garofita» Timisoara – Timis
  653. Intreprinderea textile «Filatura de matase naturala» Lugoj – Timis
  654. Intreprinderea textila «Arta textile» Timisoara – Timis
  655. Intreprinderea «Filatura si tesatoria» Sanicolau Mare – Timis
  656. Intreprinderea textila «13 Decembrie» Timisoara – Timis
  657. Intreprinderea de panglici Zimnicea – Teleorman
  658. Intreprinderea de matase «Select» – M. Bucuresti
  659. Intreprinderea de matase «Flamura Rosie» – M. Bucuresti
  660. Intreprinderea de matase «Borangicul» – M. Bucuresti
  661. Intreprinderea de matase «Matasea populara» – M. Bucuresti
  662. Intreprinderea de matase «Tesatoriile Reunite» – M. Bucuresti
  663. Intreprinderea de stofe de mobila – M. Bucuresti
  664. Intreprinderea textila «Unirea» – M. Bucuresti
  665. Intreprinderea textila «Industria Iutei» – M. Bucuresti
  666. Intreprinderea de in, canepa «Prodin» – M. Bucuresti
  667. Centrala linii – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a uitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  668. Intreprinderea de stofe «Argeseana» – Arges
  669. Intreprinderea Filatura de lina «Musceleana» Cetateni – Arges
  670. Intreprinderea de postav Buhusi – Bacau
  671. Intreprinderea de postav «Proletarul» Bacau – Bacau
  672. Intreprinderea «Netex» Bistrita – Bistrita-Nasaud
  673. Intreprinderea de stofe «Carpatex» Brasov – Brasov
  674. Intreprinderea de postav «Prejmer» – Brasov
  675. Intreprinderea textila «Octombrie Rosu» Ghimbav – Brasov
  676. Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Buzau – Buzau
  677. Intreprinderea integrata de lina Constanta – Constanta
  678. Intreprinderea textila «Independenta» Craiova – Dolj
  679. Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Miercurea Ciuc – Harghita
  680. Intreprinderea de volvatir Tg. Neamt – Neamt
  681. Intreprinderea de stofe Sighisoara – Mures
  682. Intreprinderea de stofe «Dorobantul» Ploiesti – Prahova
  683. Intreprinderea de stofe Filatura de lina pieptanata Mizil – Prahova
  684. Intreprinderea «Textila» Cisnadie – Sibiu
  685. Intreprinderea «Libertatea» Sibiu – Sibiu
  686. Intreprinderea textila «Dumbrava» Sibiu – Sibiu
  687. Intreprinderea Industria linii Timisoara – Timis
  688. Intreprinderea de palarii «Paltim» Timisoara – Timis
  689. Intreprinderea de palarii «Lux» Periam – Timis
  690. Intreprinderea Filatura de lina pieptanata Focsani – Vrancea
  691. Intreprinderea de postav Azuga – Prahova
  692. Intreprinderea «Textila» Grivita – M. Bucuresti
  693. Intreprinderea romana de pisla – M. Bucuresti
  694. Intreprinderea Filatura de lina piptanata – M. Bucuresti
  695. Intreprinderea «Munca Textila» – M. Bucuresti
  696. Centrala industriei tricotajelor – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  697. Intreprinderea de ciorapi Sebes – Alba
  698. Intreprinderea de tricotaje «Tricoul rosu» Arad – Arad
  699. Intreprinderea de tricotaje «Miorita» Oradea – Bihor
  700. Intreprinderea de tricotaje Brasov – Brasov
  701. Intreprinderea de tricotaje Buzau – Buzau
  702. Intreprinderea de tricotaje «Somesul» Cluj-Napoca – Cluj
  703. Intreprinderea de tricotaje Miercurea Ciuc – Harghita
  704. Intreprinderea de tricotaje Toplita – Harghita
  705. Intreprinderea de tricotaje Hunedoara – Hunedoara
  706. Intreprinderea de tricotaje si perdele Pascani – Iasi
  707. Intreprinderea de tricotaje «Moldova» Iasi – Iasi
  708. Intreprinderea de tricotaje «Unitatea» Sighet – Maramures
  709. Intreprinderea de tricotaje «8 Martie» Piatra Neamt – Neamt
  710. Intreprinderea de tricotaje «Smirodava» Roman – Neamt
  711. Intreprinderea de tricotaje Caracal – Olt
  712. Intreprinderea de tricotaje Campina – Prahova
  713. Intreprinderea de tricotaje «Tricotex» Satu Mare – Satu Mare
  714. Intreprinderea de tricotaje Cehu Silvaniei – Salaj
  715. Intreprinderea de tricotaje «Drapelul rosu» Sibiu – Sibiu
  716. Intreprinderea de ciorapi «7 Noiembrie» Sibiu – Sibiu
  717. Intreprinderea de manusi si ciorapi Agnita – Sibiu
  718. Intreprinderea de tricotaje «Zimbrul» Suceava – Suceava
  719. Intreprinderea de tricotaje «Bucovina» Radauti – Suceava
  720. Intreprinderea de tricotaje «1 Iunie» Timisoara – Timis
  721. Intreprinderea de ciorapi Timisoara – Timis
  722. Intreprinderea de tricotaje Husi – Vaslui
  723. Intreprinderea de tricotaje Focsani – Vrancea
  724. Intreprinderea de tricotaje «Crinul» – M. Bucuresti
  725. Intreprinderea «Tricotajul rosu» – M. Bucuresti
  726. Intreprinderea de tricotaje «Tanara Garda» – M. Bucuresti
  727. Intreprinderea de tricotaje «Tricodava» – M. Bucuresti
  728. Intreprinderea de ciorapi «Apolo» – M. Bucuresti
  729. Intreprinderea de ace de tricotat – M. Bucuresti
  730. Centrala industriei confectiilor – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  731. Intreprinderea de confectii Arad – Arad
  732. Intreprinderea de confectii Curtea de Arges – Arges
  733. Intreprinderea de confectii Bacau – Bacau
  734. Intreprinderea de confectii Marghita – Bihor
  735. Intreprinderea de confectii Oradea – Bihor
  736. Intreprinderea de confectii Dorohoi – Botosani
  737. Intreprinderea de confectii Botosani – Botosani
  738. Intreprinderea de confectii Braila – Braila
  739. Intreprinderea de confectii Ramnicu Sarat – Buzau
  740. Intreprinderea de confectii Resita – Caras-Severin
  741. Intreprinderea de confectii «Flacara» Cluj-Napoca – Cluj
  742. Intreprinderea de confectii «Peninsula» comuna Lumina – Constanta
  743. Intreprinderea de confectii Targu Secuiesc – Covasna
  744. Intreprinderea de confectii Craiova – Dolj
  745. Intreprinderea de confectii Targu Jiu – Gorj
  746. Intreprinderea de confectii Odorhei – Harghita
  747. Intreprinderea de confectii Miercurea Ciuc – Harghita
  748. Intreprinderea de confectii Calarasi – Ialomita
  749. Intreprinderea de stofe tricotate si confectii Iasi – Iasi
  750. Intreprinderea de confectii Baia mare – Maramures
  751. Intreprinderea de confectii «Portile de Fier» Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  752. Intreprinderea de confectii «Tarnava» Sighisoara – Mures
  753. Intreprinderea de confectii «Muresul» Targu Mures – Mures
  754. Intreprinderea de confectii «Mondiala» Satu Mare – Satu Mare
  755. Intreprinderea de confectii «Steaua rosie» Sibiu – Sibiu
  756. Intreprinderea de confectii «Bega» Timisoara – Timis
  757. Intreprinderea de confectii Vaslui – Vaslui
  758. Intreprinderea de confectii Barlad – Vaslui
  759. Intreprinderea de confectii Focsani – Vrancea
  760. Centrala industriei pielariei, cauciucului si incaltamintei – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  761. Intreprinderea de incaltaminte «Ardeleana» Alba Iulia – Alba
  762. Intreprinderea de piele si marochinarie «Caprioara» Sebes – Alba
  763. Intreprinderea de incaltaminte si calapoade «Libertatea» Arad – Arad
  764. Intreprinderea de incaltaminte Pitesti – Arges
  765. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Partizanul» Bacau – Bacau
  766. Intreprinderea de incaltaminte «Solidaritatea» Oradea – Bihor
  767. Intreprinderea de incaltaminte «Crisul» Oradea – Bihor
  768. Intreprinderea de incaltaminte «Bihoreana» Marghita – Bihor
  769. Intreprinderea de incaltaminte «Arta» Oradea – Bihor
  770. Intreprinderea de blanarie «1 Mai» Oradea – Bihor
  771. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Timpuri Noi» Brasov – Brasov
  772. Intreprinderea de incaltaminte «Clujana» Cluj-Napoca – Cluj
  773. Intreprinderea «Tabacaria Bucovat» – Dolj
  774. Intreprinderea de blanarie «Vidra» Orastie – Hunedoara
  775. Intreprinderea pentru materiale sportive Reghin – Mures
  776. Intreprinderea de piele si manusi Targu Mures – Mures
  777. Intreprinderea «Tabacaria Minerala Corabia» – Olt
  778. Intreprinderea de piele «Poporul» Ploiesti – Prahova
  779. Intreprinderea de piele «Drum Nou» Satu Mare – Satu Mare
  780. Intreprinderea de piele si incaltaminte «8 Mai» Medias – Sibiu
  781. Intreprinderea de piele, incaltaminte si marochinarie «13 Decembrie» Sibiu – Sibiu
  782. Intreprinderea de piele si incaltaminte Agnita – Sibiu
  783. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Staruinta» Suceava – Suceava
  784. Intreprinderea de incaltaminte «Banatul» Timisoara – Timis
  785. Intreprinderea de incaltaminte «Modern» Timisoara – Timis
  786. Intreprinderea romana de piele Timisoara – Timis
  787. Intreprinderea de incaltaminte Jimbolia – Timis
  788. Intreprinderea de calapoade Lugoj – Timis
  789. Intreprinderea de piele si manusi Timisoara – Timis
  790. Intreprinderea de nasturi Jimbolia – Timis
  791. Intreprinderea de mase plastice «Dermatina» Timisoara – Timis
  792. Intreprinderea de mase plastice si incaltaminte «Victoria» – Timis
  793. Intreprinderea de spume poliuretanice Timisoara – Timis
  794. Intreprinderea «Pretim» Timisoara – Timis
  795. Intreprinderea de incaltaminte Husi – Vaslui
  796. Intreprinderea de piele si incaltaminte Ramnicu-Valcea – Valcea
  797. Intreprinderea de talpa si incaltaminte din cauciuc Dragasani – Valcea
  798. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Pionierul» – M. Bucuresti
  799. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Flacara Rosie» – M. Bucuresti
  800. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Carmen» – M. Bucuresti
  801. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Republica» – M. Bucuresti
  802. Intreprinderea de piele si incaltaminte «Tehnica Noua» – M. Bucuresti
  803. Intreprinderea de incaltaminte cauciuc U.C.R M. Bucuresti
  804. Intreprinderea de piele sintetica – M. Bucuresti
  805. Intreprinderea de bunuri de consumdin cauciuc Jilava – M. Bucuresti
  806. Intreprinderea de nasturi si mase plastice – M. Bucuresti
  807. Intreprinderea de incaltaminte «Progresul» – M. Bucuresti
  808. Intreprinderea «Tabacaria minerala» Jilava – M. Bucuresti
  809. Intreprinderea «Prefin» – M. Bucuresti
  810. Intreprinderea «Antilopa» – M. Bucuresti

  811 Centrala industriei sticlei si ceramicii fine – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  812. Intreprinderea de portelan de menaj Alba Iulia – Alba
  813. Intreprinderea de portelan de menaj Curtea de Arges – Arges
  814. Intreprinderea de sticlarie «Padurea Neagra» Alesd – Bihor
  815. Intreprinderea de sticlarie de menaj Bistrita – Bistrita-Nasaud
  816. Intreprinderea de sticlarie si portelan Dorohoi – Botosani
  817. Intreprinderea de exploatare miniera Miorcani – Botosani
  818. Intreprinderea de sticlarie de menaj Berca – Buzau
  819. Intreprinderea de geamuri Buzau – Buzau
  820. Intreprinderea de sticlarie Turda – Cluj
  821. Intreprinderea de sticlarie menaj Gherla – Cluj
  822. Intreprinderea de portelan «Iria» Cluj-Napoca – Cluj
  823. Intreprinderea de sticlarie de menaj Targu-Jiu – Gorj
  824. Intreprinderea de faianta si sticlarie Baia Mare – Maramures
  825. Intreprinderea de sticlarie si faianta Sighisoara – Mures
  826. Intreprinderea de geamuri Tarnaveni – Mures
  827. Intreprinderea de sticlarie «Azuga» – Prahova
  828. Intreprinderea de sticlarie Prahova Ploiesti – Prahova
  829. Intreprinderea pentru exploatarea si prelucrarea materialelor metalifere Valenii de Munte – Prahova
  830. Intreprinderea de geamuri Scaieni – Prahova
  831. Intreprinderea de sticlarie «Victoria muncii» Poiana Codrului – Satu Mare
  832. Intreprinderea de sticlarie «Vitrometan» Medias – Sibiu
  833. Intreprinderea de sticlarie Avrig – Sibiu
  834. Intreprinderea de geamuri Medias – Sibiu
  835. Intreprinderea de sticlarie de menaj Suceava – Suceava
  836. Intreprinderea de sticlarie Tomesti – Timis
  837. Intreprinderea de articole de sticlarie Bucuresti – M. Bucuresti
  838. Intreprinderea de fire si tesaturi din fire de sticla – M. Bucuresti
  839. Centrala industriei articolelor casnice – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  840. Intreprinderea «Bunuri metalice» Arad – Arad
  841. Intreprinderea de ceasuri «Victoria» Arad – Arad
  842. Intreprinderea «Aradeanca» Arad – Arad
  843. Intreprinderea «Metalica» Oradea – Bihor
  844. Intreprinderea de mase plastice «Viitorul» Oradea – Bihor
  845. Intreprinderea de pensule Cluj-Napoca – Cluj
  846. Intreprinderea «11 Iunie» Galati – Galati
  847. Intreprinderea de paruri Sighet – Maramures
  848. Intreprinderea de vase emailate Sighisoara – Mures
  849. Intreprinderea «Jiul» Bals – Olt
  850. Intreprinderea «Flacara» Ploiesti – Prahova
  851. Intreprinderea de masini casnice emailate «23 August» – Satu Mare
  852. Intreprinderea «Emailul rosu» Medias – Sibiu
  853. Intreprinderea de cutite Ocna Sibiului – Sibiu
  854. Intreprinderea «Flamura rosie» Sibiu – Sibiu
  855. Intreprinderea «Metalurgica» – M. Bucuresti
  856. Intreprinderea «Inox» – M. Bucuresti
  857. Consiliul culturii si educatiei socialiste – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  858. Intreprinderea poligrafica Bacau – Bacau
  859. Intreprinderea poligrafica «Crisana» – Bihor
  860. Intreprinderea poligrafica Brasov – Brasov
  861. Intreprinderea poligrafica Cluj-Napoca – Cluj
  862. Intreprinderea poligrafica «Oltenia» Craiova – Dolj
  863. Intreprinderea poligrafica Galati – Galati
  864. Intreprinderea poligrafica Iasi – Iasi
  865. Intreprinderea poligrafica «Banat» Timisoara – Timis
  866. Intreprinderea poligrafica Sibiu – Sibiu
  867. Intreprinderea poligrafica «13 Decembrie 1918» – M. Bucuresti
  868. Intreprinderea poligrafica «Informatia» – M. Bucuresti
  869. Intreprinderea poligrafica «Arta grafica» – M. Bucuresti
  870. Intreprinderea poligrafica «Filaret» – M. Bucuresti
  871. Intreprinderea poligrafica «Buletinul Oficial» – M. Bucuresti
  872. Casa de discuri «Electrecord» – M. Bucuresti
  873. Intreprinderea Mecanica Poligrafica – M. Bucuresti
  874. Centrala de mecanizare a agriculturii si productiei de utilaje pentru agricultura si industria alimentara – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  875. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Arad – Arad
  876. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Botosani – Botosani
  877. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Cluj-Napoca – Cluj
  878. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Navodari – Constanta
  879. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Tecuci – Galati
  880. Intreprinderea de ambalaje din metal pentru agricultura si industria alimentara Tecuci – Galati
  881. Intreprinderea «Tehnoutilaj» Odorhei – Harghita
  882. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Iasi – Iasi
  883. Intreprinderea de ambalaje si piese de schimb pentru agricultura si industriei alimentare Buftea – Ilfov
  884. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bals – Olt
  885. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Sibiu – Sibiu
  886. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Rosiorii de Vede – Teleorman
  887. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Timisoara – Timis
  888. Intreprinderea mecanica a agriculturii si industriei alimentare Bucuresti – M. Bucuresti
  889. Intreprinderea de utilaje si piese de schimbpentru agricultura si industrie alimentara Chitila – M. Bucuresti
  890. Intreprinderea poligrafica «Luceafarul» – M. Bucuresti
  891. Centrala pentru valorificarea cerealelor si producerea nutreturilor combinate – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  892. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Arad – Arad
  893. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Costesti – Arges
  894. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bacau – Bacau
  895. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oradea – Bihor
  896. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Palota – Bihor
  897. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Tinca – Bihor
  898. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Leorda – Botosani
  899. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Codlea – Brasov
  900. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Braila – Braila
  901. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Urleasca – Braila
  902. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ramnicu Sarat – Buzau
  903. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sahateni – Buzau
  904. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Cluj-Napoca – Cluj
  905. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iclod – Cluj
  906. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ovidiu – Constanta
  907. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Poarta Alba – Constanta
  908. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Bailesti – Dolj
  909. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Craiova – Dolj
  910. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Segarcea – Dolj
  911. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Titu – Dambovita
  912. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Galati – Galati
  913. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Orastie – Hunedoara
  914. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Calarasi – Ialomita
  915. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ciulnita – Ialomita
  916. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Fetesti – Ialomita
  917. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iasi – Iasi
  918. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Crevedia – Ilfov
  919. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Giurgiu – Giurgiu
  920. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Oltenita – Giurgiu
  921. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Peris – Ilfov
  922. Intreprinderea pentru fabricatie si reparatii Peris – Ilfov
  923. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  924. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Iernut – Mures
  925. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Roman – Neamt
  926. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Caracal – Olt
  927. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Ploiesti – Prahova
  928. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Satu Mare – Satu Mare
  929. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sibiu – Sibiu
  930. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Veresti – Suceava
  931. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Alexandria – Teleorman
  932. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Beregsau – Timis
  933. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Birda – Timis
  934. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Focsani – Vrancea
  935. Intreprinderea pentru producerea nutreturilor combinate Sabaru – M. Bucuresti
  936. Centrala pentru legume si fructe – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  937. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Arad – Arad
  938. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baiculesti – Arges
  939. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Topoloveni – Arges
  940. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oradea – Bihor
  941. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valea lui Mihai – Bihor
  942. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fagaras – Brasov
  943. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Vadeni – Braila
  944. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Priscov – Buzau
  945. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Dej – Cluj
  946. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Constanta – Constanta
  947. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Pucioasa – Dambovita
  948. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Calafat – Dolj
  949. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tecuci – Galati
  950. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Hateg – Hunedoara
  951. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Fetesti – Ialomita
  952. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Oltenita – Giurgiu
  953. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Buftea – Ilfov
  954. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Giurgiu – Giurgiu
  955. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Baia Mare – Maramures
  956. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Targu Mures – Mures
  957. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Caracal – Olt
  958. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Valenii de munte – Prahova
  959. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Suceava – Suceava
  960. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Turnu Magurele – Teleorman
  961. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Timisoara – Timis
  962. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Tulcea – Tulcea
  963. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Husi – Vaslui
  964. Intreprinderea pentru producerea si industrializarea legumelor si fructelor Riureni – Valcea
  965. Intreprinderea de produse alimentare – Bucuresti – M. Bucuresti
  966. Centrala viei si vinului- Bucuresti-activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti
  967. Intreprinderea viei si vinului Alba Iulia – Alba
  968. Intreprinderea viei si vinului Arad – Arad
  969. Intreprinderea viei si vinului Pitesti – Arges
  970. Intreprinderea viei si vinului Bacau – Bacau
  971. Intreprinderea viei si vinului Oradea – Bihor
  972. Intreprinderea viei si vinului Bistrita – Bistrita-Nasaud
  973. Intreprinderea viei si vinului Botosani – Botosani
  974. Intreprinderea viei si vinului Brasov – Brasov
  975. Intreprinderea viei si vinului Braila – Braila
  976. Intreprinderea viei si vinului Buzau – Buzau
  977. Intreprinderea viei si vinului Resita – Caras-Severin
  978. Intreprinderea viei si vinului Cluj-Napoca – Cluj
  979. Intreprinderea viei si vinului Constanta – Constanta
  980. Intreprinderea viei si vinului Sf. Gheorghe – Covasna
  981. Intreprinderea viei si vinului Targoviste – Dambovita
  982. Intreprinderea viei si vinului Craiova – Dolj
  983. Intreprinderea viei si vinului Galati – Galati
  984. Intreprinderea viei si vinului Targu Jiu – Gorj
  985. Intreprinderea viei si vinului Miercurea Ciuc – Harghita
  986. Intreprinderea viei si vinului Deva – Hunedoara
  987. Intreprinderea viei si vinului Calarasi – Ialomita
  988. Intreprinderea viei si vinului Iasi – Iasi
  989. Intreprinderea viei si vinului Ilfov-Bucuresti – Ilfov
  990. Intreprinderea viei si vinului Baia Mare – Maramures
  991. Intreprinderea viei si vinului Drobeta Turnu Severin – Mehedinti
  992. Intreprinderea viei si vinului Targu-Mures – Mures
  993. Intreprinderea viei si vinului Piatra-Neamt – Neamt
  994. Intreprinderea viei si vinului Slatina – Olt
  995. Intreprinderea viei si vinului Ploiesti – Prahova
  996. Intreprinderea viei si vinului Satu-Mare – Satu-Mare
  997. Intreprinderea viei si vinului Zalau – Salaj
  998. Intreprinderea viei si vinului Sibiu – Sibiu
  999. Intreprinderea viei si vinului Suceava – Suceava
  1000. Intreprinderea viei si vinului Rosiorii de Vede – Teleorman
  1001. Intreprinderea viei si vinului Timisoara – Timis
  1002. Intreprinderea viei si vinului Tulcea – Tulcea
  1003. Intreprinderea viei si vinului Husi – Vaslui
  1004. Intreprinderea viei si vinului Dragasani – Valcea
  1005. Intreprinderea viei si vinului Focsani – Vrancea
  1006. Intreprinderea de vinuri si rachiuri Bucuresti Est- M. Bucuresti
  1007. Intreprinderea de vinuri si sampanie «Zarea» Bucuresti – M. Bucuresti
  Centrala industrializarii carnii – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1009. Intreprinderea de industrializarea carnii Alba – Alba
  1010. Intreprinderea de industrializarea carnii Arad – Arad
  1011. Intreprinderea de industrializarea carnii Pitesti – Arges
  1012. Intreprinderea de industrializarea carnii Bacau – Bacau
  1013. Intreprinderea de industrializarea carnii Oradea – Bihor
  1014. Intreprinderea de industrializarea carnii Bistrita – Bistrita-Nasaud
  1015. Intreprinderea de industrializarea carnii Botosani – Botosani
  1016. Intreprinderea de industrializarea carnii Brasov – Brasov
  1017. Intreprinderea de industrializarea carnii Braila – Braila
  1018. Intreprinderea de industrializarea carnii Buzau – Buzau
  1019. Intreprinderea de industrializarea carnii Resita – Caras-Severin
  1020. Intreprinderea de industrializarea carnii Cluj-Napoca – Cluj
  1021. Intreprinderea de industrializarea carnii Constanta – Constanta
  1022. Frigoriferul portuar Constanta – Constanta
  1023. Intreprinderea de industrializarea carnii Sf. Gheorghe – Covasna
  1024. Intreprinderea de industrializarea carnii Targoviste – Dambovita
  1025. Intreprinderea de industrializarea carnii Craiova – Dolj
  1026. Intreprinderea de industrializarea carnii Galati – Galati
  1027. Intreprinderea de industrializarea carnii Tg. Jiu – Gorj
  1028. Intreprinderea de industrializarea carnii Miercurea Ciuc – Harghita
  1029. Intreprinderea de industrializarea carnii Deva – Hunedoara
  1030. Intreprinderea de industrializarea carnii Calarasi – Ialomita
  1031. Intreprinderea de industrializarea carnii Iasi – Iasi
  1032. Intreprinderea de industrializarea carnii Ilfov Buc. – Ilfov
  1033. Intreprinderea de industrializarea carnii Baia Mare – Maramures
  1034. Intreprinderea de industrializarea carnii Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  1035. Intreprinderea de industrializarea carnii Tg. Mures – Mures
  1036. Intreprinderea de industrializarea carnii Piatra-Neamt – Neamt
  1037. Intreprinderea de industrializarea carnii Slatina – Olt
  1038. Intreprinderea de industrializarea carnii Ploiesti – Prahova
  1039. Intreprinderea de industrializarea carnii Satu-Mare – Satu-Mare
  1040. Intreprinderea de industrializarea carnii Zalau – Salaj
  1041. Intreprinderea de industrializarea carnii Sibiu – Sibiu
  1042. Intreprinderea de industrializarea carnii Suceava – Suceava
  1043. Intreprinderea de industrializarea carnii Alexandria – Teleorman
  1044. Intreprinderea de industrializarea carnii Timisoara – Timis
  1045. Intreprinderea de industrializarea carnii Tulcea – Tulcea
  1046. Intreprinderea de industrializarea carnii Birlad – Vaslui
  1047. Intreprinderea de industrializarea carnii Ramnicu-Valcea – Valcea
  1048. Intreprinderea de industrializarea carnii Focsani – Vrancea
  1049. Intreprinderea «Antefrig» Bucuresti – M. Bucuresti
  1050. Intreprinderea «Abatorul» Bucuresti – M. Bucuresti
  1051. Intreprinderea de produse si conserve de carne Bucuresti – M. Bucuresti
  1052. Centrala industrializarii laptelui – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1053. Intreprinderea de industrializare a laptelui Alba Iulia – Alba
  1054. Intreprinderea de industrializare a laptelui Arad – Arad
  1055. Intreprinderea de industrializare a laptelui Pitesti – Arges
  1056. Intreprinderea de industrializare a laptelui Bacau – Bacau
  1057. Intreprinderea de industrializare a laptelui Oradea – Bihor
  1058. Intreprinderea de industrializare a laptelui Bistrita – Bistrita-Nasaud
  1059. Intreprinderea de industrializare a laptelui Botosani – Botosani
  1060. Intreprinderea de industrializare a laptelui Brasov – Brasov
  1061. Intreprinderea de industrializare a laptelui Braila – Braila
  1062. Intreprinderea de industrializare a laptelui Buzau – Buzau
  1063. Intreprinderea de industrializare a laptelui Resita – Caras-Severin
  1064. Intreprinderea de industrializare a laptelui Cluj-Napoca – Cluj
  1065. Intreprinderea de industrializare a laptelui Constanta – Constanta
  1066. Intreprinderea de industrializare a laptelui Sfintu Gheorghe – Covasna
  1067. Intreprinderea de industrializare a laptelui Targoviste – Dambovita
  1068. Intreprinderea de industrializare a laptelui Craiova – Dolj
  1069. Intreprinderea de industrializare a laptelui Galati – Galati
  1070. Intreprinderea de industrializare a laptelui Tg. Jiu – Gorj
  1071. Intreprinderea de industrializare a laptelui Miercurea Ciuc – Harghita
  1072. Intreprinderea de industrializare a laptelui Simeria – Hunedoara
  1073. Intreprinderea de industrializare a laptelui Slobozia – Ialomita
  1074. Intreprinderea de industrializare a laptelui Iasi – Iasi
  1075. Intreprinderea de industrializare a laptelui Ilfov-Bucuresti – Ilfov
  1076. Intreprinderea de industrializare a laptelui Baia Mare – Maramures
  1077. Intreprinderea de industrializare a laptelui Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  1078. Intreprinderea de industrializare a laptelui Tg. Mures – Mures
  1079. Intreprinderea de industrializare a laptelui Piatra-Neamt – Neamt
  1080. Intreprinderea de industrializare a laptelui Slatina – Olt
  1081. Intreprinderea de industrializare a laptelui Ploiesti – Prahova
  1082. Intreprinderea de industrializare a laptelui Satu-Mare – Satu-Mare
  1083. Intreprinderea de industrializare a laptelui Simleul Silvaniei – Salaj
  1084. Intreprinderea de industrializare a laptelui Sibiu – Sibiu
  1085. Intreprinderea de industrializare a laptelui Suceava – Suceava
  1086. Intreprinderea de industrializare a laptelui Alexandria – Teleorman
  1087. Intreprinderea de industrializare a laptelui Timisoara – Timis
  1088. Intreprinderea de industrializare a laptelui Tulcea – Tulcea
  1089. Intreprinderea de industrializare a laptelui Vaslui – Vaslui
  1090. Intreprinderea de industrializare a laptelui Ramnicu Valcea – Valcea
  1091. Intreprinderea de industrializare a laptelui Focsani – Vrancea
  1092. Intreprinderea de industrializare a laptelui Bucuresti M. Bucuresti
  1093. Centrala productiei industrializarii sfeclei de zahar – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1094. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Arad – Arad
  1095. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Sascut – Bacau
  1096. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Bucecea – Botosani
  1097. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Bod – Brasov
  1098. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Buzau – Buzau
  1099. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Podari – Dolj
  1100. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Pascani – Iasi
  1101. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Giurgiu – Giurgiu
  1102. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Urziceni – Ilfov
  1103. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Tandarei – Ialomita
  1104. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Targu Mures – Mures
  1105. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Oradea – Bihor
  1106. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Ludus – Mures
  1107. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Roman – Neamt
  1108. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Corabia – Olt
  1109. Intreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahar Timisoara – Timis
  1110. Intreprinderea de produse zaharoase Brasov – Brasov
  1111. Intreprinderea de produse zaharoase «Feleacul» Cluj-Napoca – Cluj
  1112. Intreprinderea de produse zaharoase «Cerna» Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  1113. Intreprinderea de produse zaharoase «Victoria» Sibiu – Sibiu
  1114. Intreprinderea de produse zaharoase «Kandia» Timisoara – Timis
  1115. Intreprinderea de produse zaharoase Bucuresti – M. Bucuresti
  1116. Centrala berii, spirtului si amidonului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1117. Intreprinderea de spirt si drojdie Arad – Arad
  1118. Intreprinderea de bere Pitesti – Arges
  1119. Intreprinderea de bere spirt si drojdie Margineni – Bacau
  1120. Intreprinderea de bere spirt si drojdie Oradea – Bihor
  1121. Intreprinderea de bere si amidon Braila – Braila
  1122. Intreprinderea de bere «Aurora» Brasov – Brasov
  1123. Intreprinderea de bere si spirt Cluj-Napoca – Cluj
  1124. Intreprinderea de bere Constanta – Constanta
  1125. Intreprinderea de spirt Sfantu Gheorghe – Covasna
  1126. Intreprinderea de amidon si glucoza Targu Secuiesc – Covasna
  1127. Intreprinderea de bere Galati – Galati
  1128. Intreprinderea de bere spirt si amidon Sinsimion – Harghita
  1129. Intreprinderea de bere si malt Hateg – Hunedoara
  1130. Intreprinderea de bere si spirt Iasi – Iasi
  1131. Intreprinderea de drojdie «Seineana» Seini – Maramures
  1132. Intreprinderea de bere si spirt «Banovita» Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  1133. Intreprinderea de bere Reghin – Mures
  1134. Intreprinderea de bere si amidon «Steagu Rosu» Piatra Neamt – Neamt
  1135. Intreprinderea de bere «Azuga» – Prahova
  1136. Intreprinderea de bere Satu Mare – Satu Mare
  1137. Intreprinderea de bere si amidon Sibiu – Sibiu
  1138. Intreprinderea de bere spirt si amidon Radauti – Suceava
  1139. Intreprinderea de bere Timisoara – Timis
  1140. Intreprinderea de bere spirt si drojdie – Bucuresti – M. Bucuresti
  1141. Intreprinderea de bere Rahova – Bucuresti – M. Bucuresti
  1142. Intreprinderea de bere Grivita – Bucuresti – M. Bucuresti
  1143. Intreprinderea de bere Bragadiru – Bucuresti – M. Bucuresti
  1144. Centrala uleiului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1145. Intreprinderea de ulei «Interindustrial» Oradea – Bihor
  1146. Intreprinderea de ulei Constanta – Constanta
  1147. Intreprinderea de ulei «Oltenia» Podari – Dolj
  1148. Intreprinderea de ulei «Prutul» Galati – Galati
  1149. Intreprinderea de ulei Slobozia – Ialomita
  1150. Intreprinderea de ulei «Unirea» Iasi – Iasi
  1151. Intreprinderea de ulei Urziceni – Ilfov
  1152. Intreprinderea de ulei «Ardealul» Carei – Satu Mare
  1153. Intreprinderea de ulei Rosiorii de Vede – Teleorman
  1154. Intreprinderea de ulei Barlad – Vaslui
  1155. Intreprinderea de ulei «13 Decembrie» Bucuresti – M. Bucuresti
  1156. Centrala productiei si industrializarii tutunului – Bucuresti- activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1157. Intreprindetre de tigarete Ramnicu Sarat – Buzau
  1158. Intreprindetre de tigarete Sfantu-Gheorghe – Covasna
  1159. Intreprindetre de tigarete Targu-Jiu – Gorj
  1160. Intreprindetre de tigarete Iasi – Iasi
  1161. Intreprindetre de tigarete Timisoara – Timis
  1162. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Ocna Mures – Alba
  1163. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Arad – Arad
  1164. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Craiova – Dolj
  1165. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Urziceni – Ilfov
  1166. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Carei – Satu Mare
  1167. Intreprindetre de cultura si fermentarea tutunului Barlad – Vaslui
  1168. Centrala productiei si industrializarii pestelui – Ilfov – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – Ilfov
  1169. Intreprinderea piscicola Arad – Arad
  1170. Intreprinderea piscicola «Cefa» – Bihor
  1171. Intreprinderea piscicola Botosani – Botosani
  1172. Intreprinderea piscicola Braila – Braila
  1173. Intreprinderea piscicola «Luciu» – Buzau
  1174. Intreprinderea piscicola Cluj-Napoca – Cluj
  1175. Intreprinderea piscicola Constanta – Constanta
  1176. Intreprinderea piscicola Calafat – Dolj
  1177. Intreprinderea piscicola Galati – Galati
  1178. Intreprinderea piscicola Calarasi – Ialomita
  1179. Intreprinderea piscicola Iasi – Iasi
  1180. Intreprinderea piscicola Zau de Campie – Mures
  1181. Intreprinderea piscicola Bercu – Satu Mare
  1182. Intreprinderea piscicola Zimnicea – Teleorman
  1183. Intreprinderea piscicola Urseni – Timis
  1184. Intreprinderea piscicola Carja – Vaslui
  1185. Centrala Delta Dunarii – Tulcea – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Tulcea
  1186. Intreprinderea de constructii si reparatii de nave si utilaje Tulcea – Tulcea
  1187. Intreprinderea de industrializare a pestelui Tulcea – Tulcea
  1188. Intreprinderea piscicola Macin – Tulcea
  1189. Centrala industriala de morarit, decorticat, panificatie si produse fainoase -Bucuresti- activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1190. Intreprinderea de morarit si panificatie Alba-Iulia – Alba
  1191. Intreprinderea de morarit si panificatie Arad – Arad
  1192. Intreprinderea de morarit si panificatie Pitesti – Arges
  1193. Intreprinderea de morarit si panificatie Bacau – Bacau
  1194. Intreprinderea de morarit si panificatie Oradea – Bihor
  1195. Intreprinderea de morarit si panificatie Bistrita – Bistrita-Nasaud
  1196. Intreprinderea de morarit si panificatie Botosani – Botosani
  1197. Intreprinderea de morarit si panificatie Resita – Caras-Severin
  1198. Intreprinderea de morarit si panificatie Sfantu Gheorghe – Covasna
  1199. Intreprinderea de morarit si panificatie Targoviste – Dambovita
  1200. Intreprinderea de morarit si panificatie Targu Jiu – Gorj
  1201. Intreprinderea de morarit si panificatie Miercurea Ciuc – Harghita
  1202. Intreprinderea de morarit si panificatie Deva – Hunedoara
  1203. Intreprinderea de morarit si panificatie Slobozia – Ialomita
  1204. Intreprinderea de morarit si panificatie Ilfob Buc. – Ilfov
  1205. Intreprinderea de morarit si panificatie Baia Mare – Maramures
  1206. Intreprinderea de morarit si panificatie Drobeta Turnu-Severin – Mehedinti
  1207. Intreprinderea de morarit si panificatie Piatra Neamt – Neamt
  1208. Intreprinderea de morarit si panificatie Zalau – Salaj
  1209. Intreprinderea de morarit si panificatie Suceava – Suceava
  1210. Intreprinderea de morarit si panificatie Tulcea – Tulcea
  1211. Intreprinderea de morarit si panificatie Barlad – Vaslui
  1212. Intreprinderea de morarit si panificatie Valcea – Valcea
  1213. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Brasov – Brasov
  1214. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Constanta – Constanta
  1215. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Galati – Galati
  1216. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Iasi – Iasi
  1217. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Targu-Mures – Mures
  1218. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Slatina – Olt
  1219. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Ploiesti – Prahova
  1220. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Satu Mare – Satu Mare
  1221. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Sibiu – Sibiu
  1222. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Alexandria – Teleorman
  1223. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Focsani – Vrancea
  1224. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Bucuresti – M. Bucuresti
  1225. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Braila- Braila
  1226. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Craiova – Dolj
  1227. Intreprinderea de morarit, panificatie si produse fainoase Timisoara – Timis
  1228. Trustul inului, canepii si bumbacului – Bucuresti – activitatea proprie a centralei si
  a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate – M. Bucuresti
  1229. Intreprinderea de in Mangalia – Constanta
  1230. Intreprinderea de in Reci – Covasna
  1231. Intreprinderea de in Joseni – Harghita
  1232. Intreprinderea de in Ulmeni – Maramures
  1233. Intreprinderea de in Ploiestiori – Prahova
  1234. Intreprinderea de in Cirta – Sibiu
  1235. Intreprinderea de in Ghindari – Mures
  1236. Intreprinderea de in Sighisoara – Mures
  1237. Intreprinderea de cinepa Iratosu – Arad
  1238. Intreprinderea de cinepa Palota – Bihor
  1239. Intreprinderea de cinepa Buzau – Buzau
  1240. Intreprinderea de cinepa Ludus – Mures
  1241. Intreprinderea de cinepa Sagna – Neamt
  1242. Intreprinderea de cinepa Dumbraveni – Sibiu
  1243. Intreprinderea de cinepa Sinicolaul Mare – Timis
  1244. Intreprinderea de cinepa Vaslui – Vaslui
  1245. Intreprinderea de cinepa Alexandria – Teleorman
  1246. Intreprinderea de in si cinepa Beclean – Bistrita-Nasaud
  1247. Intreprinderea de in si cinepa Carei – Satu Mare
  1248. Intreprinderea de in si cinepa Suceava – Suceava
  1249. Intreprinderea pentru producerea si valorificarea bumbacului Brinceni – Teleorman
  1250. Intreprinderea de de pescuit oceanic «Navrom» Tulcea – Tulcea
  1251. Intreprinderea «Protan» Bucuresti – M. Bucuresti
  1252. Intreprinderea «Didactica» M. Bucuresti
  1253. Monetaria Statului – M. Bucuresti
  1254. Imprimeria Bancii Nationale – M. Bucuresti
  1255. Intreprinderea «Frigocom» – M. Bucuresti
  1256. Intreprinderea de produse ortopedice si protezare – M. Bucuresti

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!