• Ultimele știri

  miercuri, 29 martie 2017

  Poftă bună la OTRAVĂ! Super documentar ROMÂNESC. ADEVĂRUL despre alimente secate de tot ce-i sănătos sau chiar contrafăcute grosolan

  Alimente secate de tot ce-i sanatos sau chiar contrafacute grosolan (vezi mierea de albine importata din Germania care nu contine pic de miere ci doar sirop de zahar!). Asa arata masa romanului cu toate ca putem produce cea mai curata hrana din Europa.  Pofta buna la OTRAVA! Super documentar ROMANESC, realizat de Antena 3 si prezentat de Carmen Avram, care ne dezvaluie adevarata fata a legumelor cu care suntem hraniti in supermarketuri si nu numai. Putin cate putin, tara noastra, pierde lupta cu occidentul care prin diferite mijloace reuseste sa introduca in viata si , mai ales, in organismul nostru produse de masa de foarte proasta calitate, care in timp ne imbolnavesc grav.

  Toate acestea in conditiile in care Romania a avut si inca are un potential urias de a hrani sanatos un popor intreg si nu numai. Acest documentar ne arata fata cruda a unei relitati, pe care conducatorii nostrii parca nu o vad: vindem materia bruta (grau, lemn, mancare etc), la preturi de nimic si importam mancare de cea mai prosta calitate, mobila etc.

  In loc sa prelucram noi graul nostru si sa-l transformam in produse, sa prelucram lemnul nostru si sa-l transformam in mobila de mii de euro , tara noastra exporta materie prima de cea mai inalta calitate la preturi derizorii.

  In tot acest timp poporul roman manaca legume care cresc din seminte plantate in vata si hranite cu chimicale. Alimente secate de tot ce-i sanatos sau chiar contrafacute grosolan (vezi mierea de albine importata din Germania care nu contine pic de miere ci doar sirop de zahar!). Asa arata masa romanului cu toate ca putem produce cea mai curata hrana din Europa.

  Intre timp ne-am distrus fabricile, piata a fost ocupata de altii, iar Romania a devenit sursa de materii prime pentru branduri straine si scumpe care in final se vand tot la noi.

  Nu mai este niciun secret faptul ca Romania a ajuns cosul de gunoi al Europei!

  Urmareste pana la capat POFTA BUNA LA OTRAVA – un documentar INCENDIAR facut de inpremiera.antena3.ro si prezentat de Carmen Avram:


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!