• Ultimele știri

  duminică, 19 martie 2017

  Liderul SMEO, Gabriel CĂLDĂRUȘE, la adunarea generală a MASONILOR

  Liderul SMEO este ”frate” într-o lojă masonică, iar aderarea la această organizație îl plasează în sfera celor racolați pentru a manipula masele. Dincolo de libertatea fiecăruia de a deveni simplu membru sau de promova interesele acestor grupuri obscure se naște o întrebare firească:   unde se situează interesul membrilor de sindicat în lista de priorități a unor lideri sindicali care au pătruns în loji masonice?


  Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, a negat tot timpul că ar face parte dintr-o lojă masonică deși, în urmă cu exact un an de zile, GorjDomino a prezentat dovezi care atestau faptul că a fost informat, în calitate de membru și de ”frate”, în legătură cu schimbările organizatorice din Marea Lojă Națională Română 1880 scrie gorj-domino.ro

  Cu toate acestea, Căldărușe apare în imagini la ”Conventul de iarnă” al MLNR 1880, care a avut loc la București, în decembrie 2014, alături de alte personalități ale vieții publice din Gorj.
  ”Nu am fost niciunde. Nu fac parte din Lojă ”, a declarat liderul SMEO în momentul în care l-am întrebat dacă a participat la adunarea generală a MLNR 1880.

  Pus în fața imaginilor, sindicalistul și-a nuanțat declarațiile și a recunoscut, indirect, că el este persoana din fotografiile de la întrunirea masonică, dar a spus că nu are nici o funcție și nici un grad în lojă. ”Dacă ziceți dumneavoastră…. Nu am nici un grad. Nu sunt nimic”, a afirmat Căldărușe.
  Imaginile îl surprind pe Căldărușe într-o postură oarecum bizară, ca și cum ar vrea să ascundă faptul că este purtător de șorț.

  Liderul SMEO a fost prezent la întâlnirea din 13 decembrie 2014 care a avut loc la Hotelul ”Novotel” din București, iar fotografiile îl înfățișează alături de Constantin Bartolomeu Săvoiu, Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române “1880”, doi angajați ai CEO, politicieni, avocați, medici, sau reprezentanți ai unor grupuri de afaceri din Gorj.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!