• Ultimele știri

  miercuri, 1 martie 2017

  GENIAL: La Vâlcea a fost creată platforma de socializare care va bate Facebook-ul şi va fi lansată în primăvară

  În această luna va fi lansată o aplicaţie care are toate şansele să trimită Facebook în istorie. Este vorba de Skyhub versiunea 2.0, şi este creaţia lui Ionuţ Budilşteanu.


  „Cred că la mijlocul lui martie o să lansăm versiunea 2.0 la SkyHub iar când această versiune care îmbunătăţeşte user experience-ul să fie uşor de folosit de către utilizatori

  voi fi interesat să o lansez public şi să obţin trafic. Momentan am primit un feedback care imi spune ca mai trebuie dezvoltată. Vom deschide în Bucureşti un punct de lucru, unde o să dezvoltăm platforma SkyHub mai departe şi să lansăm versiunea 2.0 cu îmbunătăţiri”, spune Ionuţ Budişteanu.

  Ionuţ pregăteşte o revoluţie în zona social-media – o nouă platformă, creată de inventatorul vâlcean, pe numele ei de botez Skyhub.

  „Mulţi m-au întrebat cu ce mă ocup după ce m-am întors din SUA. Pot să vă spun că lucrez de zor în laboratorul meu la tot felul de proiecte, incluzând o platformă web socială. De abia aştept să o lansez, însă trebuie să mai aştept puţin ca tehnologia să devină mai dezvoltată. Este vorba de o platformă socială ce doreşte să revoluţioneze forumurile de pe internet cu o tehnologie nouă, adaptată la noile tendinţe ale webului. Se numeşte skyhub, temporar poate fi accesată la linkul http://skyhub.me. Iar cea mai inedită componentă o să fie un algoritm prin care toţi utilizatorii vor fi răsplătiţi financiar pentru întreaga lor activitate, proporţional cu impactul conţinutului creat de ei”, spune Budişteanu.
  Aşadar, potrivit lui Ionuţ, „cu cât un utilizator scrie conţinut mai original, util, cu tracţiune la public, cu atât acesta va fi răsplătit mai mult”.

  O noutate este că, pe SkyHub, utilizatorii pot să îşi creeze propriile lor forumuri despre orice îi interesează, în ideea de a crea comunităţi ce au aceleaşi idealuri sau pasiuni. Este o abordare diferită de Facebook, în sensul că, pe SkyHub, utilizatorii urmăresc conţinutul care îi interesează.


  „În cazul în care reuşesc să execut foarte bine implementarea platformei, SkyHub are potenţialul de a deveni un startup foarte mare, dar depinde doar de cât de bine este implementat şi executat. Tehnologia nu este lansată oficial şi sper ca aceasta să devina matură. Încă o dată, dacă platforma va funcţiona şi execuţia va fi realizată foarte bine, SkyHub poate scala, devenind un produs web creat în Romania şi folosit de zeci de milioane de oameni”, a mai adăugat inventatorul vâlcean.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!