• Ultimele știri

  duminică, 5 martie 2017

  Jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a fost asasinat în 13 ianuarie 2017, iar oficial s-a spus că a murit datorită unui „atac de cord”

  Ziaristul Udo Ulfkotte a murit la numai 56 de ani de „atac de cord”, numai cei naivi și duși cu pluta vor putea crede că el a murit de moarte bună. Alți oameni mari și curajoși care au dezvăluit precum el secretele muncii lor deranjante pentru „iluminați” au sfârșit similar lui, vezi senatorul Iorgovan, vezi Aaron Russo, vezi William Cooper, vezi Springmeier etc.
  Iată ce afirma cu puțin timp în urmă jurnalistul.

  Ziaristul german Udo Ulfkotte ne-a spus în direct la postul de televiziune RT despre modul în care ziariştii ne mint şi cum sunt mituiţi ziarişti cu mari sume de bani pentru a minţi publicul.

  Cel mai faimos ziarist german a recunoscut că, timp de 17 ani, a fost omul Agenției Centrale de Informații. Udo Ulfkotte, care a avut în palmares zeci de premii internaționale, unul dintre cei mai importanți corespondenți externi ai ziarului german Frankfurter Allgemeine, a dezvăluit că atât el cât și alți jurnaliști din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. De fapt, suntem cu toții doar o colonie, a concluzionat Ulfkotte.

  „Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu și alți zeci de jurnaliști am lucrat în favoarea Casei Albe”, a afirmat celebrul ziarist într-o carte cu titlu elocvent, Ziariști cumpărați.

  Ulfkotte povestește că în Europa și în Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, așa numitele „non-official cover”, lucrează pentru o agenție de informații. „Cred că este, mai mult decât orice, cazul jurnaliștilor englezi pentru că ei au o legătură mai strânsă, dar și cazul ziariștilor israelieni și, desigur, al celor francezi. Al celor australieni, din Taiwan și Noua Zeelandă… sunt multe țări implicate”, a afirmat Ulfkotte.

  Site-ul italian informarexresistere.fr redă câteva dintre afirmațiile jurnalistului german.

  „Nu este corect ceea ce am făcut până acum… boicotând și discreditând Rusia, pentru a ridica un zid în Europa. Nu este corect ce am scris eu și colegii mei. Noi am făcut să se intre în război, iar eu nu doresc război.

  Am devenit cetățean de onoare american al statului Oklahoma… De ce? Pentru că am scris pro americani. Am fost cumpărat de CIA, ca toți ceilalți.

  Iranienii au fost gazați cu gaze chimice germane. Eu știam și chiar aveam probe. Este inuman, este criminal, iar eu am tăcut.

  Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informații, chiar dacă CIA nu va admite niciodată aceasta.

  Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodată adevărul. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem doar o informație pur americană. De fapt, suntem o colonie.

  Știu ce se întâmplă dacă nu mai vreau să colaborez cu ei. De șase ori casa mea a fost percheziționată pentru că eram acuzat că aș fi dezvăluit secrete de stat. Nu mă interesează ce se va întâmpla. Nu am copii.

  Dacă mă vor băga în închisoare e ok, va fi bine câtă vreme va fi restabilit adevărul.”


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!