• Ultimele știri

  duminică, 12 martie 2017

  Iphone, Android, Windows și televizoarele Samsung sunt transformate în microfoane sub acoperire, în folosul CIA

  ActiveNews.ro: Portalul fondat de jurnalistul australian Julian Assange face noi dezvăluiri despre sistemul gigantesc de spionaj în masă creat de americani. Care nu ne spionează doar telefoanele. CIA spionează orice gadget, iar împreună cu spioni britanici au dezvoltat software pentru televizoarele smart Samsung.  WikiLeaks a anunțat în ultimele zile că pregătește „Vault7″, adică „cea mai mare scurgere de informații din istorie”, un volum impresionant de documente despre activitatea CIA.

  Prima parte, denumită „Year Zero” (Anul Zero – n.r.) a fost publicată și cuprinde 8.761 de documente și fișe din rețeaua CIA.

  Year Zero prezintă scopul și direcția programului de piraterie a CIA-ului la nivel mondial, arsenalul său de viruși și zeci de unități ”înarmate” să exploateze o gamă largă de produse ale companiilor americane și europene, inclusiv Iphone (Apple), Android (Google), Windows (Microsoft) sau televizoarele marca Samsung, care sunt transformate în microfoane sub acoperire”, a comunicat organizația Wikileaks.

  Citește mai mult aici: ActiveNews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!