• Ultimele știri

  sâmbătă, 25 martie 2017

  Gigi Becali, în fruntea "Marșului pentru viață" din Capitală. Cu fiecare copil, un înger vine în lume. Femeile merită mai mult decât avortul

  Participantii la "Marsul pentru viata" din Capitala au ajuns, la ora 16:00, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4.000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe bulevardele Unirii si Dimitrie Cantemir, pe sensul spre Tineretului.
  Participantii la "Marsul pentru viata" au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in parcul Tineretului, punctul final al manifestatiei.

  Numarul celor care participa la acest mars a ajuns la aproximativ 4.000, pe traseul parcurs de la Parcul Unirii la Parcul Tineretului oamenii scandand "Viata".

  Pe durata deplasarii, traficul rutier a fost orit pe bulevardul Dimitrie cantemir, pe sensul spre Tineretului. De asemenea, a fost intreruptă circulatia rutiera si pe bulevardul Unirii.

  Participantii la manifestatie s-au adunat in jurul orei 12.00 in Parcul Unirii, unde au impartit baloane colorate si pancarte cu mesaje precum "Cu fiecare copil, un inger vine in lume", "Sunt iubire, Sunt pentru viata", "Ajuta mama si copilul, ei depinde de tine", "Femeile merita mai mult decat avortul".

  In jurul orei 13.00, participantii au plecat in mars din Parcul Unirii.

  intre participanti se numara, ca in fiecare an, si preoti, Biserica Ortotoxa anuntand, de altfel, ca sprijina acest mars, organizat de Asociatia "Studenti pentru viata", iar "participarea clerului si mirenilor la acest eveniment nu este obligatorie, ci benevola”.

  Unul dintre preotii prezenti la mars, Ionut Ungureanu, de la parohia "Sfantul Grigorie" din Capitala a spus ca a venit "pentru a sustine viata".
  "Sunt aici pentru a sustine femeile penteu ca merita tot respectul din lume, pentru Creatia lui Dumnezeu care i-a fost lasata ca acesti copii sa vina la dansul. Avortul este o crima. Nu trebuie sa se intample", a spus o femeie care participa la acest mars.

  La manifestatie ia parte si Gigi Becali, care a venit insotit de mai multe persoane imbracate in costume populare, acestea avand steaguri de mari dimensiuni.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!