• Ultimele știri

  joi, 2 martie 2017

  Gestul unui tânăr din Suceava DEMN DE TOATĂ LAUDA: Le-a dus ajutoare celor 120 de orfani ai părintelui Negrea! După moartea preotului, copiii au nevoie de ajutor!

  Andrei Viorel, un tânăr din Suceava, care a crescut el însuşi într-un centru de plasament, a iniţiat o campanie de ajutorare a celor 120 de orfani care au fost în grija părintelui Negrea, până la moartea acestuia. Tânărul a plecat cu o dubiţă plină cu alimente şi haine şi le-a descărcat în urmă cu două zile la Mănăstirea Podu Coşnei, jud. Suceava.
  „Astăzi, împreună cu mai multe familii din Rădăuţi, Marginea, Vicov, Botoşana, Valea Moldovei, judeţul Suceava, mergem să ducem alimente la copiii de la Mănăstirea Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, unde sunt găzduiţi 120 de copii”, a scris Andrei Viorel pe contul lui de socializare.
  Părintele Negrea s-a stins în urmă cu câteva săptămâni, la scurtă vreme după ce povestea lui a ajuns la urechile tuturor românilor. Preotul a pus pe picioare un adevărat centru în care erau crescuţi şi educaţi aproape 120 de orfani, rămaşi pe drumuri scrie cancan.ro


  Micutii au rămas în grija oamenilor de la mănăstire şi a localnicilor care donează diverse bunuri pentru a-i ajuta să-şi continue studiile.

  Andrei Viorel poate fi contactat la numărul de telefon 0742.707.196 sau se pot face donaţii direct în contul Asociaţiei Creştin Filantropice Sfinţii Voievozi Mihail şi Gavril: RO45RZBR00006001228563 deschis la Raiffeisen Vatra Dornei.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!