• Ultimele știri

  marți, 28 martie 2017

  Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. A fost condamnată și pentru luare de mită și pentru abuz în serviciu

  Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.  Decizia nu este definitivă. Știre în curs de actualizare 23 februarie 2015 este ziua în care Camera Deputaţilor şi-a dat acceptul pentru cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea pentru ancheta din cazul "Gala Bute".  Acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu, două zile mai târziu, Elena Udrea intra pe poarta arestului Capitalei, unde a stat până pe 7 mai. A urmat apoi o perioadă de arest la domiciliu, pe care fostul ministru nu a avut voie să îl părăsească până pe 16 iunie 2015.

  Între timp dosarul deja era pe masa Curţii Supreme. A ajuns pe masa magistraţilor în aprilie 2015. Iar la doi ani de atunci, procurorii au cerut şi sentinţa pentru Elena Udrea: 21 de ani de închisoare. Pentru că, spun procurorii, fostul ministru al Turismului a fost pionul principal în corupţia care ar fi învăluit evenimentul din 2011.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!