• Ultimele știri

  duminică, 26 martie 2017

  ”E clar, idioților?” Marșul pentru viață. Un medic are o explicație pentru cretinoizi

  Marșul pentru viață a avut loc astăzi în București. Cinci mii de persoane au participat. A fost o campanie împotriva avorturilor, un semnal în contextul în care în România avorturile sunt duble față de media europeană.  Medicul Răzvan Constantinescu a dat explicații importante pe Facebook, în urma controversatelor păreri din spațiul public scrie Dcnews.ro

  ”EXPLICAŢII PENTRU CEI MAI PUŢIN DOTAŢI

  Sumedenie de cretinoizi se întrec în a înfiera `Marşul pentru viaţă`, exagerând voit sau ironizând stângace. Pentru ei şi pentru alţii, în limitele inteligenţei pe care o posedă fiecare, trebuie făcute următoarele precizări (eventual cu schiţe ilustrative):

  1. Marşul este legal. Spre deosebire de altele, are autorizaţiile necesare.

  2. Participanţii nu cer nici demisia Guvernului, nici a lui Iohannis, nici a politicianei de perspectivă, nici a CCR, nici a Patriarhului, nici a lui Arafat.

  3. De asemenea, nu se vizează interzicerea prin lege a avorturilor, ci doar un semnal de alarmă cu privire la acestea. Suntem ţara din Europa cu cea mai mare rată a avorturilor, dublă faţă de media europeană. E clar, idioţilor?” a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook.

  Sursa FOTO: Bogdan Grama

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!