• Ultimele știri

  vineri, 24 martie 2017

  Dragnea: "Nu ştiam că vă pricepeţi la porci". Băsescu: "Păi v-am crescut"

  Parlamentul României poate fi uneori un spaţiu al unei mahala, iar un exemplu a fost oferit chiar astăzi. Traian Basescu şi Liviu Dragnea s-au jignit, miercuri, în plen, în timpul dezbaterilor privind "gaura" lăsată de Dacian Cioloş în bugetul de stat.   Băsescu a susţinut că mai bine s-ar face o comisie de ancheta pentru ferma de porci din Teleorman, deţinută de fiul lui Dragnea. „Apropo de ferma de porci, domnule Băsescu, nu ştiam că aveţi şi această specializare“, a spus Dragnea. „Păi v-am crescut, domnule Dragnea!“, a replicat Băsescu.

  ”Decât o comisie de anchetă împotriva lui Cioloş, mai bine o anchetă pentru fermele de porci de la Tel-Drum”, a spus Traian Băsescu, cu trimitere la dezvăluirile hotnews.ro despre afacerile cu ferme de porci ale fiului lui Liviu Dragnea.

  ”Sunt afirmaţii mincinoase”, a spus Dragnea, care a explicat că în România tot ce s-a făcut, s-a făcut pentru a se distruge această industrie.

  ”Am rude care cresc porci, am rude care cresc pui, am şi rude care cresc roşii. Dacă voi căuta bine, întotdeauna voi găsi pe cineva apropiat care va beneficia de o măsură a Guvernului”, a mai spus Dragnea.

  Schimbul de replici a continuat:

  „Apropo de ferma de porci, domnule Basescu, nu stiam ca aveti si aceasta specializare...“, a insitat Dragnea. „Pai v-am crescut, domnule Dragnea!“, a răspuns Băsescu din sală, după cum povesteşte deputatul PMP Robert Turcescu pe Facebook.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!