• Ultimele știri

  joi, 2 martie 2017

  Directorul Executiv al Starbucks: ”Dacă susții căsătoriile tradiționale nu suntem interesați de afacerea ta!”

  SEATTLE - în decursul reuniunii anuale a Starbucks, Directorul Executiv Howard Schultz a trasmis un mesaj radical investitorilor ce nu susțin căsătoriile gay: Nu dorim afacerea voastră!  Este un lucru să avem anumite convingeri, iar alt lucru este să permitem acestora să traverseze linia și să devină o habotnicie! Ei bine se pare că domnul Schultz a trecut această linie în timpul reuniunii. A amestecat credința dumnealui cu mediul de afaceri informează thewashingtonpress.com

  Schultz a continuat să pretindă că Starbucks se străduiește să "îmbrățișeze diversitatea de tot felul." El a continuat să îi spună unui acționar ce susținea căsătoriile tradiționale să investească în altă parte.

  Forbes a raportat că Schultz părea ostil și dădea dovadă de intoleranță față de orice acționarilor care a obiectat căsătoriile între homosexuali din motive morale sau religioase.

  În timpul întâlnirii, acționarul Tom Strobhar (care a fondat ”Corporate Morality Action Center”) a subliniat faptul că, după ce compania și-a exprimat sprijinul pentru un referendum de susținere a căsătoriilor gay in Washington, un boicot al susținătorilor căsătoriilor tradiționale a provocat o scădere a veniturilor din vânzări.

  Tu ce crezi? Este aceasta o mișcare proastă din partea Starbucks "?

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!