• Ultimele știri

  miercuri, 8 martie 2017

  Declarații șocante! Înalt reprezentant al Uniunii Europene consideră că soluția la problema îmbătrânirii sunt IMIGRANȚII ...

  Federica Mogherini, înalt reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe și politică de securitate este… înalt preocupată de îmbătrânirea populației Europei. Și, ca dovadă că își ia în serios și atribuțiile legate de „politica de securitate”, șefa diplomației europene mai dorește alte câteva milioane de imigranți în Europa.  Iată ce spune Mogherini, potrivit ActiveNews: „Cred că europenii trebuie să înțeleagă că avem nevoie de imigrație pentru economiile noastre (ca să aibă cine să ne plătească pensiile!!!), având în vedere îmbătrânirea populației europene”. Potrivit aceleiași surse, șefa diplomației europene a adăugat că: „Migrațiile pot fi gestionate numai prin cooperare și parteneriate. Există în lume forțe care fac presiuni pentru o abordare diferită, o abordare bazată mai degrabă pe construcția de ziduri decât pe parteneriate. Aceasta nu este calea europeană (…) Europa nu își închide porțile și n-o va face (…), dar trebuie să punem capăt tragediei pe mare și în deșert. În fiecare zi mor alți oameni.”

  Cu aceeași ocazie, Federica Mogherini a mai susținut că „la rândul ei, Africa ar trebui să ia în calcul costul traficului cu ființe umane, pierderile de vieți omenești”, referindu-se, potrivit ActiveNews, la miile de refugiați care și-au pierdut viețile în vreme ce încercau să traverseze Marea Mediterană, pentru a ajunge în Europa.

  Este, într-adevăr, foarte trist că refugiații își pierd viețile în încercarea de a ajunge în Europa, dar ei vin tocmai pentru că li se dă de înțeles că sunt așteptați în număr cât mai mare. În același timp, ar fi exagerat și periculos să deschidem calea pentru oricine ar dori să intre și să se instaleze pe teritoriul UE. Simultan, este clar pentru oricine că ar fi mai bine, din o mie de motive, să fie susținută natalitatea populației europene, decât să colonizăm continentul cu populații non-europene, reticente față de modul nostru de viață și, din păcate, prea puțin dispuse să se acomodeze realităților și concepțiilor europene.

  Există cauze ușor de identificat și de contracarat pentru care natalitatea națiunilor europene s-a redus alarmant de mult, dar se pare că misiunea unora dintre înalții demnitari din UE este alta. Oare înaintea cui s-au angajat acești oficiali pentru a umple Europa, fără discernământ, cu persoane greu integrabile sau chiar disprețuitoare față de valorile civilizației europene?

  „Calea europeană” trebuie să fie aceea pe care o doresc și o aleg națiunile Uniunii. Nu-ți poți permite tu, ca birocrat, să faci experimente de colonizare pe teritoriile apărate cu greu de alții, de-a lungul unor secole de lupte și sacrificii.

  Istoria penalizează drastic iresponsabilitatea!

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!