• Ultimele știri

  marți, 7 februarie 2017

  VIDEO Parlamentarii PSD și ALDE au părăsit sala de plen. Klaus Iohannis: ‘Ați fugit deja? Ghinion’

  Preşedintele Klaus Iohannis susţine un discurs dur în plenul Parlamentului. Şeful statului a criticat dur acţiunile PSD din ultima perioadă, în vociferările parlamentărilor PSD.  Potrivit preşedintelui, „o importantă cercetare sociologică realizată în ultimele zile arată că 80% dintre români sunt de părere că ţara merge într-o direcţie greşită. „Cum s-a ajuns aici la numai o lună după alegeri?”, se întreabă Iohannis.


  Parlamentarii PSD și ALDE au părăsit sala de plen unde Klaus Iohannis ține un discurs cu privire la modificările legislaţiei penale iniţiate de Executiv.


  „Ați fugit deja? Ghinion!”, a fost reacția lui Klaus Iohannis.


  „În 11 decembrie, PSD a repurtat o mare victorie. Dar dupa aceea, doamnelor si domnilor, cu o ciudata strategie tip kamikaze, a intrat in coliziune frontala cu o parte insemnata a societatii romanesti. A promis in campanie ceva si in primele zile s-a apucat de altceva. Pohta ce-aţi pohtit, grija ce-ati avut-o se vede ca nu a fost cea declarata in campanie. Nu prosperitatea poporului roman a fost prima prioritate, grija prima a fost sa va ocupati de dosarele penalilor si romanii sunt indignati si revoltati. Asta e situatia. Unii multumiti, unii nemultumiti. ce facem dragilor?”, a afirmat Iohannis de la tribuna Parlamentului,

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!