• Ultimele știri

  duminică, 19 februarie 2017

  Tudor Chirilă despre liderii PSD: Frica de pușcărie și setea de hoție sunt mai puternice decât orice!

  Tudor Chirila se arata ingrijorat, dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu exclude posibilitatea ca Parlamentul sa aprobe, totusi, ordonanta de urgenta 13/2017.  „Dupa cum vedem Parlamentul vrea sa reinvie Ordonanta 13. Asa ca declaratia lui Dragnea, cum ca PSD vrea sa aprobe 14, a fost praf in ochi. Se pare ca nimic din ce a fost pana acum in strada nu a fost de ajuns. Frica de puscarie si setea de hotie sunt mai puternice decat orice”, a scris Chirila pe Facebook.

  Serban Nicolae a declarat, luni, ca nu exclude ca ordonanta contestata de sute de mii de oameni in strada in ultimele doua saptamani sa fie, in cele din urma, aprobata de Parlament.

  Ordonanta 14, de abrogare a ordonantei 13, care modifica prevederile privind abuzul in serviciu, a trecut de Comisia Juridica a Senatului. Ordonanta 13 ramane insa pe masa discutiilor si nimic nu este exclus, informeaza Digi24.

  „Reporter: Ar mai putea fi OUG 13 adoptata?

  Serban Nicolae: Nu as vrea anticipez. Eu nu ma pronunt in numele colegilor si nu as vrea sa tranform functia de presedinte in stapanul comisiei.

  Reporter: Verdictul ordonantei nu e unul sigur in acest moment ? Deci nu putem fi siguri ca va fi respinsa?

  Serban Nicolae: Niciodata nu putem sa fim siguri”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!