• Ultimele știri

  luni, 13 februarie 2017

  Transilvania și Moldova se REVOLTĂ împotriva lui Liviu Dragnea

  PSD a „terminat” și bugetul. Ca un miracol, Teleorman primește mai mulți bani pentru refacerea drumurilor decât toate județele Moldovei. Mai mult decât Clujul. Cei din Brașov au cerut bani pentru Aeroport dar PSD le-a spus că nu sunt, prioritare sunt drumurile din Teleorman.   Nu este de mirare că Transilvania și Moldova se revoltă împotriva PSD.

  Clujul este din nou ignorat de parlamentari atunci când vine vorba de bani pentru investiții. Parlamentarii PSD au respins toate amendamentele propuse de PNL, deși orașul este unul dintre cei mai mari contribuitori la bugetul de stat.

  „DEZVOLTAREA CLUJULUI IN PERICOL !!
  Amendamentele PNL Cluj legate de centura metropolitana, continuarea lucrarilor la Autostrada Brasov-Tg.Mures-Cluj-Oradea tronsoanele Cluj Vest-Mihaiesti (24 km) , Suplacu de Barcau-Bors ( 64,5km) si Mihaiesti-Suplacul de Barcau (76 km) AU FOST RESPINSE DE MAJORITATEA PARLAMENTARA. Multumim PSD!”, a scris pe Facebook deputatul Sorin Moldovan, potrivit clujcapitala.ro.

  „Brașov: PSD n-a cerut un leu pentru noi. Aeroportul – respins. Spitalul – respins. Autostrada – respinsă.
  PSD a lovit Brașovul la bani. Avem un ministru în Guvernul Grindeanu dar se pare că nu ne ajută cu ceva. Sumele solictate de PNL, USR și UDMR, ieri în comisia de buget, pentru Aeroport, Autostradă și Spital au fost respinse de PSD.
  Pentru aeroportul Braşov au depus amendamente atât parlamentarii PNL, cât şi cei ai USR. A” potrivit brasovromania.net.

  „Descentralizare! Ar fi o gravă eroare să credem că batjocura bugetară la adresa Iașului și a Moldovei (și) de anul ăsta e o consecință a PSD-ului, și doar de am avea niște oameni cinstiți pe acolo ar fi altfel. (…) Teleormanul primește investiții în infrastructură cât cele 6 județe din Nord-Est la un loc.

  Autostrada Iași – Tg Mureș nu e pe nicăieri. 4% din bani pentru o regiune care are 20% din populația țării. Apropo, foarte mult primește și Timișul. Ce coincidențe. Moldova nu are aproape pe nimeni în guvern. Iașul chiar pe nimeni”, a scris Andrei Postolache pe Facebook, potrivit presei locale.

  Pe Facebook, Lucian Mindruta a scris: „Adevarata rupere a Romaniei se petrece datorita clicilor locale care ajung la putere si trimit banii acasa la ei in judet.


  360 de milioane pentru drumuri in Teleorman. Zero in Calarasi. 200 si ceva in Constanta. Cluj 27 de milioane.

  Saptamana trecuta se plangea cineva din Cluj acum vad ca sunt suparati iesenii.


  Chiar asa: parlamentarii de Iasi cum sprijina masuri care nedreptatesc propriul electorat?

  Cum respecta votul oamenilor care i-au trimis acolo?”

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!