• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Teo Trandafir despre Mircea Badea: ”S-a transformat într-o unealtă a propagandei bandiților!”

  Atitudinea lui Mircea Badea vizavi de proteste au scos-o din minți până și pe Teo Trandafir, prietena sa de o viață. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ea și-a exprimat regretul că Badea și-a vândut onoarea.  ”Regret profund să văd transformarea unui prieten drag, o parte a sufletului meu, într-o unealtă a propagandei bandiților care jefuiesc de 27 de ani această țară superbă și plină cu oameni minunați. M-ai dezamăgit Mircea. Îmi pare rău că pentru tine banul contează mai mult decât onoarea. Sper să redevii acea persoană minunată pe care am adorat-o din primele zile în care am fost colegi la Tele 7 abc”, a scris, pe Facebook, Teo Trandafir.

  Și Oreste, un fost mare prieten al lui Mircea Badea, l-a criticat pe acesta pentru atitudinea din ultima vreme și a deplâns faptul că a devenit din ”fantastic” un ”fanatic”.

  Realizatorul Antena 3, Mircea Badea și-a închis pagina de Facebook, după ce, în ultima perioadă, a fost raportat masiv pentru numeroase postări jignitoare la adresa protestatarilor din Piața Victoriei. (Detalii AICI)

  Sursa: b1.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!