• Ultimele știri

  joi, 9 februarie 2017

  Tăriceanu: "Când eşti condamnat pentru cum ai obţinut nişte case, ai o problemă că n-ai restituit cei 300.000 de lei, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se ştie dacă ţi-ai plătit impozitele pentru meditaţii, vii şi să dai lecţii Parlamentului sau altora?"

  Declarația preşedintelui Senatului Tăriceanu, legată de mesajul lui Iohannis în Parlament „Sunt dezamăgit de discursul președintelui.  M-am așteptat ca în acest moment de tensiune președintele ar fi trebuit să dea dovadă de înțelepciune,   să găsească calea de detensionare pentru că e un interes mai presus de interesul partizan.

  Ce era în capul președintelui când a vorbit despre oameni integri la vârful statului?

  În momentul în care tu însuţi eşti condamnat pentru modul în care ai obţinut nişte case, ai o problemă că n-ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se ştie dacă ţi-ai plătit impozitele pentru meditaţii, poţi să vii şi să dai lecţii Parlamentului sau altora?

  Mi se pare foarte, foarte nepotrivit.

  Cred că funcţia de preşedinte presupune o anumită experienţă politică, o anumită pregătire pe care, în mod evident, preşedintele pare să nu o aibă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!