• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  „Suntem ameninţaţi că dacă nu ieşim să strigăm împotriva lui Dragnea şi împotriva guvernului vom fi penalizaţi şi mai rău şi unii dintre noi vor fi daţi afară”

  Informații uluitoare din curtea Yazaki: Angajații sunt hotărâți intre în grevă și să iasă în stradă, nemulțumiți că asupra lor s-ar face presiuni pentru a ieși la protestele antiguvernamentale.


  „Suntem ameninţaţi că dacă nu ieşim să strigăm împotriva lui Dragnea şi împotriva guvernului vom fi penalizaţi şi mai rău şi unii dintre noi vor fi daţi afară. Şefii sunt nemulţumiţi că trebuie să plătească taxe mai mari la stat şi se gândesc să reducă din personal că să îşi protejeze ei profiturile. Vă spun că nu numai la noi se întâmplă asta. Am prieteni care lucrează în firme mari care mi-au spus că şi la ei se fac presiuni. Chiar aşa am ajuns bătaia de joc a unora care şi-au umplut buzunarele de bani şi acum nu vor să contribuie la buget? Noi la Yazaki ne pregătim de grevă şi conducerea a aflat acest lucru şi probabil încearcă să ne potolească prin ameninţări de genul acesta. Va ieşi urât, vom ieşi în stradă şi vom spune tot ce ştim. Vă rugăm să ne ajutaţi să ne facem auziţi”, este o parte din mesajul unui grup de angajați din Ploiești, dat publicității de ph-online.ro.

  Nu știm ca angajații fabricii Yazaki de la Arad să aibă parte de asemenea amenințări, dar dacă au îi invităm să le facă publice prin intermediul nostru.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!