• Ultimele știri

  luni, 20 februarie 2017

  ȘOCANT. Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev!

  Siteul misatv.ro anunță că liderul spiritual al Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut a dat un interviu unei televiziuni din Germania. Inițial, interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că, așa cum era și normal, nemții au cerut ca versiunea în limba română să fie transmisă după ce e difuzat în Germania.   Anunțul apare și pe celălalt site oficial al Mișcării, yogaesoteric.net


  Însă, mai mulți reprezentanți ai yogaesoteric.net susțin că interviul acordat unei televiziuni germane nu conține afirmația despre fostul premier.

  Amânarea difuzării

  Iată anunțul: ” Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie. Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat. Vă mulţumim pentru înțelegere! Cu consideraţie, redacţia postului de televiziune online MISA SENZAŢIONAL.TV”

  Anunțul inițial era următorul: ”Începând cu ziua de duminică 12 februarie vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița. Prima parte a acestui interviu, ce a fost transcris și trimis pentru a fi publicat pe site-ul nostru, va fi difuzată începând cu ora 19.00. Continuarea lui va fi programată pentru duminica viitoare. Pentru a afla ora de difuzare și alte informații care ar putea să apară vă invităm să urmăriți această pagină precum și pagina de live.”

  Deja sunt două săptămâni de amânare, dar au apărut speculații despre ce ar putea conține acest interviu.

  Controverse de peste un an

  Avocatul Mihai Rapcea, fost apărător al lui Gregorian Bivolaru, dar devenit foarte critic la dresa multor simpatizanți MISA, a postat pe Facebook un comentariu inedit la o postare a unui coleg de-al nostru despre Dacian Cioloș: ”Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din pușcărie la o televiziune germana, și recunoaște că Ciolos i-am (mesajul e nu e editat, dar probabil a vrut să scrie ”i-a” n.n.) fost elev.”

  Citiți mai multe pe Evenimentul Zilei (EVZ.ro)

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!