• Ultimele știri

  miercuri, 8 februarie 2017

  ȘOC în sistem după ce a explodat BOMBA! IOHANNIS a fost EXECUTAT în INSTANȚĂ

  Soc in sistem, dupa ce in ultimele ore a explodat „bomba”, cel mai probabil pe surse SIE, ca si Klaus Iohannis isi „va rupe gatul”, cel mai tarziu pana la sfarsitul acestui an! Iar vestea poate parea cu atat mai surprinzatoare cu cat „neamtul” parea pe cai mari dupa ce a plecat in mars de la Universitate si s-a cocotat pe manifestatiile de protest din Piata Victoriei.   Iata insa ca, de afara vin cu totul alte semnale. Si cum prea putini analisti mai mizeaza pe o victorie a protectoarei Angela Merkel la alegerile care bat la usa Germaniei, singura sansa a Romaniei pare la aceasta ora sa se vare cat mai degraba cu putinta sub aripa protectoare a Administratiei Trump.

  Dincolo de toate aceste strategii externe insa cert este ca surse din sistem sustin ca deja presedintele este „pe farasul” istoriei. Si ca suspendarea acestuia se va indeplini, cel mai probabil, undeva in toamna. Numai ca scenariul prevede ca actuala Putere va declansa aceasta operatiune de-abia dupa ce seful statului va primi lovitura decisiva, tocmai de acolo de unde se astepta mai putin. Din partea Justitiei pentru care se zbate atat. Ce-i drept insa, „cutitul” nu-i va fi implantat in spate de catre „procurorii mei”, ci de judecatorii care se vor pronunta definitiv pe „Dosarul Casa”.


  Pentru ca, pur si simplu, se vehiculeaza tot mai intens ca sotii Iohannis vor pierde rusinos acest proces, fiind nevoiti ulterior a face fata si „complicatiilor penale” inevitabile. Iar aceasta minge pusa la fileu nu va avea cum sa nu fie ratata de noua Putere de la Bucuresti, in timp ce tocmai clamarea obsesiva a „independentei Justitiei” va impiedica unele ambasadele occidentale sa mai bage „mana in foc” pentru „profesorul cu sase case”.

  Atac la magistrati!


  Sotii Iohannis se lupta, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, sa convinga magistratii, ca opinia publica au aburit-o deja ca si-au luat sase case din meditatiile date la fizica, ca nu au nicio implicare in „smenuirea” actelor prin care au intrat in posesia casei care le aduce cele mai mari venituri, prin inchirierea pe un „purcoi” de bani de la banca protestatarului Steven van Groningen.


  Culmea este insa ca, dupa ce au pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu in instanta, in urma unui proces taraganat pe o perioada de zece ani, sotii Iohannis au luat o hotarare care a uluit pe toata lumea, cerand nici mai mult nici mai putin decat revizuirea deciziei definitive a unei instante de judecata. Apoi, proaspat presedinte al Romaniei si implicit garant al independentei Justitiei, Iohannis a cerut stramutarea procesului de la Brasov, pe motivul de-a dreptul halucinant ca „judecatorii nu indeplinesc conditiile de independenta si impartialitate”!

  Citiți continuarea pe national.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!