• Ultimele știri

  joi, 16 februarie 2017

  Românii ies în stradă! Primul miting oficial al PSD de susţinere a Guvernului Grindeanu

  PSD Argeş pregăteşte, pentru sâmbătă, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care aşteaptă participarea a aproximativ cinci mii de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD Argeş, filiala social-democrată va organiza, sâmbătă, între orele 17.00 – 19.00, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa „Vasile Milea" din Piteşti.

  Autorităţile locale au autorizat deja mitingul social-democraţilor, un protest la care sunt aşteptaţi să participe circa 5.000 de persoane: „Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate. În continuare sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se arată în comunicatul PSD Argeş.

  În data de 5 februarie, zeci de argeşeni au confirmat că se vor aduna, ziua următoare, în Piaţa „Vasile Milea", şi vor protesta faţă de preşedintele Klaus Iohannis. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook sub denumirea „Argeşul nu-l mai vrea pe Iohannis". În ziua protestului, organizatorii au contramandat mitingul de la Piteşti, susţinând că se vor alătura protestatarilor din Capitală.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!