• Ultimele știri

  miercuri, 1 februarie 2017

  Radu Moraru avertizează ROMÂNIA: ”Mă tem că ne paște un război CIVIL!”

  Voi mai repeta inca odata: Klaus Iohannis este principalul vinovat de dezastrul in care a ajuns Romania ! Iar acum alearga haotic intre Institutii fara sa aiba un Plan si fara sa stie sa explice exact unde a incalcat PSD legea, cine sint beneficiarii ordonantelor din toate partidele, etc.  Iohannis si Coldea au executat misiunea de destramare a Dreptei si au permis ascensiunea si victoria zdrobitoare a lui Dragnea ! Motivul ?! Ca sa ramina cica singurul care va salva Romania ! Ca sa obtina un nou mandat prezidential ! Iohannis si-a batut joc de primii 2 ani de Ficus Prezidential si s-a prabusit in sondaje! Iar acum vrea sa se cocoate pe valul protestelor din toata tara!

  Situatia a devenit exploziva ! Strada e infierbintata si avem citeva generatii de tineri bine informati si mindri, care nu stiu sa piarda ! Banuiala mea este ca abia acum vom avea cele mai mari si dure proteste de dupa ’89 !

  In replica, din informatiile mele, PSD si ALDE pregatesc contra manifestatii de o amploare uriasa ! Actuala guvernare a mituit citeva milioane de romani prin actualul Buget ! TVR si Radio Romania primesc aproape 300 de milioane de euro si vor functiona ca MACIUCI ale guvernantilor ! In plus, Antenele si RTV vor face ce stiu mai bine !

  La citeva ore de la publicarea Ordonantelor, Laura Georgescu s-a intors in forta sa prezideze sedintele CNA (dupa o pauza de 2 ani !) si se va ocupa de Realitatea Tv si NASUL TV, asa cum stie ea mai bine !

  Daca zvonul ca Realitatea Tv se va inchide pe motiv ca nu si-a respectat planul de insolventa, NASUL TV ramine singur pe baricade ! S-a mai intimplat ! Sintem obisnuiti!

  Poate ca acum intelegeti mai bine de ce am apelat la Donatia de 10 lei/an si doar prin PayPal ! Pai am anticipat bine ce se va intimpla ! In plus, PSD e in stare sa dea o lege prin care NASUL TV nu mai are voie sa aiba cont in banca ! Dar PSD nu va avea niciodata forta sa inchida PayPal !

  Sa fiti iubiti! O sa dam in Statul Mafiot, impotent si corupt, pina se va alege praful de toti banditii ! Iar impotentul Iohannis ar face mai bine sa zaca la Cotroceni si sa lase Strada sa rezolve cu Mafiotii de la Guvernare ! Strada a demonstrat ca stie mai bine decit noi toti !

  Eu doar atit va spun. E mare nevoie de macar o Televiziune Libera, fara acoperiti! Fiindca si ziaristii acoperiti se fac vinovati de dezastrul de astazi ! E mare nevoie de romanii cu adevarat liberi ! Si e mare nevoie de inteligenta fara violenta ! Romania nu isi mai poate permite niciun pas gresit ! Daramite un Razboi Civil !

  Iar razboiul este total inegal. In timp ce Dragnea si-a fidelizat electoratul si l-a unit strins in jurul lui, Iohannis a spulberat fara mila electoratul de dreapta ! Pentru propriul lui interes meschin : un al doilea mandat si imunitate in fata puscariei !

  Radu Moraru pentru nasul.tv

  1 Februarie 2017

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!