• Ultimele știri

  duminică, 12 februarie 2017

  Putin, după întâlnirea cu Viktor Orban: Ungaria este un “partener de încredere” şi “stabil”

  Ungaria este un “partener de încredere” şi “stabil”, a declarat preşedintele Rusiei, Vladimi Putin, în cursul unei conferinţe de presă organizate alături de premierul ungar, Viktor Orban, cei doi lideri pledând pentru intensificarea luptei împotriva terorismului, relatează MTI.

  “Ungaria este un partener de încredere, stabil şi viabil. Este în interesul ambelor ţări să coopereze. Vom găsi o modalitate de a construi reţele de alimentare cu gaz. Aş vrea să depolitizez temele care sunt pur economice”, a afirmat Vladimir Putin.
  Viktor Orban şi Vladimir Putin au evidenţiat necesitatea intensificării eforturilor antiteroriste.

  “Am stabilit să unificăm eforturile antiteroriste”, a subliniat Vladimir Putin, exprimând speranţa că soluţionarea crizelor din Orientul Mijlociu va diminua presiunile migratorii asupra Europei.

  Viktor Orban a criticat politicile antiruse ale statelor vest-europene. “Din păcate, în partea de vest a continentului nostru asistăm la un mod politic antirus”, a precizat Viktor Orban, citat de revista germană Bild.

  Între timp la București domină haosul și anarhia datorită luptei pentru putere dintre instituții la instigara lui Iohannis și Dragnea.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!