• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  PROTEST Anti-Iohannis în fața Palatului Cotroceni. "Demisia, Demisia! Jos Penalul cu 6 șase case din meditații", "DNA e chiar MAFIA", "DNA fără CUCUVEA"

  Peste 1.000 de persoane participă, duminică după-amiaza, la o acțiune de protest în fața Palatului Cotroceni. Manifestația nu are autorizație din partea Primăriei, conform informațiilor furnizate de municipalitate. Oamenii se află pe trotuar, iar jandarmii au împrejmuit zona cu garduri.  Oamenii strigă "Jos Iohannis!", "Ieși afară, Javră Ordinară!", "Demisia, Demisia! Jos Penal cu 6 șase case din meditații", "Sus în Deal la Cotroceni, cântă Cucuveaua, Sasule cu toți ai tăi v-ați găsit beleaua", "Cerem Demisia Cucuvelei de la DNA" și au pancarte cu sloganurile: "Demisia!", "Susținem Guvernul". "DNA, fără Cucuvea", "DNA e chiar MAFIA. "

  Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat că aceste proteste nu sunt organizate de partidul pe care îl conduce.

  "Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestație publică. Mesajele de mobilizare apărute pe rețelele de socializare nu sunt din partea PSD", a scris liderul social democrat, pe facebook.

  Sursa: fluierul.ro  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!