• Ultimele știri

  sâmbătă, 4 februarie 2017

  O NOUĂ DEMISIE ȘOC ÎN PSD. „Dragnea, Grindeanu și Iordache nu sunt liderii mei! Ei au încercat sa bage pumnul în gură poporului român”

  O altă demisie în PSD. După ce mai multe persoane importante din interiorul partidului au renunțat la funcție, o altă demisie a fost anunțată joi. Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, a decis să nu mai facă parte din partidul condus de Liviu Dragnea.  Acesta și-a anunțat demisia într-un mesaj pe Facebook, în care vorbește în termeni duri la adresa premierului, a minsitrului Justiției a și a lui Liviu Dragnea.

  “De-a lungul experienței mele la PSD am cunoscut mulți oameni minunați ! Profesori, medici, avocati, studenți, elevi, muncitori, antreprenori, femei, bărbați !

  Mulți dintre aceștia astăzi sunt indignati de ceea ce s-a întâmplat ieri seara și azi noapte !

  Nu așa se guvernează in anul 2017 !

  Dragnea, Grindeanu și Iordache nu sunt liderii mei !

  Prin modul in care au încercat sa bage pumnul in gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD ! Ei !

  Domnule Grindeanu, nu pot sa spun decât ca ai făcut ceva pe numele bunicului tău scris pe peretele Memorialului Durerii de la Sighet prin aceasta atitudine !

  Închei citându-l pe Ion Rațiu : "Voi lupta pana la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poți să nu fii de acord cu mine!” , a precizat Călin Andrei Tuns pe Facebook.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!