• Ultimele știri

  sâmbătă, 4 februarie 2017

  MINERII anunță că se vor alătura PROTESTELOR! Au pornit de dimineață către capitală...

  Minerii organizează “marșul disperării” până în București. Ortacii pornesc luni dimineață spre Capitală. Protest de amploare al minerilor de la complexul energetic Oltenia. Nemulțumiți că în acest urmează disponibilizări masive, 


  în jur de 3.000 de oameni rămân fără locuri de muncă, sute de mineri vor merge în marș, pe jos, până în Capitală scrie antena3.ro. Oamenii pleacă de la Târgu Jiu și vin spre București, vorbim despre o distanță de 320 de kilometri.

  Marșul este programat să înceapă luni dimineață și este greu de estimat când se va termina, pentru că minerii au de parcurs 320 de kilometri.

  Reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă a explicat că traseul va fi Târgu Jiu – Turceni – Craoiva – Slatina – Pitești – București.

  „Cel mai probabil undeva la sfârșitul săptămânii viitoare vor ajunge protestatarii în București și vor putea discuta cu cei de la Guvern. Aceștia susțin că mesajele politicienilor în campanii au fost doar promisiuni goale, pentru că nu s-a schimbat nimic în ceea ce îi privește. Tocmai de aceea, minerii spun că acesta este un marș al disperării, pe care să îl vadă o țară întreagă și pe care să îl ia în seamă politicienii.”

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!