• Ultimele știri

  sâmbătă, 4 februarie 2017

  Mihai Margineanu: „Dragnea merită făcut EROU NAȚIONAL. El a băgat PSD-ul în groapă și i-a semnat certificatul de deces”

  Protestul de miercuri a fost cel mai mare și cel mai puternic de la Revoluție. Românii au protestat împotriva ordonanțelor adoptate de Guvern în miez de noapte. Printre revoltați se află și Mihai Mărgineanu. Artistul a scris pe Facebook un mesaj în care se arată revoltat de președintele PSD, Liviu Dragnea, pe care îl cponsideră răspunzător de situația creată.  „Lăsând gluma la o parte, cred că dl. Liviu Dragnea merită făcut erou național (acest modern Vasile Roaită) pentru că a reușit singur ce n-au putut să facă o armată de oameni până în 2017: el a băgat PSD-ul în groapă și i-a semnat certificatul de deces. Bravo Dragnea! Ți-a ieșit!

  Dacă, prin absurd, astăzi aș fi în echipa de conducere a PSD aș face câteva lucruri rapide:

  – aș izola instantaneu competența de decizie a lui Liviu Dragnea și aș începe procedurile de demitere a acestuia.

  – aș anunța imediat re-discutarea în Parlament a ordonanțelor și le-aș scoate acum din statutul de OUG.

  – l-aș demite imediat pe acest simulacru de ministru al Justiției și aș elibera imediat scena politică de Cosmin Ștefănescu și celelalte vuvuzele de enervante. Și i-aș înlocui cu oameni cerebrali, inteligenți și educați .

  – aș sugera capete de acuzare pentru „ultrașii” din piață, care să înceapă cu „destabilizarea ordinii de Stat” , „trădare” și pentru unii dintre ei „spionaj”.

  Astfel nu vor mai putea fi folosiți NICIODATĂ împotriva poporului meu.

  – aș sugera CNA-ului să administreze amenzi maxime pentru toate posturile TV care au transmis minciuni.

  Aș începe guvernarea Statului conform promisiunilor electorale. Așa să vă ajute Dumnezeu!”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!