• Ultimele știri

  marți, 7 februarie 2017

  La Belgrad va fi organizat un miting în susținerea guvernului Grindeanu

  Etnicii români din Serbia vor organiza o acțiune în susținerea guvernului Grindeanu Românii din Serbia intenționează să desfășoare la Belgrad, în fața ambasadei României, o manifestație în susținerea guvernului condus de Sorin Grindeanu.  Acțiunea este organizată de Mișcarea Democrată a Românilor din Serbia (MDSR), o formațiune politică a etnicilor români.

  "Sunt foarte revoltat de ceea ce se întâmplă în România, cu ONG-urile sorosiste, multinaționalele care manipulează lumea. Sunt revoltat de faptul cum DNA a preluat în totalitate controlul asupra țării, cum manipulează și face dosare penale patrioților, cum sunt prigoniți toți care sunt împotriva FMI și înstrăinării resurselor", a declarat vice-președintele MDSR, Alex Balan, solicitat de Sputnik Moldova-România.

  Reprezentanții românilor reproșează ambasadei României de la Belgrad că "e cunoscută pentru chefuri luxoase la care sunt adunate ONG-uri dubioase, că dezbină comunitatea românilor din Serbia și nu acordă niciun sprijin inițiativelor patriotice ale românilor din capitala Serbiei", afirmă reprezentanții comunității românești.

  „Acțiunii noastre i se vor alături și frați sârbi, care împărtășesc sentimente naționaliste, se pronunță împotriva rețelei lui Soros și a revoluțiilor de tip euromadain. Suntem mândri că Serbia va fi prima țară care va organiza o manifestație în susținere guvernului României", a conchis Alex Balan.

  Manifestația va avea loc miercuri, la ora 14:00, în fața ambasadei României de la Belgrad.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!